K_r_m demiş ki:Arkadaslar tesekkur ederim ilginiz icin. Bir de sizin dediklerinizi deneyecegim musait olunca, su gec saatlerde kısık sesle calmaktan pek verim alamiyorum cunku. Sonucu bildirecegim 🙂
rockstar13 demiş ki:Sahnede direk mixer'e girerek Sansamp TRI A.C. ile birlikte hangi
pedalları kullanıyorsunuz?
TRI A.C. ile sahnede hangi pedallar kullanılmalıdır ve hangi pedallar gerekir?
Çok fazla örneğe ve öneriye ihtiyacım var. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür edeim şimdiden.
Emre
[email protected]
halilpazarlama demiş ki:
arkadaşlar araştırdım ama tam olark ne işe yaradığını anlamadım 😀 bu aletin ne işe yaradığını anlatacak biri varmı 😀 sinemalarda pcde ses işleme yaparken falan kullanılıyormuş , zannedersem eq gibi çalışıyor yada sesi filtre eden bir alet.
amfi ile kullanımda bir işe yaramıyomu yani , ultraG gibimi kullanıyoruz._DreamofStyks_ demiş ki:halilpazarlama demiş ki:
arkadaşlar araştırdım ama tam olark ne işe yaradığını anlamadım 😀 bu aletin ne işe yaradığını anlatacak biri varmı 😀 sinemalarda pcde ses işleme yaparken falan kullanılıyormuş , zannedersem eq gibi çalışıyor yada sesi filtre eden bir alet.
Kabinlere Low, High; Mid frekansların aynı hızda gitmelerini ve aynı anda çıkmalarını sağlıyor.
halilpazarlama demiş ki:amfi ile kullanımda bir işe yaramıyomu yani , ultraG gibimi kullanıyoruz._DreamofStyks_ demiş ki:halilpazarlama demiş ki:
Kabinlere Low, High; Mid frekansların aynı hızda gitmelerini ve aynı anda çıkmalarını sağlıyor.
_DreamofStyks_ demiş ki:Tabi küçük bi problem var ben Türkiye'de satan yer görmedim =) Gerçi neyi sattığını gördük ki adam gibi burasının bunu satsın.. O ayrı konu tabi..
Yanilmiyorsam senkop muzigin sitesinde bu urunle ilgili bi aciklama vardi.Erren demiş ki:_DreamofStyks_ demiş ki:Tabi küçük bi problem var ben Türkiye'de satan yer görmedim =) Gerçi neyi sattığını gördük ki adam gibi burasının bunu satsın.. O ayrı konu tabi..
BBE'yi Senkop müzik satıyor olmalı...