Black Tooth (Tarz?)Şehir?

17 Eylül Cumartesi...Ruj Durak Thenexthighway@Replik Rock Bar(Farabi Caddesi,Çevre Sokak),Kapı Açılışı saat:14.00,Giriş:5 YTL...
Sizi de bekliyoruz tabiki:)
 
Black Tooth Çalışmalarına başlamışdır Arkadaşlar bizi takip eden ya da merak eden arkadaşlara duyurulur.
Bu sene daha farklı bir formatla yeni bir tarzı da yansıtmak istiyoruz.
Aramıza yeni katılan Bass gitaristimiz Ender in de bize katkıları büyük olacakdır buna eminiz. Davul konusunda ki bazı problemlerimizin çözülmesi içinde uğraşıyoruz ve bu husus da aramıza Utku yu geri davet etdik ve saolsun bizi kırmadı ( ders çalışması lazım gelsede :D ) ve geri geldi.
 
Kolay gelsin dostum , calısmalarınıza basladıgınıza sevindim , ayrıca merak da ettim yeni tarzınızı :) Utku yada selam :D

16 ekim konserine bekliyoruz desteginizi ;)
 
Evet, evet.. Ufak stüdyo kıpırtılarının sonu umarım bize şöyle mega süper ultra hiper bir ramazan kolisi olarak geri döner :LOL:
Her daim desteğim sizinle, biliyorsunuz. Kolay gelsin!
 
Arkadaşlar Black Tooth olarak çalışmalara başladık elimizden geldiğince toparlanmaya çalışıoruz.Aramıza yeni katılan arkadaşımız Ender de bütün hızıyla adapte olmaya çalışıor.
Kasım ortaları ya da Sonuna doğru bir konser düşünüyoruz tam olarak yer ve zaman belli değil ancak arzuladığımız şey seyircilere Müzikle beraber görsel anlamda bişeyler verebilmek.Ve bu husuda sahne şovları adına planlarımız var ve gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız.

Black Tooth BACK TO STAGE konseri herşeyiyle mükemmel olmalı.Ve izleyen herkez unutamamalı. Tek istediğimiz ve tek amacımız şu an için bu arkadaşlar...............BEKLEYİN BİZİ.

Daha farklı , daha sert ,............ ölümüne !!!!!!!!!!
 
izmir den bütün BLACKTOOTH ahalisine selamlar.Sizinle müzik yapmak cok baska bi olaydı,bitmek zorunda kaldı ama kulagımda hala bizim melodiler var merak etmeyin.Yeni besteleri sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım bi gün izmirde bi konserde bizide çoşturursunuz.
 
Bazı arkadaşlarımız bizim tekrar toplanmamız konusunda bir takım isteklerini iletmişler .Öncelikle onlara çok teşekkür ederiz ancak şu var ki Black Tooth grup elemanlarının ortaklaşa kararı ile dağılmıştır ve şuan tekrar bir araya gelmesi söz konusu değildir (zaman neler gösterir bilinmez ) . Black Tooth Grup elemanları olarak değişik ve daha sıkı çalışmalar içindeyiz özellikle Black Tooth dan Denizin ( ritm box ) henüz adlarını açıklamak istemediğimiz yeni grup organizasyonların da ( -lar diorum çünkü 2 ayrı grupla sahneler de olacağız ) BASS gitara geçmesi müziğimize ayrı bir renk ve canlılık kattı. Bunun yanı sıra kurulmuş olan gruplardan birin de eski gitaristimiz Onur ( Dime Power :D ) yer alırken diğer grupta ise aramıza yeni katılan 2 yeni gitarist ve Davul ile ( tam bir Grind Power oluşumu :evil: ) Southtern Metale tam gaz devam edecağiz. Hem de daha sert daha güney ve daha derin......... Bizi seven bu zamana kadar vermiş olduğumuz konserlerde bizi bırakmayan arkadaşlarımıza duyurulur ki Çok daha sağlam geliyoruz......... :evil: :evil: :evil: :deli
 
Geri
Üst