Mor ve Ötesi

ben kendı fıkrımı sen kendı fıkrını katmadan nasıl tartısabılırz?benım yaptıgım bencemı yazmak degıl sadece ortaya atılan dusunceyı tartısmak için fıkrımı soyledım fıkrımı soylemezsem nasıl tartısabılırız?toz kondurmama da yok ayrıca adam beatles a özenıyolar gıbı geldı dıyo ... özentılık iyi bişey mi ki?tabıı kı savunucam sevdıgım grubu sadece tarz meselesı oldugunu soyledım
 
ya tamam fikrini söylemene bişi dediğim yok.ama sen kendi bencelerini kesin başkalaranın görüşünü yalan die nitelendiriosun.ilk yazdığına baksana.olmaz öle bişey demişsin sonrada benceyle başlayan bi cümle kurmuşsun.tüm herşey bu şekilde başlıo sora sonu bitmez tartışmalara varıo iş.
sevdiğin grubu tabiki savunacaksın.ama senin sevdiğin grubu herkesde sevmek zorunda diilki.elbette aksi yorumlar olucak.onlarada cevap ver.ama kesin bilgin varsa.yoksa zaten söylediğin şeler tezat oluşturuo vekomik duruma düşüosun.
adam beatlese özeniyo galiba demiş.kesin bişi sölememişki.neden alevleniosun hemen.varsa bilgin beatlese benzemediklerine dair söle.hem beatlese benzemek kötü bişimi.herkesin bu işe başlarken özendiği birileri mutlaka vardır.yok diyen yalan söyler.
neyse konuyu dağıtmayalımda millet yorumuna baksın.
 
hehehe kaç aydır giremiyorum hala aşamamışız bazı şeyleri.. :D tartışın tartışın 1-2 yıl önce de tartışılıyordu MVÖnün Cambaz tripleri ama kimsenin eline birşey geçmemişti..Tartışıyorsunuz ama boşa kürek sallamaktan birşey değil ;)

Yalnız şunu da eklemeliyim ki (gene çenemi tutamadım :D) üye olduğum süreden beri (eski türkrock'ın da son dönemlerinde üyeydim) MVÖ forumlarına bakarım...4-5 sene önce böyle hararetli tartışmalar olmazdı..Demek ki MVÖ de gözle görülen kötü yönde bir değişim var..Ben kendimce tasvip etmiyorum bunu ve özlerine dönene kadar da dinlemeyi kestim..Eski albümlerinden Hayat ve 23ü dinliyorum bazen o kadar...
 
dark-jansu demiş ki:
Bestial demiş ki:
didemharun demiş ki:
onlyyouharun demiş ki:
biri haruşu mu eleştirmiş iyiki silinmiş o zaman.siteyi kutluyorum

haruş.....haruş mu?!!!!! :evil:
aman tanrım kafayı yememe az kaldı!!!!!

Bende o zaman bir elestri yapayim, Grup neden konserlerde, Video kliplerde Takim elbise giyiyor? The Beatles'emi ozeniyor acaba? Boyle bir suphe dogdu icime.
harus dıyen kim ya??allah allah sızın yuzunuzden adama yakıstırma yapıyolar kardesım ne haruş'u be?? :evil: askerlık arkadasın mı haruşmuş tövbe tövbe
ve bence beatles'a hıcbır sekılde ozenmıyorlar...nedense bızım ulkede birini kurbaqn secıp avrupa gruplarına benzetmeye calısmak gibi bi caba var yıllardır nedenını hala anlamadım...ama yok öyle bişey bence tarz meselesi...

Benzetmeye calismiyorum asla, gorunen o ki onu yaziyorum. Neden surekli takim elbise icindeler? Bunun mantikli cevabini ariyorum. Eger mantikli bir cevap yok ise bilinen ; ozentilikdir.
 
Tek kelimeyle SÜPER!!! Rock müziği onlar sayesinde sevdim. işleirni ciddi ve basariyla yapiyorlar!

Yönetici Uyarısı:Mesaj düzeltilmiştir. Lütfen kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız ve forum kurallarını okuyunuz. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız.
 
son albümleriyle patlama yapmış,şarkıları bir anda piyasa olup cafelere düşmüş,kral tv nin müzik ödüllerinde "biz playback yapamayız" deyip müziği susturarak takdirimi toplamış nacizane rock gruplarımızdandır kendileri..
mustafa hakkında herşey deki müzik de cok iyiydi
 
dün gece tv8de ki müzik dergisi programına çıktılar.yeni albümün mayıs başı çıkacağını açıkladılar.ayrıca dünya yalan söylüyor albümünün plak versiyonu çıkıyor.
 
dharma_for1 demiş ki:
son albümleriyle patlama yapmış,şarkıları bir anda piyasa olup cafelere düşmüş,kral tv nin müzik ödüllerinde "biz playback yapamayız" deyip müziği susturarak takdirimi toplamış nacizane rock gruplarımızdandır kendileri..
mustafa hakkında herşey deki müzik de cok iyiydi
kesınlıle katılıyorum...ve hepsı bırıcık yerı bıle doldurulamayacak ınsanlar tek tek...hep de öyle olur inşallah... ;) haa bu arada harun'un kendını solıst degıl sarkıcı olarak tanımladıgını da hatırlatmak ısterım...harun'un degımıyle 'bıreysel calısmanın takdır edıldıgı bır toplumda,bırlıkte grup halınde bırsey yapmanın mutlulugunu yasayan'nacizane grup....
 
Geri
Üst