Son düzenlemelerle internet üzerinden kredi kartı kullanmaya devam edebilmek bir onay vermeniz gerekiyor bildiğim.Bununla alakalı olabilir.Birçok site ve bankadan sayısız uyarı maili geliyor.merhaba arkadaşlar bu konuda en geniş forum burası olmuş emeğinize sağlık. Dün akşam saat 21:00 gibi thomann.de adresinden jbl lsr 305 referans monitörlerinden bir çift sipariş verdim. Şiparişi kredi kartımla verdim ve siparişi thomann.de sitesi kabul etti. Fakat sorun şu normalde internetten alışveriş yaparken garanti bankasının sayfası açılır geçici bir kod verir ve 3 dk içinden sayfasına girer onay verirdik. BU sefer bu sayfa açılmadı ve internet bankacılığında hala bir harcama yapılmadığı görünmekte sizce sebebi nedir?
Thomann dan alış-veriş tecrübem 1 level kadar (bu ilk alış-verişimdi🙂) ama aynı 5 günlük ara benim rack case paketinde de oldu. Diğer 1 kg lık kablo ve jackların olduğu koli dün geldi ama rack case in olduğu 8 kg lık pakette deSelamlar, benimde kargom 12 ocakta Almanyadan "Sent Item Abroad" durumuna geçmiş, ancak ptt sitesinden sorguladığımda türkiyeye girdiğine dair hiç bir kayıt yok. 5 günlük bu boşluk sizce normal mi? Teşekkürler.
aynen söylediğiniz gibiymiş bugün gittim hallettim . Bankadan sonra sipariş verdim fakat TC numarası istedi thomann benden sizden de istediler miSon düzenlemelerle internet üzerinden kredi kartı kullanmaya devam edebilmek bir onay vermeniz gerekiyor bildiğim.Bununla alakalı olabilir.Birçok site ve bankadan sayısız uyarı maili geliyor.
https://www.hsbc.com.tr/haberler/in...-devam-edebilmek-icin-onay-vermeniz-gerekiyor
İnternet Alışverişlerine İlişkin Yasal Düzenleme | Ziraat Bankası
aynen
aynen söylediğiniz gibiymiş bugün gittim hallettim . Bankadan sonra sipariş verdim fakat TC numarası istedi thomann benden sizden de istediler mi
Selamlar, benimde kargom 12 ocakta Almanyadan "Sent Item Abroad" durumuna geçmiş, ancak ptt sitesinden sorguladığımda türkiyeye girdiğine dair hiç bir kayıt yok. 5 günlük bu boşluk sizce normal mi? Teşekkürler.
Yani sanırım 5 -6 kez gönderdim sanırım.🙂Sizden Tc numaranızı istiyor.
Kredi kartı güncellemesi ocağın sonuna kadar ertelenmemiş miydi? TC no genel olarak istiyorlar bu arada. Sürecin hızlanması ve maille uğraşmamak için sipariş notunda yazmakta fayda var.
11-12 Ocak gönderileri Türkiye'ye giriş yaptı sanırım. Şimdiden hayırlı olsun umarım eksiksiz, sorunsuz gelir sizin kafa kabin. Özellikle kabin hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız harika olur.
yolladım ama 2 gündür ses yok. sadece ithalat departmanına tc mi yolladığım e mail i foward ettiklerini yazmışlar.Umarım sorun olmazYanlış hatırlamıyorsam siparişin içeriğini mail olarak yolluyorlardı, sonrasında da TC kimlik numarasını istiyorlardı. Onu yolladıktan sonra oluyor.
Şimdi kendi siparişimden kontrol ettim de, 04.01.2018 saat 20:35 te göndermişim ben TC mi 05.01.2018 saat 13:30 da onay için teşekkür maili atmışlar. Muhtemelen yoğunluktandır.yolladım ama 2 gündür ses yok. sadece ithalat departmanına tc mi yolladığım e mail i foward ettiklerini yazmışlar.Umarım sorun olmaz
anlıyorum. bugün 4-5 gibi attılar bana da mesajı umarım dediğiniz gibidir.Biraz yılan hikayesi gibi 🙂Şimdi kendi siparişimden kontrol ettim de, 04.01.2018 saat 20:35 te göndermişim ben TC mi 05.01.2018 saat 13:30 da onay için teşekkür maili atmışlar. Muhtemelen yoğunluktandır.
Yani Thomann alış-veriş konusunda yılbaşı zamanı yoğunluk sebebiyle siparişlerin 1 ay bile gecikebileceğini okumuştum ama benimki biraz şansa denk geldi kanımca. Mesela 3 gün önce rack case de gelmiş ama henüz alamadım şehir dışında olduğum için. İllaki gelecektir 🙂anlıyorum. bugün 4-5 gibi attılar bana da mesajı umarım dediğiniz gibidir.Biraz yılan hikayesi gibi 🙂