Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

Koray'cığım heyecanla haykırmış gibi olmuş 4 kez üstüste...heheh ilk yazan da ben olayım...

Muhteşem gecenin ardından...

İlk teşekkür elbette ki son dakikada gerçekleşmesine karar verilen bu etkinliği bize haber vermeyi ihmal etmeyen Artun Ertürk'e. Kaçırmak olmazdı, olamazdı! Ayaklarıma kara ötesi sular inmiş olmasına rağmen tüm yorgunluğumu unutturdu bu "reunion" haberi. (Malum, bundan önceki son reunion MSG konserinin olduğu gece (3 Mayıs 2006) Manhattan'da bizim programımız sırasında gerçekleşmişti ki bundan halen gurur duymamı hiçbir güç engelleyemez :D )
Dün If'te bulunan şanslı insanların arasına karıştığımda daha o sabah Ankara'ya ayak basmış olmakla asıl en şanslı insan addedebileceğimiz annem de yanımdaydı. Bu muhteşem programı seyretmiş olmaktan o da benim kadar mutluydu. O bitkinliğimize rağmen deliler gibi dans ettik ikimiz de.
Anlatılacak şey çok da lafı uzatmaya hacet yok zira bunca zaman sonra birarada gördüğümüz bu ekip (Ahmet Tekneci'nin yerine Koray Işıldak'la) bize -en azından bana- 19 Haziran 2005'in uzunca bir süre ardından bir kez daha olağanüstü güzellikte bir yaz gecesi yaşattı ve anlatılacak bir şey değil, orada olmalıydınız :D
Sesim kısık, ayaklarım şiş, 1,5 saatlik uykuyla iş yerinde ayaktayım bu saatte (07.55) ama bu civarın en mutlu insanı benim. Başka hiçbir grup bir insanı bu kadar mutlu edemez sanırım.
Dün gece için Alp Dündar'a, Artun Ertürk'e, Barış Menküer'e, Koray Işıldak'a ve Murat Köselioğlu'na sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. İyi ki sadece 1-2 parça sürmedi, tam kararında, tadımlık bir program oldu.
Özledik diye mızıldanmaya başlamışken biz Diplomatic Immunity hayranlarına yapılabilecek en güzel sürprizdi :)

Not:Gecenin fotoğrafları çok yakında groups.yahoo.com/group/artun_ertürk adresinde görülebilir, duyurulur :)

Saygılar
 
ben hiç işten çıkamadım ki geleyim tam 52 saattir iş yerindeyim, dün koray haber verdi ama gelebilmek mümkün olmadı...

başta Calavera" olmak üzere orada olan herkesi inanılmaz biçimde kıskandığımı ve gıcık olduğumu söylemeliyim :)

Gecenin detaylarından biraz bahsedin...

Daha da önemlisi bi daha böyle bir geceyi ne zaman tekrarlarlar onu söyleyin ......

Sevgiler...
 
LiMoN demiş ki:
ben hiç işten çıkamadım ki geleyim tam 52 saattir iş yerindeyim, dün koray haber verdi ama gelebilmek mümkün olmadı...

başta Calavera" olmak üzere orada olan herkesi inanılmaz biçimde kıskandığımı ve gıcık olduğumu söylemeliyim :)

Gecenin detaylarından biraz bahsedin...

Daha da önemlisi bi daha böyle bir geceyi ne zaman tekrarlarlar onu söyleyin ......

Sevgiler...

Ya benim ne suçum var ya?! Şanssızlık seninki de ama biz ne yaptık ki yani? Bombalayalım istersen iş yerini? Sen sağ, biz selamet, kaçırmazsın bundan sonra böyle organizasyonları ;)

Tabii yine de en kıskanılası kişi ben olmalıyım sanırım, en yakında, en çok eğlenen, en çok eşlik eden (Pamela-Ayrılamayız Biz ;) ) vs.... Anlatmakla bitmez demiştim zaten ama en güzeli eski günlerin hatrına Alp'in "Haftayaaaaa buluşalım haftayaaaa, vikingler geeliyooor, devamı haftayaaaa...derdik ama haftaya olmayacak" deyişiydi...Sanırım son soruyu da cevapladım böylece.
Demem o ki 40 yılın başı olacak bir şey bu ve aslında bu da olmuyormuş Artun'un gitarsal problemi yüzünden de kendilerinin kadim dostu Çelik Bey her şeyi hallettiğinden bu sorun da aşılmış ve dün gece böylece gerçekleşmiş. Kendisini sponsor diye ansak yeridir, minnettarız :D

Umarım bir dahaki sefere sen ve kaçıran herkes orada olur, ne diyim :D

Bu beni birkaç ay daha idare eder sonra bir konser daha, artık Pamela mı olur Diplomatic mi bilemem... :)
 
töbe yarappim bana bişe oluyor.
yaaa koray sen bu mesajı yollamadan sadece 1-2 saat önce bakmıştım foruma bişe yazmıyodu adam 4 defa yazmış mail de gelmedi. göz göre göre kaçırdık bak şimdi hiç olmadı bu iş yaa.
Valla umarım yine bööle bişeyler olur da izleriz.
Bu arada nedir şu projeler söyleyinde bilelim bizde dimi ama.

herkese pek neşeli günler dilerim.
 
Bu arada gecenin fotoğraflarını teker teker Artun Ertürk'ün Yahoo! grubuna koyuyorum. Telefonumun salaklığından ötürü malesef hepsini teker teker kendi mailime göndermek zorunda olduğumdan biraz zaman alıyor, üzgünüm. Elinde başka döküman olursa arşive katkıda bulunsun, mutlu eder hepimizi.

Bir de resimlerin kalitesi önceki eserlerime göre biraz düşük olmuş. Sebebi kaliteyi düşürmek suretiyle daha çok fotoya yer açmaktı. Sorry :D

Saygılar
 
sevgili calavera valla güzel foto olmuş bence ama fotodan ziyade bir kayıt daha iyi olabilir diye düşünüyorum... yokmu acaba öyle bir teknik durum sizde. :)

Bu forumu okuyan Tüm DI elemanlarına sesleniyorum hiç mi stüdyoya girip DI olarak kayıt yapmadınız??
kesin yaptınız ee yokmu böyle bir site bir kaynak ya da ne bileyim mail falan atsanız hem süpriz bozulmaz burda bizbizeyiz.
Valla istiyoruz dinlemek biz.
 
Bu arada grupta "Reunion 2" adıyla geçen fotoğraf, Artun Ertürk'ün dibimizde yakın zamanda ünlü olacak Türkler varken yabancılara (Depeche Mode? :D ) gitmememizi öğütlediği anda çekilmiştir. O anı hatırlayanlara... :)
 
Geri
Üst