Haluk Levent

Sen açık ve seçik bir şekilde ERSİN ACAR olarak bu şarkıları bu adreslere koydugunu açıkça itiraf ediyorsun yani doğru mudur?
 
Başlık içeriği yönetici tarafından silinmiştir. turkrock.com'da telif haklarıyla korunmuş mp3'lerin izinsiz şekilde yayınlanması, link verilmesi kesinlikle yasaktır.
 
Turkrock modları bu bir üstteki adamı siteden atmaktan,bu adam da yeni nick alıp karalama kampanyasına devam etmekten bıkmadı gitti yaaaa :LOL: Ağlasam mı gülsem mi şaşırdım...Trajikomik doğrusu 8O
 
BASIN BÜLTENİNİ AŞAÐIDA SUNUYORUM...




HALUK LEVENT’İN YENİ ALBÜMÜ

“AKŞAMÜSTÜ” ÇIKTI!!!



Uzun zamandır sessizliğini koruyan Haluk Levent yepyeni şarkılar ve yepyeni bir solukla geri döndü…..

İlk albümünü yayınlamasının üzerinden 13 yıl geçen sanatçı yaklaşık 20 yıllık müzikal birikiminin getirdiği olgunlukla, her notada yeni bir hayata başlamanın tazeliğini harmanlamış bu albümde…..

Eylülde terk edilmiş küçük bir insanı anlatan AKŞAMÜSTÜ,

Yalnız şehir İstanbul’a yazılmış Hazreti Yuşa Tepesi,

İsimsiz bir kadının kısık sesli hüznü ELFİDA,

Aşkın en isyankar hallerinin resmi TUT Kİ ÇILDIRDIM,

Kıbrıs’ın acı-tatlı öyküsü VAPURUM,

Kazım Koyuncu’nun anısına EFLATUN,

Modern toplumun örtemediği ayıbı TÖRE,

Albümün lokomotif şarkılarından sadece bir kaçı…..

Mod Müzik Yapım’dan çıkan bu yeni albüm ile sanatçı, yeni ufukların yamaçlarında dolaşan müzikal arayışlarını dinleyicileri ile paylaşıyor. Bu hafta müzik marketlerde yerini alan olan albüm, iki yıl aradan sonra Haluk Leventi özleyen hayranlarıyla buluşturuyor...Sanatçının web sayfasına www.halukweb.com adresinden ulaşabilirsiniz.


MODMÜZİK YAPIM
Çiğdem Cesur…Gökmen Sünbül
TEL: 0(212) 2371545/FAX:0212 237 1545
 
Yenı Album

Öncelıkle Arkadaslar ogune Katılıyorum Ama BI Noktada Yanlısı Var;
Serdar Oztop Albumun Tumunde Calmıyor Sadece Aralarda Bazı Sololarda Katkıda Bulundu,Bas Elektro,Davul Derkende Arkadasım Daha Sert Daha Etnik Major Oldugunda Bahsetmek İstedi...Yinede Ellerine Sağlık...
Albüm Bomba Gibi Beyler Inanın Rock Yapıpda Sert Olacagım Derken oZENtı Albumler Yapan BıCok Rockcının Albumunden Kalıteli..
Bu Turkııye Muzık Pıyasasında Olupta 13 14 Yıl Rock Album Cıkarmak Kolay Değildir Bilesiniz..!

Hey Sen Akraba Evlılılıgı Gereksiz Arkadasım Demek Mp3 leri Dagıtmaktan BıR Sorun Duymuyosun,Yarın Bırgun Sezen Aksu bILe album Yapmayıp Sadeec Sumsuk Insanların Albumlerını Dınledıgın Zaman Sen Ve Senın gıbıler Buna Neden Olmus Demektir...O Zaman Bı Tarafına Kına Yak Olurmu Dogum Hatası..!

Albümden Bıkac Resim...



haluk_levent_yenialbb2.jpg


haluk_levent_yenialbb3.jpg


Kolay Kolay Hangı Rockcı bunu yapar,Adam Bır Peygamber Birde Suana Kadar Degınılmemıs Turkıyenın Tore Gercegını Anlatan Sarkılar Koymus Albume Buyrun Tuyler Urpertici Sözler


Töre

Dünün Aynısı Bugunun Aynası
Duyduklarım Bır Kızın Sarkısı
Omuzunda Felegın Kamcısı
Ne Kadar Surer UyAnması

Yakılır Karası Takı Kancası
Evlenmenin Daha Yabancısı
Kapısında Beşiği Kertmesi
Ne Kadar Sürer Büyümesi

Yanına BiR Adam Verdiler
Bu Senin Kocandır Dediler
Eline Altından Kelepçeler
Dunyayı Sırtına Yuklediler..

O Zaman Kacma Vakti
Ozaman Dıyar Dıyar
Olumden Hesap Vaktı
Sana Kım Kımler Ağlar..?


Yakında www.halukweb.com Sitemizde Albumun Tanıtımı Olacaktır Beklerız Arkadaslar...

Tofita

Haluk Levent Dostları Iletısım Platformu Adana Il Temsilcisi...
 
Yeni albüm için söyleyebileceğim tek kelime var ilk izlenimlerime binaen : "muhteşem"

Albümün yarısı buram buram Serdar Öztop kokuyor . Yıllar sonra Serdar Öztop , bir anda Haluk Levent'i özlediğimiz Haluk Levent yapmış gibi . Diğer yandan grup elemanlarının aranjesini yaptığı parçalar da harika olmuş .

Tutki Çıldırdım , Elfida , Yuşa Tepesi , Gitme , Töre , Akşamüstü , Kan Doldu Avuçlarım , Vapurum benim için bu albümün bayrak şarkıları . ve albümde bu kadar çok bayrak şarkısı olması beni 95 senesine "Arkadaş" albümüne ya da "leyla.com" albümüne döndürdü . İşte istediğimiz buydu ve oldu sanki . Tabi vakitle anlaşılacak bu söylediklerimin doğruluğu ya da yanlışlığı . Ama söylediğim üzere ilk izlenimlerim fevkalade ..
 
buzz,abi sen ogoların altında fena halde eziliyosun.yani haluk'un rockcı olduğunu pentagram bile kabul ediyor.halukun rockın abisi olduğunu kabullenmeyen rockcı mı var ya sen hiç haluku seyrettin mi?!
 
buzz demiş ki:
haluk leventi sevmem dinlemem dinleyen dinlesin ma lütfen rock çı demeyin

Haluk Levent'i bazen bana da ititici geliyor,sevmeye biliriz ama o bir rockerdır ve rock müzik yapması gerçeğini asla değiştirmez..
Ela gözlüm,Anlasana,Zor Aşk..vb birçok klasikleşmiş şarkılarını halen dinlerim.Bana göre en güzel yorumu da Çemberimde Gül Oya dır.
En son albümü almayı düşünüyorum;Haluk Levent yaparsa güzel albüm yapar ;)
 
Yuh

Demek Haluk Levent Rock Deıl Ha,Yuh Sızın Gıbı Turkrock Genclıgıne,1993 Yıllarında Mıllet Rock dan Sogumus Yabancı Metallerın Sacmaca Sozler Yazıp Bagıra Bagıra Kıclarını Yırtması,yIRtık Kotları Ellerınde GItar KuLAK Titen Soloları Ile Insanları Rock A Soguk Bakmasını Sagmalısken bu adam suanda turkıyede patlayan rock tarzının Cıkmasına Vesıle Olmustur..! Neden Sızce Rock Sadece Metal Betımlemerden Oturu Gelıyor,Neden bız Kendı Anadolu SOundlarımız Koyup yaptıgımız mUzık Pop Goruluyo.CIX Cıx Cıx..
 
Serdar Öztop'un albümde soloları çalmasından ziyade,kayıtları gayet muhteşem yapmış.Albümde çalmak yetmiyor unutma,onları mixleme düzenleme vsvs....Ensturmanların giriş çıkışarında gitar tonlarında ve araya serpiştirilmiş olan efeklerin uyumu bu albümü çok daha güzl yapıyor...
 
çoğunlukla elektro gitarları serdar öztop çalmış.albümü dinlemedim ama eski albümlerindede onun çaldığını düşünürsek belkide en son çıkardığı albümlere göre farklı bir albüm olmuştur.
 
Re: Yuh

:arrow:
RocKnLevenT demiş ki:
Demek Haluk Levent Rock Deıl Ha,Yuh Sızın Gıbı Turkrock Genclıgıne,1993 Yıllarında Mıllet Rock dan Sogumus Yabancı Metallerın Sacmaca Sozler Yazıp Bagıra Bagıra Kıclarını Yırtması,yIRtık Kotları Ellerınde GItar KuLAK Titen Soloları Ile Insanları Rock A Soguk Bakmasını Sagmalısken bu adam suanda turkıyede patlayan rock tarzının Cıkmasına Vesıle Olmustur..! Neden Sızce Rock Sadece Metal Betımlemerden Oturu Gelıyor,Neden bız Kendı Anadolu SOundlarımız Koyup yaptıgımız mUzık Pop Goruluyo.CIX Cıx Cıx..

Son noktayı koymuşsun dostum ;)
 
ewet haluk levet rockerdır herşey gibi rockda degişim geçirior o hale geriden gelio yaptıgı müzik çok itici dinleyene saygım war ama ben dinlemiorum...
 
Albümün Adı Akşam Üstü ve benim beklentilerim usanmadan söylediğim; bağıran bir haluk ve arkadasında çalıp soloları yağdıran bir serdar öztop..Ama bu Albümde beklentilen gerçekleşmedi.

Albümü genel olarak ele almak istiyorum biraz..Şarkılar çok güzel tut ki çıldırdım bir güldün yar sen akşam üstü ve yuşa elfida filan.Bu şarkılar gerçekten çok kaliteli söz olsun yapılan müzik olsun..Ama benim istediğim şekilde sert değil.Bu albüm popçulara çok güzel gelir ya da ne bilim pop rock dinleyicilerine.Ama benim gibi Objektif, Kramp, Diken,Pilli Bebek,Buz,Dorian,Dilemma,Çilekeş gibi eski yeni sert grupları dinleyen bir insan bu albümü sırf adamı seviyorum diye alıpta dinlemez sanırım.Çünkü gerçekten hafif bir albüm tabi Töre ve Vazgeçmem şarkısını çıkarıyorum.

Şarkılar girişlerde ve ummadığım yerlerde resmen düz bir şekilde okunmuş aynı Ayçanın şiirini okuduğu gibi..Özellikle bu durumun göze battığı yer Tut ki Çıldırdım.Yani böyle okuduğunu duyunca sinirden çıldırdım ben arkadaş!!Şarkıları eleştirmek istiyorum biraz:

Töre:en son dinlediğim şarkılardan biri bu ve sanki arkadaş albümünden çıkıpta yeniden düzenlenen bir şarkıymış gibi duruyor...İşte Haluk Levent bu bir kopuş bu bir kaçış bu bir isyan bu bir darbe bu hayatta kalma savaşı bu kuralların çiğnenişi bu resmen egoları tatmin eden bir şarkı 3000w setim olsun son sesle dinleme isteği tek rahatsız olduğum şey tulum..tüylerim üypermiş yer çekimi kanununa karşı gelmişken tulumu duyunca düşüveriyorum.Ama tabi ikinci bölümde tekrar yükseliyorum bir serdar var orada gitarıyla selam veren ben bir superman hitman spiderman gibi birşeyim uçuyorum sürünüyorum havada yerde duvarda filan yani.

Merak ediyorum bakıyorum bu şarkıyı söz kimin müzik kimin ve kim çalmış..Evet sadece ve sadece söz ve müziğin sadece kendisine olan ve sadece serdarın çaldığı şarkı işte bu şarkı..

Albümde Haluk un çalıştığı eski elemanların bir çoğu var ve her biri kendinden birşeyleri yansıtayım derken karma birşeyler meydana gelmiş ve hiç olmamış.Tuzun yeri ayrıdır şekerin yeri ayrıdır ama tuzla şekeri aynı yemeğe atarsan ye yiyebilirsen..

Vazgeçmem:Bu şarkı Törenin ardından en güzel parça gelir bana ,en güzel sound yine buna aitmiş gibi gelir bu parçayı dinlerken, zart zurt gibi entromanların uzak olduğu bu şarkı albüme ait değilmiş gibi bir yeri var bende.

Tut ki Çıldırdım : çok güzel bir girişe sahip allah kopuyoruz dedim tam zıplacakken baktım müzik düşüyor dedim elektrik gitti keşke elektrik olsaymış ama yok nerdee haluk yazı okuyor sanki..ama gel görelim ki nakarat kısmı arkasından serdar ın o güzel solosu parçayı kurtarmış..Eski bir Haluk Leventtir bu duyduğum..

Akşam Üstü:Çok güzel bir girişe sahip klarnete öyle böyle alıştım ama Haluk yine okuyor bu şarkıyı girişte ve klarnetin devamı ritim girişleri hiç olmamış.Yine bu parçayı nakaratı ve yine serdarın birazcık ustalığı albüme noktasını koymuş.Klavyesi hoşuma gitti bu arada en çok sevdiği değişiklik bu oldu.Girişteki gibi bir bitiş..iyi hoş.

Bahar Şarkısı: Adını görünce fon müziği gibidir dedim dinlemeden ve başı gerçekten öyleydi.Haluk Levent ilk defa girişte haykırdığını görüyorum çok hoşuma giden bir nakaratla keman bile hoş yani uymuş şarkıya ama o fülütü sevmedim işte şarkıları basite indirgeyen bu gereksiz çalgı olmuş.İkinci kıta bitişi yine bu fülütümüzle serdarın karşılıklı düellosu ile karşılaşıyoruz. serdar galip çıkıyor ve bitiyor şarkı.

Bir Güldün Yar Sen:Soundu hoşuma giden parçalardan biridir aslında popüler bir parça olmuş nasıl arada rafet filan dinliyorsam bunu da o tarz tutup dinliyorum ama tabi böyle şarkıların yeri bende 3 gündür.Bunu biraz slow biraz tiz sololarla geçseydi mesala bir antalyada sonbahar şarkısı gibi..Şahane olurdu.Serdarın solosu kısa olmuş hiç te kulağımı doldurmadı.

Eflatun:elektronik bir ritimle girmiş aynı ritimle bitmiş buna clasik gitar eşlik etmiş arada da agustik filan girmiş öyle basit bir şarkı ben dinleyemiyorum açıkçası.Kazım a yazılmış bir şarkı Aşık Veysel şarkısı çok daha kaliteliydi.

Elfida:Şarkı yine okunmuş istemiyorum arkadaş sevmiyorum böylesini ya tut ki çıldırdımda ki gibi güzel bir girişin ardıdan yine müzik duruluyor.nakarat kısmında sanki müzikte ritimsizlik sözlere uyuşmazlık gibi birşey duyumsuyorum.Göktuğ un konserden ileri gitmemesi gerektiği bu şarkıyla da kendime işlemiş oldum.İnanın tek hoşuma giden Serdarın estetik solosu.Bu şarkıyı da artık dinlemek gelmiyor içimden.

Gitme:Bu şarkı en güzel slowlar arasında yer alacak denildi.Ben şarkıyıda sevmedim müziğide..Arkadaş ben Rockçıyım Rockçı..Ben Diken Buz Dorian Dilemma Pilli Bebek Kramp Objektif gibi metal soundu ya da buna yakın çok kaliteli sözlere ait parçalar dinliyorum onların arasında bunları ben kırar atarım..Bu albümde yine serdar yapmaya çalışmış bir şey ama bu ince sesli vokelle kalın sesli bir vokalın duraksayarak şarkı söylemesi gibi birşey.Hafif bir parça ama soloya bakıyorsun ağır bir parçaya ait..

Hoşgeldin:Çok güzel sound baştan sona hemde ve klavye de inanılmaz derecede güzel şarkı sözleri biraz basit geldi aynı sözlerin tekrarlanması çıka geldin filan bu da buradan kaybediyor.Bu sounda tam bir Haluğu gördüğümü söyleyebilirim.

Yuşa:İşte bir serdar clasiği çok güzel bir giriş çok matrak birşey olmuş..Haluk abimiz biraz ceza ya esimlenmiş hızlı sözler bu şarkıda ve hoşgeldin parçasında bulunuyor..Aslında kötü olmamış bu en güzel farklılıklardan biri bu ama fazla kullanılması zararlıdır..Alim Allah şimdi poptan atmaya çalışıyoruz repçilerde yakaladımı seni ruhuna fatihayı okuruz artık. zaten bir ara kurban ediyorlardı anla ve alışamadım gibi parçalar yüzünden.

Vapurum:ilk giriş aldığında höyyy dedik kopuyorum elimde hayali gitar kafa sallıyorum bir baktım böyle dandini dandini dostana gibi bir tarzda karşımızda haluk abimiz Allah kahretsin lafını getiri verdi ağzıma bu Haluk Levent artık çocuk istiyor bunu da çocuğuna mı armağan etti düşünmeden edemiyorum.Yapma Haluk abi böyle şeyler sana yakışmaz.

Eskilerde severek canı gönülden dinlediğimiz bir sanatçı şimdi bu hale geldi ve nefret seviyesine ulaşacak derecede artık..Eski albümleri dinleyesimde gelmiyor bu yeniler yüzünden ve böyledece eskiler eserler baş yapıtlar ölüyor nasıl mı ? Veriyorum cevabı;

Gökova Bosna Ölmesin çocuklar Neyleyim Kamyoncunun Türküsü gibi parçalara gülüp bunlarda ne be derken bir Ela Gözlüm Bir Anlasana gibi popüler parçalarla tanışırlar bu popçu halukçular..Dananın kuyruğunun koptuğu yerse bir erkeğin günlüğü albümünden zor aşk tır..Popçular derya yı aşkın ı demet i serdar ortaç gibi popçularla birlikte zor aşka da aşık olmuşlardır hatta inanın babam içki sofrasında zor aşk şarkısını söylemiştir..Buna gülünür mü ağlanır mı siz karar verin..bunun ardından aç pencereni çıkmış üstünde de popçu haluk hayranlarının aldığı albümde HALUK SİTESİNİN adresi verilmiş 2500 lerde olan site sayısı geçen sürecle 15 bin e kadar yaklaşmış..Sitede eleştirmen kalmamış herşey mükemmel olmuş haluktan uzatılan her ekmek yenmiş..Aç Pencereni gibi arka vokallerin işgal ettiği basit gitarların çalındığı bir albümde kimsenin sesi çıkmamış duyduğum en güzel albüm demiş..

Haluk Levent sanki bunları duymaksızın sitede bir açıklama yapmış ve amacı olan türkü albümünü piyasaya sürüp zaman zaman çizgisini aşmış olduğu kötü deneyimlerini itiraf etmiş bu albümle 12 yıl önceki Haluk u tekrar yaşatacağını belirten sözler kurmuştu..Herkes çok heyecanlıydı aslında bir yanda Haluk u herşekilde kabul eden kitle bir yanda bu evrime tepki göstermiş ve eski haluğu isteyen kitle.Evet bir albüm çıktı ve bu ortak bir paylaşımdı sertti iki kısımda sevdi.Ancak albümde problemler olduğu kesindi.Soundların kötü olduğu ya da seslerin başka şarkılardan alındığı dedikodularıda oldu ben birisine şahit oldum.

Neyse albümü geçtiğimizde yeni albüm çalışmaları başladı bu sert soundtan herkes memnundu fakat yeni albümde kim çalacaktı derken serdar öztop denildi çok ta özlemiştik açıkçası o eski sololar tınılar..Hem daha da ustaydı artık Serdar..Haluk Levent sohbetteki bir konuşmasında albümlerin sebebinin şiketler olduğunu ve engellendiğini belitmişti.Ama yeni albümde emin olun bu sefer istediğim gibi bir albüm olacak albüm gerçekten sert olacak demişti ve bizi eskilerin hayaline götürmüştü bu sözler.

Albüm çıktı ve yine hüsran..İşte bu hayal kırıklığı ile oluşan sinir ve bununla birlikte gelen nefretle eski albümleri dinleyesimde gelmiyor artık..popçular zaten dinlemiyordu bunlara gülüyordu..Böylece kendi kendini çürütmüş oldu..Bu zamanla daha çok belirginleşecek eminim..Başardınız işte nefret ediyorum artık.popçulara hayırlı olsun.

Benim Haluk abimize sormak istediklerim var aslında...Eskilerde albümler yok satıyordu..Maddiyat söz konusu değilken neden daha popüleriliğe yöneldi..bence eskilerde bu albümler daha çok satıyordu ama şimdi düştü herşey düştü..

Bazen diyorum ki bu albüm satmasa ve artık ne yapması ne çalması gerektiğini akıllarına bir soksa..

Site yorumlarının da katkılarıyla bu hale geldiğine inanıyorum ben albümü dinletipte evet şarkılar süper demeler filan..Benim umudum yok artık..Albümü 7 8 kere dinlemedim bile bıraktım dinleyemiyorum artık


Diyeceğim son soru bu olur...YENİ ALBÜM NE ZAMAN ÇIKIYOR ?
 
eengin demiş ki:
albümün(varsa)teşekkürler bölümünü yazar mısınız?

"Bu albümde hep yanımda yer alan değerli dostlarım Emrah AYDOÐDU, Adam ALBATROS, Feridun DÜZAÐAÇ, Kuzey, Ömer Faruk GÜNEY ve Yuşa Tepesi, Hoşgeldin şarkılarına katkılarından dolayı Ali ACİL’e teşekkür ederim"

demiş...
 
Albümü beğenmeyenlere itafen,

İstersen on katı çilekeş dinle istersen on katı dorian dinle, ama sakın Haluk Levent'i onlarla kıyaslama...Haluk Levent onlara hiçbir zaman benzemez, ama onların çoğu Haluk Levent'in yollarda'sını çalarak ellerine gitarı almış daha sonra kendi tarzlarını oluşturmuş adamlardır...

O yüzden Haluk Levent'i hiçkimseyle kıyaslama..

Kendi albümleri içerisinde kıyasla,ve o adama bu kadar yakınken, ne yaşadığını ne gibi bir durumda olduğunu düşünmeden garip yorumlar yapma...Yorum yaptığın ismini ilk defa duyduğun birisi değil..O adam ne yaşıyorsa iyi veya kötü,bu albümlerine yüzde yüz etki ediyor. Kimine göre mükemmel olmuştur kimine göre değil.

Şundan da eminim ki Haluk Levent albümleri bu sıralanışının tam tersine yapılmış olsaydı,yani ilk albümü Akşamüstü,son albümü yollarda olsaydı,inan burda yine aynı şeyi söyleyecek bir sürü insan çıkardı. Çünkü Haluk Levent'i hep birileriyle kıyaslayarak ele aldılar, ama öyle değil o adam Sadece Haluk Levent...Onu hiçbir şeyle kıyaslamayazsınız hiçkimseye benzetemezsiniz..
Ne popçu diyin ne rockı ne anadolu rockcısı ne o özentisi ne bu vsvs..Onun tarzı Haluk Levent müziği,ve albümlerini yaparken en önemli özelliği de bu zaten..Adamı ilk önce kendi kabuğu içerisinde yaşadığı her an'ıyla eleştirin. Her şey değiştiği gibi o da değişiyor ve değişmesi gayet normal...

Hiçkimseyi eleştirmediğim kadar eleştirdim Haluk Levent'i,çok kızdım çok laf söyledim.Ama biraz özel ve genel düşünün lütfen..

Ayrıca senin düşüncelerinin tam tersine,Haluk Levent duygusallık ve sertliği tut ki çıldırdım ve elfida da en güzelşekilde yapmış zaten...

O yazı okur gibi dediğin şeyleri iyice dinlersen ve yaptığı vurguyu iyice algılayabilirsen bu zamana kadar yapmış olduğu en büüyük farklılığı da sezersin.Ve bu farklılık gayet güzel olmuş..Orada bağırark söyleyemediği bir çok şeyi en sakin ve en yavaş şekilde ve her kelimesinde vurgu yaparak söylüyor zaten.Tabi senin beklentilerin dorian vsvs olduğu için giriş nasılsa çıkış da öyle olsun isteyebilirsin...

Bu albümde Serdar Öztop'un sadece ölüsü çalmış...
Gitardan çok davul ağırlıklı bir albüm gibi:)
 
Geri
Üst