Black Tooth (Tarz?)Şehir?

black tooth ile rock station da aynı sahneye cıkmak bizim için cok buyuk bir zevk olacak. bunu rectifier olarak tum içtenliğimiz ile soyluyoruz.
 
Önce Danimarka'daki karikatür olayı, şimdi de Papa'nın saçmasapan konuşmaları. Bunların hepsi aynı amaç doğrultusunda yapılan hareketler. Papa'nın özür dilemesi Cnn'in anketine kalmışsa vah bu Müslüman aleminin haline.

Forumda bu tarz konular sadece Gündem başlığında değil, belli görüşleri olan grupların konularında da konuşulmalı. Güzel olmuş.
 
DEERRUDOLF kardeşim sonuna kadar haklı. Gruplar kendi Forum sayfalarında görüşlerini sonuna kadar belirtebilmeli ki çizgileride belli olsun .Zaten amaç grupların Forumlarını inceleyerek haklarında bilgi almak değilmi bir nebze olsun . Bu da iyi bir yöntem bence.
 
Arkadaşlar R.S.F de ki günümüz ve saatimiz belli olmuştur duyurulur.
15 EKİM PAZAR GÜNÜ saat 12.30
Pazar günü olan konserin ikinci gününün açılış konseri BLACK TOOTH gurubu tarafından yapılacaktır....
Teşekkürler
Bizi yanlız bırakmayın :)
 
Ewet arkadaşlar yatağınızdan çıkacaksınız ve pazar gününün mahrurluğu içerisinde güzel bir Brunch keyfi yapmak isterken kalkıp kuru gürültü dinlemeye geleceksiniz pek çekilmez biliyorum :LOL:
Ancak olurda belki bu pazar değişik bişey yapmak istersiniz hani Alternatif Pazar hesabı . O zaman bekleriz biz Saklıkentde olacaz . Hani konser falan olacak o yüzden ...................... :D
 
İzmir'den gelecek arkadaşları da Ankaralı evsahipleri olarak Aspava kültürüye tanıştırmak şarttır. Mümkün olduğunca maddi olanaklarınızı zorlayın Efecim; eğlencenin dibine vurmayan senin gibi olsun. :LOL:
 
BLACK TOOTH
OLARAK GERÇEKDENDE ORADA OLMANI VE EN ÖNDE YER ALMANI YÜREKTEN İSTERİZ ....
BLACK TOOTH
15 eKİM pAZAR gÜNÜ SAAT 14.00 da ROCK STATION FESTİVALİNDE sahnede olacak
 
yerli gruplar ile pek ilgilenemiyorum, fakat sizin dağıldığınızı duymuştum en son, ve bayaa üzülmüştüm. demek ki sizi izlemek tekrar nasip olcakmış hehe.. sahne performansınız çok sağlam, başarılar.
 
Geri
Üst