diğer sorunu bilemem de, ds-2 dediğin dönem için iyi gidiyor. hem fiyatı da gayet uygun. turbo ve normal arası geçiş için bir de footswitch bağlanınca epey iyi bir yelpaze tutturabiliyorsun. biraz daha paran varsa bir rat2 de iyi olabilir.Hamsiii demiş ki:bir de whitesnake, motley crue gibi 80ler hard rock dönemine uygun en iyi distortion pedalları hangileri olabilir?
kelle demiş ki:boss me-50 hakkında?
cabin sim olmamasından ötürü amfi kullanmadan direk line dan cikislarda nasıl bir seyler oluyor.
cabin sim olmamasını ultra-g yahut ada cabinet ile kapatabilirmiyim. Kullananlar nasıl kullanıyor.
birebir deneme imkanım olmadı.
persembe demiş ki:daha önce bununla ilgili başlık açıldı mı bilmiyorum ama şu pedal boardın güzelliğine bakar mısınız...
http://www.behringer.com/PB1000/index.cfm?lang=eng
murat_72 demiş ki:arkadaşlar analog pedal siteminde pedal dizilişinin sitemi tam olarak nedir. :?:
FreAq demiş ki:murat arkadaşın sorusunu bölmek gibi olmazsa digitech rp80 hakkında yorumu olan var mı? nasıl bi prosesör sizce? wah yetersiz falan dediler? nasıl yani?- teşekkürler şimdiden..
FreAq demiş ki:murat arkadaşın sorusunu bölmek gibi olmazsa digitech rp80 hakkında yorumu olan var mı? nasıl bi prosesör sizce? wah yetersiz falan dediler? nasıl yani?- teşekkürler şimdiden..
samedii demiş ki:benimde bir sorum olucak. Mxr dime dist. in cok iyi ve sert tona sahip oldugunu okudum arkadasların yorumlarında. ben bu pedalı almayı düşünüyorum ama bende evde kulandıgım marshall mg15cdr amfi var. sizce bu pedal ve amfiyle nasıl bir sonuç elde edebilirim. yani en azından beni tatmin edermi. teşekkurler.
mfikret demiş ki:samedii demiş ki:benimde bir sorum olucak. Mxr dime dist. in cok iyi ve sert tona sahip oldugunu okudum arkadasların yorumlarında. ben bu pedalı almayı düşünüyorum ama bende evde kulandıgım marshall mg15cdr amfi var. sizce bu pedal ve amfiyle nasıl bir sonuç elde edebilirim. yani en azından beni tatmin edermi. teşekkurler.
dime ın çok sert bir pedal olduğu doğru ama hacimli bir tonu yok booster kullanmadan istediğin performansa ulaşamazsın.