ilk önce analog veya digital setup olarak hangisini dizeceğine karar vermen lazım.ama gitara yeni başlıyorsan tavsiyem digital alman.çünkü içerisinde birçok şeyi barındırıyorlar.en azından öğrenmene yardımcı olmak açısından daha faydalı.birde kafandaki rakan nedir.sonuçta bunlar para işi.phatih demiş ki:arkadaşlar
öncelikle hard rock tarzı müzikler yapıcam ancak bunun için bana vasat bi anfinin yanında ne tarz pedallar önerirsiniz ...
maddi bi nedeni yoksa almamanı tavsiye ederim.gnx1-2 alabiliyorsan ikinci el onlara bak.özellikle gnx2 yi eğer uygun fiyata bulursan almanı tavsiye ederim.Chucky_ychucky demiş ki:arkadaşlar rp 6 nın türkiye ikinci el piyasası nedir bilen varsa lütfen söyliebilirmi acaba pek bişey bilmiyorum bu alet hakkında teşekkürler diyorum : )
tarz black metal olacak galiba ? black metal albümlerinin içinde blody guitar , chaos bass , rebel vocal , revenge guitar gibi terimler görmüştümde ondan çağrışım yaptı.Yaderrock demiş ki:Digitech Metalmaster schecter c-1 fr hellraiser e uyar mı nasıl bir pedaldır daha sert bir pedal varsa hangisidir bunları cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.gergin agresif korkulu tonlar almak istiyorum pedal öneriniz var mı bu isteklerime göre.