Roth-Azad demiş ki:Compressor'ü Drive veya Distortion ile kullanmak çok dip gürültüsü yapar. Bunun teknik nedenlerini açıklayan uzun uzun yazıları bu bölümde bulabilirsin. Clean tonlarda kullanmanı öneririm. Bende de Sd-1 ve Ds-2 vardı ve ben Sd-1'de daha memnun kaldım. Ds-2'ye göre daha doğal bir tonu var. Sd-1'in yanına bir EQ ya da boost pedalı alabilrisin bence. Ya da amfiden aldığın tonu Sd-1 ile boostlayabilrisin.alpburak12 demiş ki:Yorum için teşekkürler.Ds-2 den istediğim verimi alamadığım için boost yoluna gittim.sd-1 in drive ı tamamen kısıp kullanıyorum ds-2 ile birlikte.Bir de yaşadığım yerde pek anlayan kişiler olmadığı için burdan yardım almaya çalışıyorum.Evet sert tonlar istemiyorum.Bir şu konu hakkında tam bilgim yok Cs-3 ü sürekli açık mı kullanacağım yoksa drivelarda kapatarak mı ? Ya da başka nasıl ? Sd-1 ve Cs-3 ten memnunum Ds-2 nin değişimi hakkında bir çalışma yapmayı düşünüyorum ..
Bendende küçük bir ek: Aslında en iyisi senin zevkin mesela arkadaş cleande kullan demiş ama ben cleande sevmem,drivedan önce bağlarım solo tonlarda hem driveı biraz boost ederim hemde ses seviyesini stabil hale getiririm.