Mor ve Ötesi

Bişey sorabilirmiyim biraz saçma ve gereksiz olucak belki ama grubun inançları hakkında bilgi sahibi olan var mı ataist diye duydum da..(lütfen hakaret olarak algılanmasın herkesin inancı kendine)
 
gereksiz bir düşünce,kim ne isterse öyle devam ediyor zaten,hiç ilgilenmiyorum,ama 10 yıldan beri takip ettiğim topluluk ihakkında böyle birşey duymadım..
 
ateist olmaları bence onlara olan merakından veya sevginden hiç birşey kaybettirmemeli diye düşünüyorum..herkesin inancı kendine..eğer cambaz şarkısından dolayı onların ateist olduklarını düşünüyorsan şarkının yazılma amacı farklı....
 
olablir zaten ben böyle bişey iddia etmedim sadece duymuştum evet cambaz parçasından ve daha mutlu olamam parçasındaki ...derken bir anda farkettim başka bir hayat yokki cümlelerinden dolayı sanırım ama bana söyleyen şahıs mor ve ötesinin bunu sonradan kabul ettiğini açıklığa kavuşturduğunu söylemişti..
 
harun tekin tanju eren'in 40 adlı albümünde nerdeyim isimli şarkıyı söylemekte...albümde ayrıca koray candemir,teoman,aylin aslım,nev gibi şahıslar da bulunmakta....
 
Arkadaşlar bir forum açtık ama daha yeni;geçen haftasonu açıldı.
Dilerseniz üye olursunuz ;)

www.morotesi.forumup.com


:arrow: En sevdiğim grup üyesi Kerem olmasıyla beraber grubun bütününe baktığımızda birbirini tamamlayan 4 tane güzel insan görüyorum.Bence müzikleri çok çok kaliteli ayrıca eleştirldikleri saçmasapan konularla ilgili gerekli açıklamaları yaptılar.Başka sözüm yok.

:arrow:
 
Doğru mayısın ilk haftası albümleri müzik marketlerde yerini alıyor resmi sitesinin ana sayfasında yazıyordu.Mor ve Ötesi gerçekten iyi müzik yapıyor ve ben bu gruba kendi müzikleri kendi yorumlarıyla yapıyor diyebilirm çünkü öyle, gerek Politika içerikli olması gerek savaş karşıtı gerek insana pozitif enerji veren şarkılarının olması bu grubu diğer gruplardan ayıran etmenlerden bir kaçı Türkiye de batının eskisi altında kalmayan ve kendi müziklerini kendi yorumlarıyla söyleyen kaç grup kaldı ki yeni çıkan grupları hiç gözüm tutmuyor Mor ve Ötesi de 11 yıllık müzik geçmiş olan bir grup bu nedenle benim favorileirm arasında daima kalacak!
 
grubun yeni albümü 8 mayıs2ta pasaj müzik etiketiyle çıkıyor ve yine 8 mayıs2ta odtü stadyumda ücretsiz bir konser verecekler.Konser Koçfest kapsamında koç holding,n 80. yılı şerefine düzenlenecek olan mor ve ötesi turnesi kapsamında gerçekleşecek.
 
yeni mor ve ötesi albümü büyük düşler 8 mayıs'ta çıkıyor!
Albümde bulunan oniki şarkının isimleri şöyle: Saklama, Şirket, Çocuklar ve Hayvanlar, Ayıp Olmaz Mı?, Büyük Düşler, Darbe, Durma Öyle, Kış Geliyor, Parti, Sonu Belli, Kördüğüm, Küçük Sevgilim.

www.morveotesi.com
 
Geri
Üst