Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Sonuçta ben size bir şey satmadım, bu durumda alışveriş yapmış olmuyoruz. İlgisizlik diyemezsiniz çünkü konuyla ilgilendim. Sadece gitarı size case de dahil olmak üzere hiç bir zarar gelmesin diye iyi niyetle güzel bir paketleme yapmak istedim. Bu aceleciliğinizi yaşınıza veriyorum ama sizden muhtemelen 8 9 yaş büyük biriyle nasıl konuşacağınızıda bilmek durumundasınız, bi hafta kutu bulamamak bana küstah deme hakkını gerektirmez. Bu olaydan sonra da film koptu zaten, sizinle bir daha alışverişimiz mümkün olmayacaktır.
 
Eklemeyi unutmadan
Istanbul'dan halamı bile devreye sokacaktım ama arkadaş söylediğim yere gidemeyeceği için, onu da iptal ettik..
Şüphe uyandıracak ne olabilir ki? Yüz yüze yapacaktınız alışverişi bunu bile kabul etmediniz. Başka elimden ne gelebilir?
Söyleyin lütfen

Halanızla Kadıköy veya Tünelde buluşmak istedim, orada bazı tanıdıklarım ve gitarı bırakabileceğim yerler vardı ama halanızın işi olduğunu öne sürerek asıl bu teklifi siz redettiniz. Bende Gümüşsuyunda halanızla buluşmak istemedim evet.
 
Bundan sonra sizinle alışveriş yapmayı ben de düşünmüyorum.. Ilgisizlik de derim çünkü, sizinle 20 şubat'tan beri iletişimdeyim ve bir işlemi gerçekleştirmek 1 ay kadar zor sürmeyeceğini düşünüyorum en azından, işi varsa bile doluyum, meşgulüm demesi gerekiyor... Her neyse Yüz yüze alışveriş işlemine gelince...Istanbul'u bilmiyorum, ve taksime yakın oturduğu bilgisine sahip olduğum için, Taksim'de buluşabileceğini söyledim, bir işi var ve saat 6-7 gibi işten çıkıyor ve ona git oraya, buraya diyemem bunu da size söyledim, pardon da böyle bir imkanı bulmuşken bunu tepmek ve 2 hafta koli aramak akıl karı mı? Saygının yaşla ilgisi olabilir, ama bunu bir şeye dayanarak söyledim nedensiz yere söylemiş olsaydım evet, haklı olabilirdiniz fakat haklı değilsiniz. Benim düşüncem bu yönde, bir işle uğraşıyorsanız veya sorumluluk alıp alım-satım işini yapıyorsanız, bu işlem için koşturmanız gerekli ya da kişiyi bilgilendirmenizin, sorumluluğun da yaşın büyük veya küçüklüğüyle alakası olduğunu sanmıyorum.
Bu konuyu da burada konuşmak istemezdim ama soulwalker adlı arkadaş beni MSN'inden silince veya engelleyince, konuyu malesef buraya taşıdım.. Amacım da kimsenin adını kötülemek değil, sadece yapılan işin arkasında durup, ilgilenmesi gerektiğini anlaması adına yapılan bir eleştri.

Teşekkürler
 
Sen bana hakaret etmeye başlayınca sildim evet ama diğer arkadaşınla konuşacaktım yani gitarı alacak ve çalacak olan kişi. Her ne hikmetse o da beni, ben seni silince hemen sildi. Burada bi şüphe oluştu bende.
Benim içim rahat, ben bu konuyla yeteri kadar ilgilendim ama bazı insanlara iyilik yapmak ve yapmayı istemek gerçekten başınızı sonra zora sokuyor.
Ben seni msn den sildiğim için yazıyorsun, belli ki hırslandın. Bunu da yaşına veriyorum, ama birilerini kötülemek bu kadar basitçe olmamalı diye düşünüyorum. Son mesajımdır sana karşı.
 
Öncelikle her şeyi yaşıma vermeyi bırakın, onca şeye verdiğiniz cevap bu mu?
Arkadaşım da ben de sizi silmedik, babasıyla kavga ettiği için çıkmak zorunda kaldı daha da detaya girmemi ister misiniz? Ailevi ve kişisel mevzulara? Bunun sizi pek alakadar etmediğini düşünüyorum ama bence siz de bir önyargılarınızdan kurtulun veya paranoyalarınızdan.. Şüphe oluşacak bir şey de yok, gitarı alacak kişi o siz ilgilenmeyince de o da ''Yeter abi bu ne bir gitarı almak bu kadar mı zor, istemiyorum'' dedi. ve Bunu size ilettim direk olarak ama şimdiye kadar ilk telefon görüşmesini bile benimle yaptınız.. Sonra sen kimsin ki, sen nesin yani gitarı sen mi alıyorsun demek sizce, sizin yaşınıza çok mu yakışan bir davranış? Bunun size küstahlık olduğunu söyledikten sonra siz yaşıma, ahlakıma ve terbiyeme laf ettiniz ve hakaretlerinizi ettikten sonra da MSN'den çevrimdışı oldunuz..
Sizin içiniz bu konuda hep rahattı, konuyla ilgilendiğinizi düşündüğünüz için işlem gerçekleşmedi ve bu kadar uzadı.Yoksa bulunmaz hint kumaşı istemedik sizden, bir koliyi temin etmek zor değil, her yerde bulabileceğiniz bir şey en yakın bakkalınızdan, büyük marketinizde, kırtasiyede bile temin edebileceğiniz bir şey bu.. Yoksa bu kadar kolay bir şey, bu kadar zor bulunmamalı bu ya sizin ilgisizliğinizden ya da satmak istememenizden kaynaklanabilir, orasını da siz daha iyi biliyorsunuz..
Özel mesajdan telefon numarasını da atayım şimdi, görüşün kendisiyle de..
Benim kimseden gizlim, saklım veya saklayacak bir şeyim yok, telefon numaram da sizde, MSN konuşmalarımız da loglarda kayıtlı. Her şeyi yaşıma bağlamadan önce, siz bir kendinize yaşınıza bakın lütfen, çünkü benden daha çocukca davranıyorsunuz..
 
pisdavulcu nickli arkadaşa güvenebilirsiniz sonuna kadar kendisinden gövde aldım çok çok iyi paketlenmiş şekilde geldi sanki kendim yapmışım gibi gelen gövdede hesapta olmayan 2 adet bir pirinç tanesinin tamamını oluşturacak şekilde çizik vardı herhalde sanırsam o kadar kusur kadı kızında da olur :D
 
Aktaş müzik marketi bilen var mı? aktasmuzik.com. Burada istediğim bir ses kartı diğer yerlerden daha ucuz. Güvenilirse alayım, ama sitesi biraz dandik.
 
Merhabalar,

Bu daha uzun bir mesajdı editliyorum. Birkan Mete adlı forum ismini hatırlayamadığım arkadaşla alışveriş yaparken nakit yapmanızı tavsiye ederim.

Paramın kalanını yatırdıkları için buradaki mesajı editledim.

Hoşçakalın.
 
Geri
Üst