Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Off Tuna Abi gibi bir vokal daha var mı şu Ankara'da(alınmasın kimse, kendi tarzında diyom ;) )çok iyidi çok.Ama keşke insanlar dozunu kaçırmadan eğlenmeyi bilseler...Kırk yıl düşünsem bir konserde suratıma biber gazı yiyeceğim aklıma gelmezdi :evil: Ağladım resmen,galiba seyircilerin içinde en şanssızı benmişim :evil: Hala sinirlerime yenik düşüyorum ve o işi yapan erkek olsaydı durum çok daha farklı olurdu diyorum...Gerek grup elemanları gerkese organizasyonu yapan Zoo tayfası olsun olayla çok ilgilendiler sağolsunlar.Ama işte 'camiyi çalan kılıfını da hazırlıyor.'
 
gelen herkeze buradadanda tesekkur ediyorum!!! HARIKAYDINIZ HEPINIZ, ozellikle TEXAS confederate bayragi cok hosuma gitti hatta CFH girerken ritim kacirdim onu gorunce :twisted: cok hostu!
ufak tefek sorunlar yasandi fakat bu ne seyilciyi nede grubun gidisatini etkilemedi! yine bugun gelen 160 ilgileri, gazi ve guzel iletisimi icin tesekkur ediyorum, tatsizlik hicbir sekilde cikmadi, yere dusen kaldirildi,
Deniz abi Walk'ta sahneden atladi ve cok hostu, videodan izledim, cdye cekelim en yakin zmnda.

~Biber Gazi sikan, milletin kolunu bacagini sigara sonduren, cakmakla cantalari yakan bir gerizekali kizin arada kaynamasi TUM seyilciyi ve gruplari cok sinirlendirdi, fakat yine iyimser davrandik hepimiz, konser esnasinda bisey yapmadik, ve Biziz calisanlari olaya mudale etti.. biradaha giremeyecek zaten kendisini o "genisligi" ile cok rahat taniyabiliriz, ben sahsen sprayi nerede saklayarak ciktigini merak ettim :?: :roll:

Tekrar hepiniz saolun! varolun! tekrar gorusmek dilegi ile.. calismaya devam! :twisted:
 
Bir kaç aksaklık dışında çok güzel konserdi.Surofest'te Evyen'in :)= vokal yaptığını görünce daha da gaza geldim...Self Torture yine harikaydı sonunu izleyemedim ve iyi ki izlememişim biber olayı.

Tuna!Hacı iyisin valla çok iyisin...Tarzında senin gibi vokal yok şu ülkede :)= Tuna the Phil!!!
 
Beyler kusura bakmayın. Geleceğim diye pedalları bile hazırladım fakat kayınpeder sabah arayıp : Karını da al Dodurgaya gel deyince tıpış tıpış gitmek durumunda kaldım. Anladığım kadarıyla konser iyi geçmiş. Kaçırdığıma üzüldüm.
 
tebrikler güzel bi konserdi (ağla ağla bi hal olduk o....u) sağlam gazsınız walla bana hitap eden bi tarz değil ama güzeldi pazar geceleri garage bara da beklerim daha nu ve daha piyasa parçalar ama olsun :D:D
 
slm, oncelikle herkese cok tesekkurler bekledigime yakin bi ortam oldu... istenmeyen seylerde oldu tabi, ne zaman ne olacagi belli olmuyor...blacktooth'a cok cok tesekkur ediyorum eglencelerine bizleri de (bir kez daha) dahil ettikleri icin... artik bir acik hava iyi gider diye dusunuyorum, umarim o da olur. saygilar...
(tuna abi sapka icin cok tesekkurler, seninle tanismak buyuk zevkti.seninle de deniz:)
bilgehan abi sonsuz saygilar... )
 
Black Tooth!!!
Siz buymussunuz be abi helal olsun diyorum her turlu isinizde her turlu yardiminiza kosacagimi da size garanti ediyorum dun yardim edebildiysem ne mutlu bana...
 
Gerçekten beklediğimden iyi bir konserdi, sabah biraz korktuk ama olsun düzeldik hemen :D (It's goddamn electric :LOL: ) Ne diyim bilmiyorum abi, yine boynum ağrıyo benim... Sol dizimde de bir ağrı var topallıyorum dünden beri. İyi "örselendim" :D pogoda yani, ama yine insanlık bende kalsın diye milleti sağa sola saçıp yerde duran birini kaldırdım eheheh :LOL: Yine tatsızlıklar yaşanmış ama ben yoktum o sırada, çok açtım yemek yemeye gitmiştim :oops: ehueheuhe Black Tooth'a tebrikler, kalanlara geçmiş olsun ;)
 
Arkadaşlar biz son anda gelemedik :(
Eminim çok güzel geçti ve ortalığı dağıttınız :)
Sevgili Tuna gerçekten kusura bakmayın :(

Sizlere sevgiler ve saygılar sunarım.
 
Hastalıktan daha o sabah kalkmış olmama rağmen oradaydım ve hatta konserin başlarında da en öndeydim. Ama sonra acayip yoruldum ve milletin sanki o kadar katılımcı olmadığını hissettim. E benim kişisel çabamda bu zarar görmüş vücut iflas edinceye kadar gitti tabii ki. Daha sonrasında ise ilk konserdekinin yarısı kadar katılım olmadığını gördüm. Ama bence bu izleyenlerle ilgiliydi.

Genel olarak bence çok güzel bir konserdi, hele "BU PARMAK KİME!? HEAVY METALİN ÖLDÜÐÜNÜ SÖYLEYEN .ROSPU ÇOCUKLARINA!!!" muhteşemdi. Ben de kaldırdım parmağı diyorum, hadi Tuna istedi, yapalım da niye yapıyoruz..? :LOL:
 
sevgili blacktooth elemanları,sizi hayatım tehlikeye girecek diye en önde izleyemiyorum...Bilmem anlatabiliyor muyum,çok iyiyiydi!! O gün çıkan bütün grupların birbiriyle dayanışma içinde olması konserin amacına ulaştığını birkez daha gösterdi,daha ne olsun,parmaklar havaya! :)
 
Geri
Üst