Evet sonuçlar neredeyse belli oldu gibi. Milletimiz hakkında hayırlısı olur inşallah.
Hdp destek verirse ömrü billah meclisi unutsun . Bu kadar sempati toplamayı basarmısken kısa vadede bunu yapamazlar bence.MHP iki bakanlığa tav olup koalisyon kurarsa yazıklar olsun cidden. Benim tahminim AKP azınlık koalisyonu kuracak, masaalrı anlaşmalar sonucunda öcalanın salınması karşılığında hdp dışardan destek vericek.
10 milyon insanın en az yarısı öğrencidir ( tıpkı benim gibi ) bunların memleketinde rahatça oy kullanması bence akp nin zararına olacaktır. Bu kısa sürede anti akp propagandası da cabası olacak memlekette 🙂Bahçelinin konuşmasını şimdi dinledim. Bahçeli hiçbi şekilde koalisyona yanaşmıyor. Akp yıllardır nefret ekti şimdide nefret biçiyor. Demirtaşın açıklamalarıda akpyi iğneler nitelikte ama dediğim gibi öcalanın çıkması yönünde bi durum olursa ağız deiştirebilirler. Yine erken seçim yolu gözüküyor gibi. 45 gün sonra deniyor yine tam yazın ortasına herkesin tatilde olduğu zamana denk gelicek. Dün 10 milyon seçmen oy kullanmamış. Olası erken seçimde bu sayı rahat 20 25 i falan bulur. Tabiki bu akpnin işine gelir herzamanki gibi...
Chp Mhp -Hdp destekli koalisyonunu düşünmek bile saçma , İki farklı ideoloji yan yana gelirse ilginç şeyler yaşanır umarım olur diyoruz ama ihtimal yok
Abi sonuna kadar Atatürk'e bağlı ülkesini fazlaca seven bir gencim ama insanların demokrasinin kelime anlamını bilmiyorlar . Irkçılık nefret söylemi bunlar boş şeyler olmaması gerek,Umarım ihtimalin ötesine geçer, gerçek olur. Bu kadar bölünme, ayrışma, kamplaşma artık yeter. Bu gidişin sonu ya birliktir, ya da Ulu Önder'in ifade tarzı ile başka milletlerin şikârı olmaktır.
Abi sonuna kadar Atatürk'e bağlı ülkesini fazlaca seven bir gencim ama insanların demokrasinin kelime anlamını bilmiyorlar . Irkçılık nefret söylemi bunlar boş şeyler olmaması gerek,
(Not seçim sürecinde asla hdp yi destekler bir tavırda bulunmadım veya seçimde desteklemedim)