emirizmir demiş ki:tc electroncs i bende hep iyi duydum ama g sharp için çok yönlü ama kullanışlı değil diyorlar harmony tarzı forumlarda.
muratar demiş ki:arkadaşlar abdden prosesor getirtme durumu var yalnız cok kararsızım aklımda x3 live gt 8 ve gt 10 war bazı arkadslar gt 8 ıcın daha olumlu seyler soyluyor cok kararsız kaldım ki x3 livede cok hosuma gıdıyor kullanan arkadaslar warsa bu aletlerı yardımcı olurlarsa cok sewınırım tesekkurler...
emirizmir demiş ki:Add+ pedalları nasıl bilirsiniz
Forumda adını pek duymadığım Atilla denilen beyfendi tarafından yapılan ve modifiye edilen pedallar.Kullanan var mı?
plaROCK demiş ki:Arkadaşlar rp80 le konser de verdim fakat yanına wah pedalı koyamak ve rp80 i ufak bir analogla desteklemek istiyorum rp80 e direk wah bağlasam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim yani bu bir sorun yaratır mı?
emirizmir demiş ki:Add pedalları biraz araştırdım. Add pedallar hakkında birkaç konu açılmış forumda.Atilla bey de büyük ihtimal elektronik müh. tubescreamer ,bigmuff ,rat .... gibi pedalları almış tektek devreleri incelemiş ve yeni şeyler bulmuş ve bunları pazarlayan tecrübeli biri.
emirizmir demiş ki:Bu sayfa neden bukadar geniş oldu yoksa resmini koyduğum gsharp yüzünden mi?