srv muzik'te satılan add+ adaptörlerinden edinebilirsin. yanılmıyorsam 40ytl idi.
halilpazarlama demiş ki:bence esas tartışılması gereken yada benim merak ettiğim gt2yi başka drive pedallarıyla yada amfinin drive katıyla birlikte boost olarak veya gt2nin clean kanalını amfi gibi kullanarak dist veya drive kullanabilp kullanamayacağımız.ton çamur oluyor gibi yorumlar okudum merak ettim. 😀
gitartiz demiş ki:anfisi olan bir şahsiyet neden gt2 ve ultra g kullanma ihtiyacı duyar?
gitartiz demiş ki:2.modülasyon aletleri gt2 den sonra kullanılır denilmekte buradaki yanlış gördüğüm nokta (aslında yanlış değilde kendi kullanımımda yakaladığım bazı özel durumlar) bazı efektlerin pre-amp dan önce bazılarınınsa pre-amp dan sonra kusurlu çalışmaları mesela elimdeki flange efekti (digitech xtf) preampdan önce kullanılınca garip bir tat vermekte aksine elimdeki delay efektide (boss dd6) preampdan önce kullanılınca gayet iyi bir sonuç vermektedir (drive efekti açıkken)
yardım isteme gitar çalda dinleyelim 😀chuck11 demiş ki:bu mu yanı paylasım sıtesı:S bı yardım ıstedım ıstedıgıme pısman ettın:S
olmamı rezil olur hatta.FunkyJunky demiş ki:Ben de hatırlıyor gibiyim isimlerini, şu aralar bi narkoz var adam gibi.
Amfi modülatöründen anlayan yok mu yahu? Gitar-->Metal Zone-->Kulaklık bi sorun olur mu ey ahali?