Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

MrSamwise demiş ki:
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği Forum Kurallarına aykırı üslubunuz sebebi ile silinmiştir.Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Ben bu siteye üye olduğumda forum kurallarını defalarca okuyarak üye oldum.Ve iddia ediyorum üslubumda forum kurallarına aykırı hiç bir şey yok.Zaten silecektim yazdıklarımı.Çok umrumda değil artık kim kiminle alışveriş yaparsa yapsın.Kim kimi kazıklarsa kazıklasın hiç umrumda değil.Yalnız ben bu forumda ve üye olduğum diğer forumlarda hiç bir zaman üslubumu bozmadım.Bozmamda.Nelerle karşılaştım burada insanlar biribirlerini küfür ettiler,kızdıkları herhangi birşey olduğunda ne üslup bıraktılar ne terbiye.Ama genellikle göz ardı edildi.Beni göz ardı edin demiyorum ama en az kendimden beş yaş küçük bir çocuğun yaptığı terbiyesiz davranış karşısında ona kişiliksiz velet dediğim için forum kurallarını ihlal etmiş oluyorsam ve yaşadığım mağduriyeti değilde sizin çokça karşılaşıpta bişey diyemediğiniz iki kelimeyi konu ediyorsak silin benim üyeliğimi ne bu foruma nede bu forumdaki insanlara ihtiyacım var.Bu benim ilk vukuatım oluyor.İlk vukuatımda silin.
 
Ozcool nicki özkul arkadaşımla çok rahat bir Toshiba HDD alışveriş yaptık.Hardiskin neredeyse yüzde 80 i hediyeleriyle doluydu :)

Kendisi Samsunda olmasına rağmen İstanbula gelecek arkadaşına aleti vererek bana da büyük kolaylık sağladı.Saolsun karşısındakine büyük güven veriyor.İlanıyla elinden geldiği kadar ilgileniyor.Güle güle harca diyorum Özkul :p

Tereddütsüz alışveriş yapabilirsiniz ;)
 
Whiskas demiş ki:
Metal-Head nickli Atakan'dan Roland Juno D synth aldım. Parayı gönderdiğim gün aleti kargoladı. Alette kargo kaynaklı bir kaç ufak problem oluşmuş. Sağolsun tamir masrafını karşılayacağını söyledi. Kendisiyle güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Böyle demiştik ama tamir günü gelip çatınca Atakan ortadan kayboldu. Mail, sms ve özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım ama kendisinden cevap alamıyorum. En azından dönüş yapıp da "ödemeyeceğim" dese bile olurdu. 80 TL bana patladı. Neyse, sağlık olsun.
 
rasho10 dan jackson dkmgt aldım elden alışverişti. evine gittim gazoz içtik pasta yedik :D iyi arkadaş olmuş olduk :D dthakonkocadan mt2 aldım, abim gitti almaya ama bi sorun yaşamadı. nickini hatırlamıyorum bursadan berk ce5 ve ge7y almıstım pedallar tertemizdi süper kargolanmış. güvenebilirsiniz :)
 
fender4 nickli abimin evine gittim ve seymour duncan alnico pro 2 ile sh2n takası gerçekleştirdik. SH2N'nin montajını yaptığı için buradan teşekkür ederim.
heartcore nickli abime 2dk'lık bir buluşmayla TB11 satılmıştır. Sorunsuzca güle güle kullanmasını dilerim. Ayrıca güven duyduğundan dolayı teşekkürü borç bilirim.
 
darkside7 (Ediz) abimden takas + nakit usulüyle Lace Drop & Gain manyetik seti aldım. Oldukça sorunsuz bir alışveriş oldu. Mardin'den İstanbul'a kargo 1 günde ulaştı. Sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim...
 
OutOfOrder

OutOfOrdeR (Aytaç) kardeşimle Dean bas/Epiphone Les Paul takası yaptık. Telefonumun 15 dakika kapanması yüzünden biraz kalbine indirmiş olsam da çok uzaklaşmadan yakaladım ve takası gerçekleştirdik.

enstrümanlarla çok ilgili, iyi niyetli ve temiz bir arkadaş, umarım keyif alır yeni gitarından.
 
cburak_esk nick'li arkadaştan boss gt-8 aldım, kendisi güvenilir ve ilgili biri. güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
 
dynstuff(önder) kardeşimden gitar aldım ve alırken de hiç bir kuşguya yada huzursuzluğa düşmedim kesinlikle güvenebilirsiniz arkadaşlar alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz ben kefilim. iyi satışlar!!
 
eywallah kardeşim saolasın öyle bir izlenim bıraktıysam ne ala..bişi lazım oldumu ara yeterli konser vs..ekipmanım emrinde ücretsiz al götür kullan

derin mavi arkadaşımda baya sağlam ve dinlemesini bilen biri
 
Geri
Üst