Sahte Gitarlar

kendi custom gitarım her detayını kendim ayarlayıp yaptırdım. sahne ışıkları altında gri ve petrol mavisine dönüşmektedir. 13. perdeden sonra scallopped yapıldı. killswitch takıldı. iki adet framus marka humbucker manyetikle güçlendirilmiş bir sesi vardır. manyetiklerin sadece biri 400 lira civarında. rolling stones'un gitaristinin kullandığı manyetiklerde framustur. hem strat tonlarını yakalayıp hem de sert müzikler yapabilirsiniz. çok yönlü bir gitardır. klavyesi oturmuştur rahat bir çalımı vardır. alan arkadaşa ayrıca 15 watt ampteq amfi hediye edeceğim. ritter kılıfla birlikte gönderilecektir. isteyene get açabilirim. [/quote demiş ki:
sahne ışıkları altında gri ve petrol mavisine dönüşmektedir .Hadi karanlıkta Petrol mavisi neysede , GRİ ye nasıl dönüşür bu anlamadım :) bence dönüşen o değil ışıklar.

killswitch takıldı. Killswitch diyince ben korktum sanki vurdumu öldürüyo gibi :)

Birde klavye nasıl oturuyor? bizimkiler ayaktamı anlamadım. klavye oturduu abi oturdu.. bırak bak bırak o kendisi kendi kendine çalar, sen elini bi değ bırak..

rolling stones'un gitaristinin kullandığı manyetiklerde framustur. woww çok duygusal burası.

hem strat tonlarını yakalayıp hem de sert müzikler yapabilirsiniz. biz bunu istemiyoruz zaten cepheni belli et.

:) TABİ BUNLAR BİRAZ GIRGIR ŞAMATA.
 
Daha duzgun resimlerini iste kendisinden, burada sahte gitarlar basligi altinda ESP de kontakt kuralacak adamin mail adresini yazdim ben simdi hatirlamiyorum ama forumda mesajim vardir. 1 gun icinde soylerler sana sahte mi degil mi diye. Bu arada arkadaki pil yuvasinin ashtray seklinde metal olmasi pek ESP ye has bir ozellik, sahte gitarda onu tutturmaya kasmazlardi herhalde.
 
harmony central de resimleri var şimdi bu orjinal bi gitar orası kesin ancak resimler kendinin değil ayrıca eğer bu gitar bu arkadaşta ise fiyatı gayet iyiymiş çünkü orada yazana göre harmony centralde yani; gitar ünlü olmatan bi gitariste custom made imiş ama custom shop değil seri üretim değil kendi isteklerinde emg x ler falan var elden görülürse düşünülür almak konusu
 
Geri
Üst