Başlığın adı "2019'da Bir Sey Almak Isteyen Var mı Halen" ya da "2019'da Kim Nelerini Satmak Zorunda Kalıyor" mu olsaydı diye çok düşündüm ama kaç yıldır devam edeni bozmayayım dedim. 😀
2019 yili icin planladiginiz, aklinizda olan, almayi dusundugunuz muzik ekipmanlari neler yazın bakalım. Sonrasında, sene sonunda ufak capli bir degerlendirme (ve aradiklarinizi satanlar icin de bir ulasma yolu) olur. Ayrica bir yil icerisinde isteklerin ne kadar degistigini farketmek gercekten sasirtici oluyor.
Benim 2019'dan istediklerim(Elimdeki fazlaları satabilirsem);
-Gibson ES-345 Hollowbody(garip ama alabildim)
-Universal Audio Ox Loadbox (...en azindan kullanma imkanim oldu!)
-Marshall 2525H Silver Jubilee Head(yerine friedman dirty shirley mini geldi)
-Analogman King of Tone(orijin revival drive istegine birakti yerini)
-Stone Deaf Tremotron(geldi, hatta iki tane geldi, cok guzel alet)
-Magnatone Super Fifty-Nine MKI(Bu hayal tahminen 😀)(buna bir sey yazmaya gerek yok tahmin edersiniz ki 😀)
-Seymour Duncan Pearly Gates Chrome Set( bu yil da hicbiriniz satmadi bu manyetiklerden)
Ayrica bkz.
2015'te Kim Ne Almak Istiyor?
2016'da Kim Ne Almak Istiyor?
2017'de Kim Ne Almak Istiyor?
2018'de Kim Ne Almak Istiyor?
2019 yili icin planladiginiz, aklinizda olan, almayi dusundugunuz muzik ekipmanlari neler yazın bakalım. Sonrasında, sene sonunda ufak capli bir degerlendirme (ve aradiklarinizi satanlar icin de bir ulasma yolu) olur. Ayrica bir yil icerisinde isteklerin ne kadar degistigini farketmek gercekten sasirtici oluyor.
Benim 2019'dan istediklerim(Elimdeki fazlaları satabilirsem);
-Gibson ES-345 Hollowbody(garip ama alabildim)
-Universal Audio Ox Loadbox (...en azindan kullanma imkanim oldu!)
-Marshall 2525H Silver Jubilee Head(yerine friedman dirty shirley mini geldi)
-Analogman King of Tone(orijin revival drive istegine birakti yerini)
-Stone Deaf Tremotron(geldi, hatta iki tane geldi, cok guzel alet)
-Magnatone Super Fifty-Nine MKI(Bu hayal tahminen 😀)(buna bir sey yazmaya gerek yok tahmin edersiniz ki 😀)
-Seymour Duncan Pearly Gates Chrome Set( bu yil da hicbiriniz satmadi bu manyetiklerden)
Ayrica bkz.
2015'te Kim Ne Almak Istiyor?
2016'da Kim Ne Almak Istiyor?
2017'de Kim Ne Almak Istiyor?
2018'de Kim Ne Almak Istiyor?
Son düzenleme: