Mor ve Ötesi

kendilerini bana affettirebilecek bir albüm yapmalarını diliyorum... o deniz akkaya falan olayından sonra soğudum gibi oldu mor ve ötesinden. yanlış bir şey belki, ama öyle oldu. şöyle güzel bir albüm yapsalar da tekrar eski günlerime dönsem...
 
yeni şarkılardan birkaçı zaten internet ortamında...mayıs gibi çıkması muhtemel...bize beklemek kalıyor..
eski mor ve ötesi albümleriyle kendimi avutuyorum...
 
yeni albümün kayıtları sona erdi!
mor ve ötesi beşinci ve belki de en kuvvetli albümünün kayıtlarını tamamladı. Albüm bu hafta İngiltere'de Chris Sheldon (Foo Fighters, Therapy?, Oceansize) tarafından miks edilmeye başlıyor. Mayıs ayı başlarında piyasaya çıkacak albümde oniki şarkı bulunuyor. Şarkıların isimleri, sıralamaları belli olmadan, şöyle: Saklama, Şirket, Çocuklar ve Hayvanlar, Ayıp Olmaz Mı, Büyük Düşler, Darbe, Durma Öyle, Kış Geliyor, Parti, Sonu Belli, Kördüğüm, Küçük Sevgilim.

morveotesi.com
 
Çocuklar ve Hayvanlar'ı,Ağustos 2000 senesinde ilk kes İzmir konserine geldikleri Karşıyaka Açık Hava Tiyatrosun'da çalmışlardı..bir daha çaldıklarını duymadım..
 
Eee dişizamiri niye yok albümde? Gül kendine den beri bekliyoruz biz o şarkının bir albüme koyulmasını ya! Şarkıların isimleri itibariyle ilginç bir albüm olacağa benzer, umarım iyi bir iş çıkarırlar.
 
1.jpg
 
Fun&Rock Weekends'in son konserine herkesi bekliyoruzZz!!

Rivayet olunur ki yeni albümden parçaların&eski güzide parçaların kombinasyonu icra edilecekmiş..
 
Geri
Üst