Gibson Sg Standart

arkadaşlar bu gitarı alacağım fakat birkaç yerde gibson alacaksan denemeden alma çok kötü çıkabiliyor gibi cümleler okudum ve tereddütteyim çünkü denemeden yurtdışından almayı planlıyorum böyle bir ihtimal var mı aynı model iki gitar arasında inanılmaz bir fark olması gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi acaba?
 
Rica ederim fark olmayabilir gibi de gelebilir size onu da unutmayın. Bence Gibson Standart çok iyi bir gitar AC/DC uyumunu çok seviyorum. :) Amerika' dan getirtecekseniz değerli bir ürün getirmeniz (maddi gücünüz varsa) her daim daha karlı-mantıklı olacaktır bence. Ki buradaki eşleme Gibson-Epiphone şeklinde olmamalı. Mesela eski seri bazı Custom, Standart Epiphone Kore üretimleri çoğu yeni Amerikan Gibson Studio' lardan daha iyi çıkabilmekte. Gitarın Amerikan üretimi olması çok aşırı fiyatlara satılmalı ve süper olacak mantığına gelmesin nice Amerikan gitarları gördük içinde ruh yoktu... :) Ama burada bahsedilen konu Gibson SG Standart-Epiphone SG G400 ise kesinlikle tercihiniz ileriyi de düşünerek Gibson sahibi olmanızdır. Umarım anlatabilmişimdir.
 
GİBSON SG SPECIAL FADED KULLANIORM 2000 MODEL..BİRÇOK SG DENENEREK ALINDI STANDARTLARDAN DAHA İİ TONA SAHİP..BANA HANGİ GİTARI GETİRSELERDE WWERMEM GİTARIMI..HER GİTAR DENENEREK ALINIR BUNU UNUTMAMAK GEREKİR..YURT DIŞINDAN ALMANI ÖNERMEM GİTARI DENEYEREK ALMANI ÖNERİRİM..TON OLARAK TARZ OLARAK SG BİR FENOMENDİR..
 
SG Diablo tek parça olan özel bir model kullanıyorum. Tek kelimeyle muhteşem bir model ve tonları çok sıcak. SG ler düşünüldüğünden çok daha rock soundu veren, LesPaullerden daha sıcak tonu olan ve daha hafif olan bir modeldir. Her modelinin de hakkını vereceğinden eminim.
 
fakirim. gibson yüzü görmedi elim. epip sg-400 kullandım. Klavyesi çok şişman. ayakta durmuyor astıgınızda sapı aşağı dönüyor merkezi dengesi yok. tonları mat. cleanleri parlak degil. ama tel yüksekliği mükemmel di
 
tonlarının mat gelmesi karakterinden dolayı..daha sıcak tonları wardır sg lerin..yeni fender standart ash aldım 3000 e o daha parlak tonlara modern sese sahip..birçok usa gitarım oldu sg cok ayrı gitar..lespaullara göre hem hafif bel sırt agrıtmıor klawyesi rahat(tarz meselesi herkese rahat gelmeyebilir) tonları daha sert..
 
tonlarının mat gelmesi karakterinden dolayı..daha sıcak tonları wardır sg lerin..yeni fender standart ash aldım 3000 e o daha parlak tonlara modern sese sahip..birçok usa gitarım oldu sg cok ayrı gitar..lespaullara göre hem hafif bel sırt agrıtmıor klawyesi rahat(tarz meselesi herkese rahat gelmeyebilir) tonları daha sert..

Çok afedersiniz ancak aldığınız ash strata 3000 TL vermenizin konu ile ne alakası var ve "klawye" nedir? Rahatsız oldum mesajınızı okuyunca, bunun dışında söylediklerinize katılıyorum.


Konuyla ilgili olarak, şu ana kadar gitarlarımın çoğunu yurtdışından denemeden aldım, bunların içinde bir adet Gibson SG Standard da vardı, kesinlike yurtdışından almanızı öneririm, ancak satıcıyla konuşun, ne var ne yok öğrenin, bu konuda tecrübeniz yok ise bilindik büyük satıcıları tercih edin. Gibson SG Standard fiyatını fazlasıyla hak eden bir gitar, gitar 0 ise aynı model 2 gitar arasında inanılmaz bir fark olması ihtimali yok, ancak üretim yıllarına göre ciddi ağırlık farklılıkları gözlemledim, buna dikkat edin, ortalama yaklaşık ağırlık 4.5 libre civarı olmalı. Söylediklerimin tümü standart SGler için geçerli, diğer modellerini denemedim ancak çok övgü duydum diğer modeller hakkında.
 
gibson ın hemen hemen tüm gitarlarındaki seslerinin aynı oldugunu anlatmak icin baska bi gitardan örnek werdim ash den bahsetme sebebim buydu.
 
ben ashden bahsetmenize takılmadım, ash fendere 3000 TL verdiğinizi söylemeniz gereksiz olmuş, neyse konu dağılmasın.
 
Geri
Üst