Altısekiz (Rock) - Ankara

dün gece if rock barı dolduran binlerce(!) hayranımıza çok teşekkür ederim :LOL: şaka bi yana gayet kalabalık bir kitle vardı ve çalmak çok eğlenceliydi. umarız yakında tekrardan karşılaşırız if sahnelerinde.

görüşmek üzere...

seyfi...
 
Gerçekten de dün gece if'de çok başarılıydınız.. Baya kalabalıktı ve insanlar gerçekten eğlendi.. Biz de dahil.. Hatta ben çok çok çok eğlendim.. Umarım en kısa zamanda cumartesi gecelerimizi yine Altısekiz ile geçiririz. :D :LOL:
 
if' te süperdiniz ya.. sahneden inmeseniz kimsenin gideceği yoktu.. ben çok eğlendim şahsen..kapanışı da blackle yapınca 4köşe oldum tabi.. böyle dewam :LOL:
 
Bir kamyon dolusu adam SAFRANBOLU'ya gittik. Çok güzel bir etkinlikte yeraldık. Gelen herkese çok teşekkürler. Aynı sahneyi paylaştığımız diğer müzisyenlerin de ellerine sağlık.
 
EÐLENCEYE BUYRUN EFENDİM


redhot3dt4.th.jpg
 
Gecmiş olsun bülooo abii :D bende o kadar basket macına hazırlamıştım kendimi , dedim herhalde korktu ondan gelmedi falan filan ee tabi benim gibi tecrübeli bi oyuncuyla mac yapmak kolay degil psikolojini anlayabiliyorum stres yaptın hasta oldun tabi sonra alıcam anahtarını merak etme :D

şaka maka dikkat et abi kendine sen bizlere lazımsın aman deyim gorusmek uzere
 
bende dinlemek islemek eelenmek cosmak cozutmak istioruuuuum ösledim la/uyy sizi (uyy sadece sener için :p)...neese saat mekan sorunu olmas umarım :roll: ....amen...
 
Geri
Üst