Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Pantera gibi harika bir gruba benzetilmek onur verici olsa da, Black Tooth grubunun parcalarını dikkatli dinlediğinizde grubun aslında tarz ve imajın ötesinde müzikal anlamda pantera ile büyük farklılıklar taşıdığını düşünüyorum. Album çıkıp dinledikçe kendilerine özgü müzikal yaklaşımlarını doya doya dinleme fırsatı bulacağımızdan eminim.

Bu arada sevgili Tuna Rewind da bizlere eşlik ettiğin için sonsuz teşekkürler her gruba lazımsın seni çoğaltmak lazım diye düşünüyorum ama nasıl, nasıl...??? :)
 
Arkadaşlar İstanbulda gerçekleşecek olan konserimize Tüm TURKROCK.COM camiası davetlidir. :D

BLACK TOOTH

Yer: İstanbul DOROCK BAR / Taksim
Tarih: 2 Aralık Cumartesi
Giriş: Ücretsiz....
Saat: 20.00
 
Yardırdık beraber. Trafik sebebiyle bizi izlemeye yetişemediler ama olsun. İlk kez istanbula gelmelerinin sebebiyle hepsinin mutluluğu yorgunluklarını silmişti belli.

Ankara panteri bunlar ne yapsalar yeridir derken Tuna abi bir şişe viski attı ortaya maşallah izleyenlerde pek iştahlılardı :) Helal dedim yakışır.

Sahnenin sağ tarafındaki gitarist benimle aynı talihsizliği yaşadı gördüm, tellere vurmadığı sıradada ampli hiç susmuyordu gürültü yapıyordu, gaini ne kadar düşürsemde çare etmedi ben çalarkende. Farkettim sololarda performansını etkilediğini. Ama adamın gitarcılığı ortadaydı..
(amplinin sonu ne mi oldu murder king çalarken ellerinde patladı maalesef 30-40 dakika ara verdiler)

Her ne kadar güzel çaldığınızın farkında olsam bile ses sistemi sayesinde kafam kazan gibi oldu vuvuvuvuvuv bas frekanslardan başka birşey gelmedi kulaklara.

Sizlerle tanışıp iki lafın bekini parçalamayı çok istedim ama fırsat olmadı sizde koşuşturmaca içerisindeydiniz hemen gittiniz sanırım sahneden indiniz bir daha görmedim sizi.

Sonuç olarak ben çok ateşli çok gazlı maşallahı olan bir grup gördüm sahnede bestelerinizi bilmediğim için(sanırım video dışında kaydınız yok varsada halt etmişim utandım şimdi) Fanınız olmam ama severek yüzümde bir gülümsemeyle her daim dinlerim sizleri.
 
Sevgili Skull_KruSher arkadaşımız inanın olayı çok güzel açıklamış gerçektende BLACK TOOTH olarak elimizden geleni yaptık hatalarımız oldu tabikide fakat bahene olmasın ama :D ses sistemi Skull_KruSher ın da dediği gibi inanılmaz bir uhuldamayla herkezi rahatsız etti. Sahnenin ufak olması sonucuda BLACK TOOTH un gerçek sahne performansını yansıtamadık eminim ki. Gönül isterdi ki bu ilk İSTANBUL konserimizde daha iyi bir sistemi ve daha büyük bir sahneye çıkalım ve BLACK TOOTH u mümkün olduğunca gösterelim ama malesef olmadı umarım beğenilmiştir. Gelen ve dinleyen herkeze çok teşekkür ederiz . Organizasyonu yapan arkadaşlarada çok teşekkür ederiz ellerinden geleni yaptılar bizleri mağdur etmemek için ve sayelerinde İstanbuluda uzun zaman sonra görme fırsatı bulduk ( ah bi de o trafiği olmasa ). Bu arada keşke bi de sahneye çıkmadan önce üzerimizi değiştirebileceğimiz bi yer bulsaydık Intromuzu da doğru dürüst kullanabilseydik.
 
Skull krusha: erken yola ciktik fakat tam trafigin giselere yigildigi vakitte istanbula vardik, :x kacirdik sizleri baya bi kargasa icinde geldik zaten, sori 8O dusunecelerin icin cok saol!
Konseri duzenleyen & gelip eylenen herkeze cok tesekkurler, umariz birdaha gelme sansimiz olur.. :deli

Sitemizi Guncelledik, 2.12.2006 - Istanbul Konserinin resimlerini koydum. Afiyet olsun
:twisted:
 
Ben 1 kişiye daha teşekkür etmek istiyorum.. Hicri BOZDAÐ.. orada bizimle o kadar çok ilgilenip o kadar çok yardımcı oldu ki. Herşey için çok çok teşekkürler!
 
of of of ! Arabadaki fotoğraflar mükemmel!

EfesPilsen Blues Fest 1 pardakları süper olmuş.Giderken baya eylenilmiş belliki!

http://www.blacktoothmusic.com/images/Istanbul/images/2_12_2006%20Istanbul%20(7)_JPG.jpg

Bu foto tek kelimeyle şaheser!
 
black tooth olarak bugün itibari ile tekrar yeni beste çalışmalarına girioruz oluşacak tüm bestelerimiz ile de en yakın zamanda albüm çalışmasına girme planı içerisindeyiz.
 
Oooo asrın en güzel albümü geliyor desenize... Çok iyi olucak... Falla alırım gider bir albüm... Hak ediyorsunuz sonuna kadar... hatta millete doğum günü hediyeside bu albümü alırım ;) Black tooth ;) Sonuna kadar destekçiniziz...
 
Geri
Üst