Mor ve Ötesi

hakikaten tek geçtiğim grup!onalrın üstüne tanımıyorum.gerek şarkıları gerek düşünceleriyle beni mest eden grup.kesinlikle ağır eleştirileri haketmiyolar.işlerine kaliteden ödün vermeden devam ediyolar ve edecekler...mvö bi tutkudur

gökten düşen yine aynı elmalar
 
bu kadar gezmeleri batiyo bana da ya. tabi bana ne oluyo o ayri. bir ay icinde 3 defa izmire gelmislerdi. kötü strateji, özletin abi kendinizi. durun. sakin su olun derin akin biraz. gecende burada(köln-almanya) konser afislerini de gördüm. yalniz fonda bi cami silueti vardi onu cözemedim.
neden bilmiyom her albümde adim adim soguyorum bu gruptan. bizim bahar senliginde past'i calmamislardi ondan mi acep? :)
ama su kesin ki iyi yönde buldugum bir tavir degismesi yasadilar zaman icinde. daha once kisisel uyumsuzluktan, bir nevi tutunamama hadisesinden bahsederken simdidaha politizeler, daha dünyeviler. bu iyi. yani sanirim iyi. ama benim az gelismis ruhum yine past'i tek geciyor...
 
2004 yılı onların yılı oldu kesinlikle...inanılmaz 1 başarı elde ettiler ve iz bıraktılar.. bakalım şimdi bu başarıyı devam ettirebileceklermi ...bekleyelim ve görelim..
 
onları bir derdim var veya cambazla tanıyanlar oldukça batmazlar!
enteresan bi olay var,mvö kasetini haziran başında aldım,eylülde arkadaşımın birine kasetlerini verdim emanet olarak,başka bi arkadaşım kasedi gördü bunlar dinlenirmi be dedi,sonra bir derdim var patladı,o bile onu söylemeye başladı,batmaz bu adamlar!
 
hahahaa:)
hmm bi de hani harun bi elinde defter diğerinde şişe top sektiriyo da topu bana at deyince kamerayı az daha düşürüyorrlardı ya
hani bi bölümde de kerem ö. fransızca konuşuyordu
hani...:)
 
yazıyo zaten cd nin arkasında konser görüntüleri falan diye hani otobüste moor ve ötesi beşinci gün kaafayı yadi diyolar hani kerem kabadayı trt 3 kameramanı olarak mor ve ötesine konuk oluyo hani.. ;) ;)
 
Ne kutlama ne kutlama..... Serkan beyin "merchandising"(!) kapsamındaki dahiane fikirlerinden biri daha herhalde.... :roll: zira kendisi ciddi ciddi yakında piyasaya Harun bebekleri sürmeyi düşünüyor.... ne hoş değil mi alır odamızın baş köşesine oturturuz artık......!!!!!
 
takardim bazen iste soyle oldu soyle yaptilar ama artik anladim ki onlarin amaci piyasa para degil ( bunu zaten dusunuyordum ama simdi eminim )...tipki bu yola ilk basldiklarinda ki gibi ...ve Harun Tekin'in su aktuel'de yazmis oldugu son yaziyi da okuyunca da bunu birkez daha anladim: ulkemizde boyle sanatcilara ihtiyac var...
 
Geri
Üst