KaraLeke (Heavy Metal) - Ankara

[quote="SurguN]
4- Şarkı söyleyen arkadaş'a (vokalist diyemiyeceğim)... Bilmiyorum ilk deneyimi mi ?? ama Kesinlikle doğru sesten girdiği Tek bir parça YOK !! video ne kadar kalitesiz olursa olsun bu durumu örtbas edemiyor...
[/quote]

O konserde şarkı söyleyen arkadaş olarak, ben de kendimi beğenmedim zaten. Ve evet ilk deneyim idi.
 
Kount demiş ki:
[quote="SurguN]
4- Şarkı söyleyen arkadaş'a (vokalist diyemiyeceğim)... Bilmiyorum ilk deneyimi mi ?? ama Kesinlikle doğru sesten girdiği Tek bir parça YOK !! video ne kadar kalitesiz olursa olsun bu durumu örtbas edemiyor...

O konserde şarkı söyleyen arkadaş olarak, ben de kendimi beğenmedim zaten. Ve evet ilk deneyim idi.[/quote]

Sarp, bu kadar çok sert eleştiri alsan da müziği bırakma. Kendini geliştirmeye çalış hatta daha çok çalış. Mesela ben ilk konserle ilgili ilk eleştiriyi Sürgün'den aldım ve artık yaptığım işe daha sıkı sarılacağım. Eleştirilmek hoş bir şey esasında.
 
VII. Geleneksel Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dondurma Şenliği


YER: Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bahçesi - Maltepe/ANKARA

12 Mayıs (Ücretsiz)

12.00 Açılış-Madalya Töreni
12.45 Kent Orkestrası
14.00 Akla Zarar
15.00 Eşli Dans Gösterisi
15.30 Beyaz Gürültü
16.30 Crew
17:30 Red Handed
***
20.30 NEV (Giriş:10 YTL)

-------------------------------

13 Mayıs (Ücretsiz)

12.00 Hazırlık Rock Topluluğu
13.30 Mehteran Gösterisi
14.30 Black Tooth
15.30 Kara Leke
16.30 Suck-R
17.30 Nightshot
18.30 Sınıf 64
19.30 Gryllus
20.30 Melatonin

-------------------------------

14 Mayıs (Giriş:10 YTL)

13.00 Purplerain
14.00 The Aliminium Co.
15.00 Kaotik
16.00 Tushe
17.00 Cin Seddi
18.00 440
***
20.30 KURBAN

-------------------------------

Üstte de belirttiğim gibi;
ilk gün amatör gruplar ücretsiz, Nev Konseri 10 YTL,
ikinci gün tamamen ücretsiz,
üçüncü ve son gün ise Müzik Festivali kapsamında okula giriş 10 YTL...

Biletler için: Gazi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Dost Kitabevi...

Not: Konserlerin hiçbirinde yaş sınırı yoktur...
 
MetalDay5mini.JPG
 
deerrudolf demiş ki:
Ya arkadaşlar, bir konserde de Afraid To Shoots Strangers çalın. Memlekette Iron Maiden coverlayan bir Tanrı kulunun aklına gelmez şu parça.
.

Aaaa Biz tanrı kulu değilmiyiz? 17 Nisan da Garage barda çalmıştık Kehanet olarak. Vokal kötü olduğu için pek haz veremedik izleyiciye (malum bruce gibi insanoğlu yeryüzüne gelmez bi daha) :( Vokal arayışımız tamamlanınca tekrar sahne almaya başlarız gelir dinlersin ;)

Ve Karaleke'ye kanım çook ısındı (Maiden saolsun :D) biziz konserine inşallah geleceğim çoşturun bizi. Başarılar....
 
Tek parçanız eksikti ama sonunda o parçayı da tamamlayıp voltranı oluşturmayı başardınız... :) (KaraLeke'nin birleştirici gücüyle "Voltran Voltran Voltran!!!")

Bu arada,ailecek beğenerek dinliyoruz KaraLeke 'yi...(Neyse,yeter bu kadar yıkama yağlama... :) Bi anda kendimi canlı yayınlara telefonla bağlanan denyo izleyiciler gibi hissetmeye başladım.Şimdi sizi de "Teşekkür ederiz,bizi sizler yarattınız" moduna sokmaktan korkmaya başlamış bulunmaktayım.:) )

Şaka bi yana ;önceki mesajlarda KaraLeke hakkında yapıcı eleştirilerin yapıldığını gördüm.İyi niyetli olduğu sürece böyle eleştirilerin yapılması gerçekten güzel.

Hadi bakalım yeni konserlerinizi bekliyoruz... ;)
 
Caner ve Bahadır teşekkür ediyoruz. Umarım konserlerimiz güzel olacak. Beklemekteyiz. 8ine beste çalmayacağız yalnız, besteyi 13üne saklıyoruz :D (bazı yerleri yetişmedi desem daha mı gerçekçi olurdu :) )
 
Hatırlatma: Kara Leke 8 Mayıs yani yarın Biziz Rock Bar'da Metal Day 5'te. Kapı açılış saat 14.00, biz de 14.30 gibi çıkarız.
 
Metal Day #5: Metal Party (Eski tayfa çok iyi bilir bu konserleri.Şu an veya eskiden çok iyi iş çıkartan bir çok metal grubu ilk konserini bu konserlerde vermişti.Ve zamanında amatör konserleri gazlayan bir oluşumdu.Tekrar başlıyor...)

Tarih: 8 Mayıs 2005 PAZAR

Yer: Biziz Rock Bar

Kapı Açılış: 14:00 (Gruplar yaklaşık saat 15:00 gibi sahne almaya başlayacaklar.)

Gruplar: (Sırasıyla)

KaraLeke (Yeni fakat heavy metal için ışık veren bir grup olarak ilk sırada sizi ısındıracaklar.)

Eren Kömürlü Band (Çok konuşulan ve birçok insanın merakla izlemek istediği bir gitarist ve grubu.)

SouliTarY (Yıllardır çizgisini bozmadan koruyan,gerek enerjisi gerek sahnesi gerek besteleri olsun işini en iyi biçimde yapmaya çalışan ve 10. Roxy Müzik Yarışmasında FİNALe kalan SouliTarY elemeler öncesi bu konserde sizinle.)

Magick (Yılların eskitemediği Türkiye'nin en iyi thrash/heavy metal gruplarından olan, mükemmel besteleri ve başarıyla coverladıkları şarkılarıyla Magick uzun bir aradan sonra Ankara'da tekrar sevenleriyle birlikte.)

Crossfire (Türkiye'nin en iyi power-thrash gruplarından olan Crossfire başarılı albümleri sonrası ilk Ankara konseriyle sizleri ve Nightwolves'larını unutulmayacak bir enerji ve müzik ziyafetine bekliyor.)

Let the metal begin...

Giriş: 5 YTL
Bira: 2.5 YTL

...Anti-Organizasyon...
 
Biziz'e geç geldiğim için, sadece son 20 dakika dinleyebildim, ama çok iyiydi! Herkes çok iyi çaldı, yalnız bas gitarı duyamadım, ve Iron Maiden'de bas çok önemli - ben gençken, Steve Harris hayran kaldığım bir basçıydı. Vokal çok başarılıydı.
 
Kardeş grubumuzu kehanet adına tebrik ediyorum başarılar diliyorum.

2a.m. i hiç beklemiyordum açıkçası özlediğim bi şarkı idi. Maidena bağlanmamı sağlayan X factor albümünden farklı bi şarkı.

Trooperda 2nd verse de bi karambol oldu euheue onun dışında iyiydi...İsterdim ki 6 değil 9 - 10 parça olsun
 
ilteris demiş ki:
Kardeş grubumuzu kehanet adına tebrik ediyorum başarılar diliyorum.

2a.m. i hiç beklemiyordum açıkçası özlediğim bi şarkı idi. Maidena bağlanmamı sağlayan X factor albümünden farklı bi şarkı.

Trooperda 2nd verse de bi karambol oldu euheue onun dışında iyiydi...İsterdim ki 6 değil 9 - 10 parça olsun

5 grup olduğu için süremiz kısıtlıydı biraz. Ondan dolayı 6 şarkı çaldık. Trooper'ın bir yerinde bir karambol oldu haklısın :D
Başarı dilekleriniz için teşekkür ederim ;)
 
Açıkcası maiden parçalarını bayan vokalden dinlemek biraz tuhafıma gitti(kötü demiyorum :) )Bu sizi 2. izleyişim diğer enstrumanlarda gelişme var,umarım daha iyi olacak herşey,başarılar...
 
duydumki performansınız ÇOK güzelmiş gerçektende çok iyi.... Tebrikler keşke gelebilseydim :) vokalde değişmişya artık tek bir sebep yok gelişmemeniz için :) tekrar tekrar tebrikler artık video varsa yayınlayın lütfen ;)
 
Geri
Üst