Barış Akarsu

UMUTSUZ AÇIKLAMASI BAYILTTI

Op. Dr. Abdullah Servet'in açıklamasının ardından Barış Akarsu'nun rol arkadaşı Merve Sevi ve 4 hayranı baygınlık geçirerek acil servise kaldırıldı, hastane bahçesinden çığlıklar yükseldi.

Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklamayı, ailesinin izniyle yaptıklarını belirten Op. Dr. Abdullah Servet, şöyle konuştu:

“Barış çok ağır bir beyin travması geçirip kalbi durmuş olarak bize getirildi. Kalbini çalıştırdık, ama malesef uzun süre oksijensiz kaldığı için bir beyin hasarı vardı. Hasar beyin ödemini artırdı. Şimdiye kadar anti ödem tedavisi yapıldı. Anti ödem tedavisi sırasında bazı organlarında ortaya çıkan yetmezlikler, tıbbi tedaviyle desteklendi. Tansiyon ve kalbindeki ritm bozukluğunun yanı sıra diğer organlarda zayıflama görüldü. TÜm bu destek tedavilerine karşın Barış’ı kurtarma umudumuzu yitirdik. Bunu açıklamayı yapmak zorundaydık.”

Op. Dr. Abdullah Servet'in bu açıklamasının ardından, ‘Yalancı Yarim’ isimli televizyon dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi'yle birlikte, 4 hayranı baygınlık geçirerek yere düştü. Merve Sevi ve Barış Akarsu'nun baygınlık geçiren hayranları acil servise kaldırıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6818704.asp?gid=180
 
Daha dün verdik iki arkadaşımızı toprağa , bize bunu yapma Barış... Birgün arayla yaşatma bunları bize... Bize doğum günü süprizin bu şekildemi olacaktı sana hiç yakışıyormu sen her zaman insanların yüzünde gülümseme görmek istedin bunun iiçin çabaladın.Bak hayattaki en değerli varlığım dediğin 3 kadından ikisi olan annen ve kız kardeşin seni kapında bekliyor. Üçüncüsünün yanına gitmek için bu acelen niye...
Bilmiyormusun o üçüncü insan senin herzaman mutlu olmanı isterdi hep gül isterdi. Çok iyi yerlere gel çok mutlu ol isterdi.
Daha yapacak çok işin var senin, Fethiye'de festivalde burda BAG yokmu diyordun bak bütün BAG kapıda senden en ufak bir haber için günlerdir hastanenin önünde yatıp kalkıyor. Senin o hastanenin kapısından gülen gözlerle bakmanı el sallamanı eyvallah demeni bekliyor...
Sen seni sevenleri düşündün her zaman onları üzmemek için çalıştın şimdi niye üzüyorsun...
Hiç sana yakışmıyor orda yatmak kalk artık duy dışardaki sesleri duy baş ucunda çalınan şarkılarını duyda bir tepki ver...
Seni sevenleri bu kadar üzme artık...
 
hakkında çıkan vefat haberleri yalan olan insan. şu an canlı yayında doktoru konuşuyor. drumunun hala kritik olduğunu söylüyor.
kaynak ekşisözlük
foxtvde doktoru konuşmuş
 
turk basininin "olum haberini ilk veren biz olalim!" diyerek serefsizlik yarisi yaptigi kisi.. roberto carlos'un transferi degil ki bu haberi ilk veren biz olduk demek icin 2 yil onceden haberini yapasin..

ne saygi var, ne hassasiyet.. allah sizin habercilik anlayisinizin belasini versin!

kaynak sözlük
 
barış yaşıyor arkadaşlar. ucankus.com ve mynet de resmi olmayan yalan yanlış açıklamalar yapılmakta!!! lütfen inanmayın. şuan fox tv de merve ve dr u konuştu ayrıca starda canlı yayında şuanda bodrumdan. barış ölmedi yaşıyor!!! ama drumu hala krtik yani. hala nefes alıyor!!!
 
Direkt olarak hastaneden haber aldım az önce, Barış halen yaşıyor, durumunda bir değişiklik yok. Cerrahpaşa'ya nakledilmeye çalışılacakmış, gerekli işlemler tamamlanmaya çalışıyormuş. İnsaniyet namına hepimiz dua edelim onun için lütfen
 
Geri
Üst