Posta ve Hızlı Kargo Muafiyetleri
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Posta ve Hızlı Kargo Muafiyetleri
ggm.gtb.gov.tr
Liste anlasilmiyor ki gitar amfi bunlara giriyor mu kiPosta ve Hızlı Kargo Muafiyetleri
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Posta ve Hızlı Kargo Muafiyetleriggm.gtb.gov.tr
Gitar girmiyor, amfi giriyor .. madde 85.18 hoparlör, mikrofon ve amfi ile ilgiliListe anlasilmiyor ki gitar amfi bunlara giriyor mu ki
Gitarda ötv yok, farklı vergiler, nakliye vs. farkettiriyor. Bir de, genelde taksitli satış yaptıkları için fiyatı yüksek tutabiliyorlar. Nakit ödemede %10, bazen %20 indirim olabiliyorBenim anlamadığım thmanndan tr vergisi dahil 3600'e gelen gitar neden tr'de 5000 tl. Nitekim zuhal sattığı için fender göndermiyor thomann trye. Zuhal'den gitar için ötv falan mı alıyor devlet?
Gitarda ötv yok, farklı vergiler, nakliye vs. farkettiriyor. Bir de, genelde taksitli satış yaptıkları için fiyatı yüksek tutabiliyorlar. Bakit ödemede %10, bazen %20 indirim olabiliyor
Distribütörlük anlaşması gereği öyledir. Fender yasaklamıştır.Meraktan soruyorum, Zuhal Fender'in tr distribütör'ü olduğu için Thomann gönderim yapmıyor, peki ne gibi bir sebep sunuyorlar ? "Kardeş zuhalin işleri zaten kesat bide biz gönderip işleri daha da zorlaştırmayalım" falan mı diyorlar ? Bu durum diğer markalarda da geçerli mi, örn. Ibanez
Thomann’ın Almanyadaki mağazasına giden var mı? İstanbuldan nasıl gidilir bilgi verebilirse süper olur.
Gitar almam herhalde ama bir tane daha pedal alabilirim. OTV alinirsa %20 baya pahaliya gelmis olacak gibi geldi ama hesaplamak lazim. Tesekkurler oneriniz icin yine de. 🙂kargo parası tek pedal için 30 euro vermeye değmez sanki, almışken ucuz ama iş gören beğenilen bir gitarda alın yanında derim. Burada satarsınız veya kullanırsınız.
Harley Benton TE-70 Black Paisley
Electric Guitar Deluxe series, Body: Basswood, Neck: Maple, bolt-on, Neck profile: C, Fretboard: Maple, Fretboard radius: 350 mm, Dot fretboard inlays, 21 Frets, Scale: 648 mm, Nut width: 42 mm, Pickups: 2 Roswell TEA Alnico-5 Vintage TE-style...www.thomann.de
🎸 Harley Benton TE-52 NA Vintage Series
Electric Guitar Body: American ash, Bolt-on neck: caramelised Canadian maple with roseacer skunk stripe, Fingerboard: caramelised maple, Fingerboard inlays: Dots, Neck profile: C, Fingerboard radius: 350 mm, 21 Medium jumbo frets, Scale: 648 mm,...www.thomann.de
şunlar baya beğenilmiş.
ötv almazlar diye düşünüyoruım, alırlarsa %20 ötv.
Ben de bir ya da iki pedal almak istiyorum hatta biri de op amp big muff, İstanbul'da yaşayanlarla kargoyu paylaşmayı düşünebilirim.Gitar almam herhalde ama bir tane daha pedal alabilirim. OTV alinirsa %20 baya pahaliya gelmis olacak gibi geldi ama hesaplamak lazim. Tesekkurler oneriniz icin yine de. 🙂
Edit: TC Electronic Flashback 2'nin tr fiyatina baktim birde %18+ %20 ekleyip hesapladim kargoyla 1 tane pedal bile 200 civarinda ucuza geliyor. Yani cok da pahaliya gelmiyormus 🙂
Istanbul'dayım ben de ama 4 pedal gumrukte sorun cikarmasin?Ben de bir ya da iki pedal almak istiyorum hatta biri de op amp big muff, İstanbul'da yaşayanlarla kargoyu paylaşmayı düşünebilirim.
Merhabalar,
Ben Thomann sitesi üzerinden 427 euro (kargo dahil) kadar içinde Epiphone G 400 Pro ve Vox Pathfinder 10 olan bir alışveriş yapma niyetindeyim.
bunların yanında jak filan gibi birkaç ıvır zıvır da var fakat kargo 15 kg geçmiyor. Sizce buna ne kadar vergi öderim?
Ötv ödersem sadece amfiye mi öderim yoksa bütün alışverişe mi öderim? Yoksa alışveriş tek paket olucağı için amfiye de ötv ödememe gibi bir şansım olur mu ?
şimdiden teşekkürler