_JuDaS demiş ki:Abi o zaman pedal sabit kalcak orda 😀 Taban halıfleks, bu işin cırt cırtla oluru yok mudur? Çıkarılabilir olması kolaylık sağlar çünkü. 🙂
En temel analog pedalları şunlardır buradan eksik olanları tamamlaaegnor92 demiş ki:arkadaşlar ben yavaştan analog pedal işine girdim ilk olarak boss md-2 distortion pedalı aldım bundan sonra hangi pedalı almam gerektiği hakkında ise bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz?
_DreamofStyks_ demiş ki:En temel analog pedalları şunlardır buradan eksik olanları tamamlaaegnor92 demiş ki:arkadaşlar ben yavaştan analog pedal işine girdim ilk olarak boss md-2 distortion pedalı aldım bundan sonra hangi pedalı almam gerektiği hakkında ise bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz?
Compressor - WahWah - Overdrive - Distortion - Delay - Reverb
aegnor92 demiş ki:arkadaşlar ben yavaştan analog pedal işine girdim ilk olarak boss md-2 distortion pedalı aldım bundan sonra hangi pedalı almam gerektiği hakkında ise bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz?
Eldrun demiş ki:_DreamofStyks_ demiş ki:En temel analog pedalları şunlardır buradan eksik olanları tamamlaaegnor92 demiş ki:arkadaşlar ben yavaştan analog pedal işine girdim ilk olarak boss md-2 distortion pedalı aldım bundan sonra hangi pedalı almam gerektiği hakkında ise bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz?
Compressor - WahWah - Overdrive - Distortion - Delay - Reverb
Compresssor o kadar gerekli mi ki?
Overdrive-Delay-Distortion-Wah ise yine göreceli şeyler.Tamamla derken kastettiğin nedir?
aegnor92 demiş ki:arkadaşlar ben yavaştan analog pedal işine girdim ilk olarak boss md-2 distortion pedalı aldım bundan sonra hangi pedalı almam gerektiği hakkında ise bir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz?
İhtiyacını çalarken kendin zamanla belirlersin bence.Delay'ın eksikliğini hissediyorsan (ya da chorus) onu alırsın.Wah seviyorsan onu alırsın.İşin süsü bunlar.Çaldığın tarza göre..
Reverb şart ama bence.Amfinde yoksa hele.
agmed demiş ki:boss ns-2 yi eğer sende ve return girişlerinden kullanmayıp, sadece diğer pedallar gibi dizilime katmak istersek ne olur? ne yapmak gerekir? teşekkürler
agmed demiş ki:teşekkürler yardımın için, amfim ENGL, pre-amp/power-amp katından karışan ne gibi gürültü olabilir?