Boss Gt-8

LuciferioN demiş ki:
ya bossgtcentral e de yazdım aynen onu dediler ne kadar bu kit? gitarın orjinalitesini bozar mı?
Yurtdışı fiyatı 150 dolar gibi hatırlıyorum yanlışta olabilir tabi ama burda ne kadardır nerden bulunur bir fikrim yok bildiğim kadarıyla gitara ufak bir arkaya bölme daha yapılıyor bunun için ama sanırım orjinaliteyi bozsaydı Steve Vai kullanmazdı diye düşünmek lazım.
 
satriani-vai-eric johnson..dakikasını hatırlamıyorum,silmiştim..sanırım satriani'nin 2. yada 3. şarkısıydı..şarkının girişindeki bölüm,şarkı başladığında anlarsın zaten çok uzun bir feedback war ve tremolo koluyla değişik sesler çıkarıyor..
 
slm
ben de gt-8 almayı düşünüoyorum. 2 şey soracam:
1- efektler fx1 fx2 olarak ayrılmış. üzerinde yazan efektlerden sadece ikisini mi aynı anda kullanabiliyoruz. formun başında compressor'ü ayırmışlar deniliyor. formu yarısına kadar okuyabildim başka bişe bulamadım. wah da ayırabiliyormuyuz ayrı tuşu var diye düşünmüştüm. choros zaten ayrı sanırım.
2- gt-8 in şuanki faturalı , garantili zuhal fiyatını biliyormusunuz?

teşekkür ederim şimdiden..
 
Preamp, overdrive, delay, chorus, reverbler knoblarla direk ulaşabileceğin efetler...

Compressor, eq, wah, ampli kontrolü, loop kontrolü, Kanal seçimi ve solo kontrolü direk erişebileceğin diğer elemanlar...

Eğilerek basabileceğin direk erişim tuşlerından başka Manual modda bütün bu efektleri pedallara atayabiliyosun.. Bank modundaysa; ctrl switch, expression switch ve expression pedalı bunları kontrol için atayabilirsin... tabi dynamic modda da tuşe ile kanal seçimi yapabiliyorsun. Yani bir kanalda farklı efekt ayarların var aynı bankanın diğer kanalında farklı efektlerde farklı ayarların var.. (birinde bazı efekler açık, diğerinde o efektler kapalı diğerleri açık.. seviyeleri vs istediğin gibi farklı.. ) Bunların arasında tuşenin şiddetini değiştirerek geçiş yapabiliyorsun.

Fx 1/2 listesindeki elemanlardan, eğer fx2de kullanmak isteyeceğin başka eleman yoksa iki tane kullanabiliyorsun... Yada fx1/2 listesinden bir fx2 listesinden de bir efekt seçebiliyorsun..

yani 12-13 pedal almış gibi oluyorsun. Tabi bu efekt cinsleri her efekt için farklı farklı tiplerden seçebiliyorsun...
 
Geri
Üst