Solo kısmından mı bahsediyorsun ?nodelock demiş ki:Merhabalar,
Yavuz Çetin'in benimle uçmak istermisin isimli şarkısında kullandığı efekt flanger mı yoksa phaser mı bu konuda bilginizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
massakrienen demiş ki:Herkese merhaba.Ben kendime pedal almaya karar verdim.Daha doğrusu pedallar.Ancak bu konuda pek bilgim yok.Prosesör kullandığım için hiç ilgilenmedim.Squier Standart Satin HSS gitar,Marshall AVT 100 amfi,Digitech GNX3 prosesörüm var.Metallica,Guns N Roses,Bulutsuzluk Özlemi,Godsmack,Duman,Yavuz Çetin gibi sanatçıları dinlerim.Sizden ricam bunları rahatlıkla çalmam için gerekli pedalları söylerseniz çok sevinirim.GNX3'te yaptığım hatayı bir daha yapmak istemiyorum.Bu arada pedalların fiyatı önemli değil.İyi performans versin yeter.Saygılarımla..
massakrienen demiş ki:Peki bir şey daha sormak istiyorum."True Bypass" çok mu önemlidir?Yani genelde herkes boss pedalları tavsiye etti ancak bunlarda da true bypass yokmuş.Bazı arkadaşlar önemli dedi bazıları boşver dedi, kafam karıştı..Ne yapmalıyım?Analog pedal olayına girmeyi ciddi bir şekilde düşünüyorum ama gireceksem de kaliteli ve güzel olmasını isterim.True bypass'lı pedallar nelerdir nasıl anlayabilirim veyada?Teşekkürler..
longstage demiş ki:meraba arkadaşlar;
Kısa bi sorum vardı??
Boss dd-3 ile dd-6 arasındaki fark nedir??
Örneğin delayla yapılmış olan bir derdim var şarkısının intro sunu 2 pedalla da yapabiliriz değilmi??
Çünkü gördüğüm kadarıyla 3,4 seçenek var ??
Bu ayarlamalar hakkında fikir verebilirmisiniz???
D.time mı delayı hızlandırıp yavaşlatıyo? Yoksa MODE mi?
Bide "hold, warp,reverse" ne amaçla kullanılıyo açıklarsanız çok sevinirim...