Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

ANDİLYANS
O zaman cok biliyosan gider müzik marketlerden alırsın .. Ben okumayı arastırmayı Severim .. KULAKDAN DOLMA bilgilerle yetinmem ben yaptıgım alısverisin güvenirligine ve müsteriyle alakalarına bakarım ... Alısveris yapmadan ögrenemessin bosuna camur atmayın insanlara ... !

Çok bildiğimi ifade etmedim dostum neden sinirleniyorsun? Beni tanıyomusun ki bu kadar rahat konuşuyosun. Sana küfür mü ettim ? Benim nereden ne alacağım kimseyi ilgilendirmez. Ortada güvendiğim iki taraf gün geliyor sorun yaşıyor bende fikirlerimi ortaya koyuyorum forum ortamının bana verdiği hakla. Ben bir tek şey bilirim oda haddimdir. Saygılar...
 
Sözde kendilerine güvendirip bir sürü müşteri bağladılar ama en ufak hatalarındada hemen hakaretlere başvurmaları çok şaşırtıcı olmuş lakin müşteri memnuniyetini düşünüyorsan işinide iyi yapmak istiyorsan ki çalıştıkları firmalar belli ki SEMİZOTU nickli kişininde daha önce müşteriler tarafından şikayet ediliğini duymuştum yalan yada doğru birden fazla kişi söylüyorsa doğruluk payı olabilir :D kısaca ben ambardan almayı düşünüyordum LTD EC-1000 ama artık asla ve asla almayacağım facebook sayfamdanda siliyorum arkadaşlara Okhayın başına gelen olay bir gün mutlaka bizimde başımıza gelecektir......

En başta şunu söyleyeyim, onların güvenleri sözde değil, çok daha ilerisinde güvendir benim ve alışveriş yaptıkları diğer bir çok insan için. "Semizotu25" (Mehmet Özkan Günyeli)'yi çok iyi tanırım ve inanın arkasından şikayetçi olan tek bi müşteri duymadım. Mehmet abinin bugüne kadar tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğunu çok rahat burda söyleyebilirim. Şikayeti olanda gelsin bu başlıktan yazsın bakalım kimin şikayeti varmış..

İftira atmak bu kadar basit bir şey değildir, vebali ağırdır.
 
En başta şunu söyleyeyim, onların güvenleri sözde değil, çok daha ilerisinde güvendir benim ve alışveriş yaptıkları diğer bir çok insan için. "Semizotu25" (Mehmet Özkan Günyeli)'yi çok iyi tanırım ve inanın arkasından şikayetçi olan tek bi müşteri duymadım. Mehmet abinin bugüne kadar tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğunu çok rahat burda söyleyebilirim. Şikayeti olanda gelsin bu başlıktan yazsın bakalım kimin şikayeti varmış..

İftira atmak bu kadar basit bir şey değildir, vebali ağırdır.
Kardeşim sana katılıyorum kulakdan doldurup ne var ne yok saydırıyolar yok küfür edilmis hakaret edilmiş... Bana iç olmadı gitar alıcam mehmetden ve o kadar güzel bi üslupla konusuyor ki hiç bir satıs elemanının bu kadar güzel üslup kullandıgını görmedim.. Saygılar kardeşim :)
 
ANDİLYANS
O zaman cok biliyosan gider müzik marketlerden alırsın .. Ben okumayı arastırmayı Severim .. KULAKDAN DOLMA bilgilerle yetinmem ben yaptıgım alısverisin güvenirligine ve müsteriyle alakalarına bakarım ... Alısveris yapmadan ögrenemessin bosuna camur atmayın insanlara ... !
parasını geri aldımı arkadasım yatan parayı ?? Ambar guitarsa yatan parayı ? Bunun cevabını ver bana !

Arkadaşım parayla ne alakası var.O zaman 3 gün arayla birbirimize para yollayıp duralım periyodik olarak. Ben para yolladım sen ampliyi yollamadın parayı geri yolladın. valla o kadar iyisinki Allah razı olsun . O zaman ticaret nerde para alışverişi var mal alışverişi yok.yazdığın dediğin şeyler akla mantığa sığıyor mu bir düşün ya da ticaret yapma git devlet memuru ol. Peki temmuz başı gelecek mal için ağustosa süre vermelerını üstelik bunu söylemek için 15 gün beklemelerine ne diyorsun.Yada şuan zamanında teslim edemedikleri siparişleri yada edemeyecekleri siparişleri.Benim paramı değil zamanım söz konusu insan bir plan yapar.Anlaşılır, süreç devam eder ve biter.Bu olayda anlaşma yapılmıştır.Ve buna uymamışlardır ,ben salakmıyım bana bunu siparişi verirken söyleseler kabul edermiyim.Sen oku ilk önce yazdığımı bi kavra ondan sonra yaz....!

Sen bi şunlara cevap yaz:

Kendi beceriksizliginizden dolayi bulamadiginiz geminin gelememsi nasil mücbir sebep olabiliyor?

Bu ampli için 15 gün boyunca belli olan gene beceriksizce bulamadiginiz gemi için neden erkenden haber vermediniz..?

Hatalarinizi bir kenara birak insanlarin zar zor bulduklari bir sey için size göre avantaji olan ama bana göre hep dez avantaj olan öneriler sundunuz...?

Neden hatalarinizi kabul etmek taahhütünüzü yerine getirebilmek bukadar zor..?

O büyük büyük yazdiginiz yeni distirbütörlüklerinize acaba bu olaylardan bahsediyormusunuz ?

son olarak bütün bunlar size soruldugunda isinize gelmeyince neden hakaretlere basvurdugunuzu?

Ayrıca semizotu nickli arkadaşla bu alışverişte hiçbir temasım,konuşmam olmadı sen hala nerelerdesin.....!
 
Merhaba,

Bu başlık altından ilk şikayetimizi almış bulunuyoruz ki ortalamanın üzerinde bir işlem hacmi göz önüne alındığı zaman hataların anlaşmazlıkların olması doğaldır. Şikayetinizi dikkatle ve saygıyla okuduk. Şimdi de izninizle savunma hakkımızı kullanıyoruz.

Şikayetiniz çok uzun olduğunda madde madde iletmekte fayda görüyoruz.

MADDE 1 : "SAYGISIZLIK"

En başada bizim için en önemli olan konuyu almak istiyoruz.
Şikayetinizden alıntı : "...göderdigim parayi hesabina atiyorum diyerek hakaretler küfürler ile telefonu kapattilar..."

Sizinle telefon görüşmesini şirketimizden ben (Burak) ve yardımcımız Mert ile beraber gerçekleştirdik. Size asla ama asla hakarette bulunulmadı, küfür edilmedi. Şimdiye kadar anlaşamadığımız, sorun yaşadığımız müşterilerimiz olmuştur, anlaşmazlıklar giderilemese bile hiçbir müşterimize küfür edilmemiştir, hakarette bulunulmamıştır. Özellikle telefon kayıtlarıyla davaların açılabildiği günümüzde söylediklerimize dikkat etmek üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konudur. Sizi hakaret ve küfür iddianızı ispata veya bir öfke anında yapmış olabileceğiniz bir hatadan dolayı özür dilemeye davet ediyorum.

MADDE 2 : "BEST OFFER"

Şikayetinizden alıntı : "..Hatta ampli best offerda idi biz ucuza alirsak o parayi kendimiz aliyoruz dediler..."

Bu yazdığınız kötü niyetli bir çarpıtmadan başka birşey değil. Size çalışma şeklimiz hakkında detaylı bilgi vermeme rağmen ısrarla bu konuda yanıltıcı yorumlar yapıyorsunuz.
Kısaca tekrar açıklayalım : Ülkemizin ekonomik durumu ve insanların alım gücüne karşın kaliteli enstrüman ve ekipmanın pahalılığı herkesin genel sorunudur. Ticaretin sadece "dönse yeter" amacıyla çok zor yapılabildiği bir ortamda, yaşadığımız ağır rekabeti de göz önüne alarak, yasal zeminde olabilecek en uygun fiyatı müşterilerimize verebilmek adına her türlü fedakarlıkta bulunuyoruz.

Finansal ve lojistik açıdan ABD'de beraber çalıştığımız bir şirkete bağımlılığımız bulunmaktadır. Müşterilerimize verdiğimiz adrese teslim fiyatları ve ürünlerin kendi değerleri, ithalat için yapılacak masraflar ortadayken, incecik bir kar marjıyla ticareti sürdürmeye çalıştığımız açıktır. Ciddi bir kar söz konusu olmadığına ve ortağımız olan şirket bizimle yaptığı işten de bir kazanç beklediğine göre işin sürdürebilirliği açısından ve fiyatları yükseltmemek adına bulduğumuz yöntem ürünleri satın alırken alacağımız cüzi indirimleri ortağımız olan şirkete bırakmaktır.

Bayım sanırım biraz hayal kuruyorsunuz, istediğiniz amfi paketiyle beraber 70 libreden fazla bir ağırlığa ve epeyce büyük bir hacme sahip. Hem depolamada hem de nakliyede ekstra masrafı olan bir üründen bahsediyoruz. Şirketimizin stoğuna katacağımız ürünlerin yanısıra, müşterilerimizin siparişleri taşıyıcı firmaya teslim edilene kadar ortağımız olan şirket tarafından teslim alınmakta, kontrol edilmekte, problemliyse yine bu şirket tarafından iade/değiştirme sürecine sokulmakta, müşterilerimiz için fotoğraflanmakta, depolanmakta, kutusundan çıkarılmadan, üzerine yük bindirilmeden, rutubete maruz bırakılmadan korunmakta, taşıyıcı firmaya teslim edilmeden önce de taşınmaktadır. Bu lojistik destek bedava değildir. Eğer aynı şekilde güvenle, bedavaya yapacak bir şirket biliyorsanız kontak kurmamız için gerekli bilgileri verir misiniz biz onlarla çalışmaya hazırız?

Sonuç olarak belirli bir masrafla verilen lojistik hizmetin maliyetini, fiyatları yükselterek müşterilerimize yansıtmak yerine ve fiyat politikamızı korumak adına, ürün alımlarında olabilecek indirimleri çalıştığımız şirkete bırakmaktayız. Böylece ABD fiyatı ne ise onun üzerinde ikinci bir şirketin maliyetiyle karşılaşmadan ürününüzü satın alabiliyorsunuz.

Birleşik devletlerin herhangi bir eyaletinden ihtiyacınız olan bir ürünü, Türkiye koşullarına göre yapabildiğimizce şartları zorlayarak uygun fiyatla size teslim etmemizi geçtiniz, bir de sizin için pazarlık etmemizi, indirim koparmamızı, ABD içi lojistiği bedavaya getirmemizi istiyorsunuz. Abarttığınızı söylemek sanırım yetersiz.

Bu açıklamayı size bir değil, iki değil, üç değil belki beş kere vurgulayarak yaptım. Ürünü almadan önce açıkladım, siz bir itirazda bulunmadınız. Biz de şirkete ürününüzün siparişini verdik.

Peki siz nasıl oluyor da bu cümleyi yazabiliyorsunuz : "...Yani ekstradan kazandiklari 100 dolari benden gecikme bedeli için almayacaklarini söylediler..."

Ortağımız olan şirket "BEST OFFER" yaparken masraflarını göz önünde bulundurarak $100 USD indirim talep etmiş, öyle bir tavrınız var ki sanki ürün yarı fiyatına kapatıldı size fahiş fiyattan satıldı.

Size saygı duymakla beraber, üzülerek yalan söylediğinizi belirtmek zorundayım.

MADDE 3 : "BAHSETTİĞİNİZ HAYALİ 15 GÜNLÜK SÜRE"

31 Mayıs akşamı saat 19:46 'da ürünün alınması için gereken meblağı banka hesabımıza havale ettiniz. TL olarak gönderdiğiniz tutar dövize çevrilip çalıştığımız ABD şirketinin hesabına gönderildi. Uluslararası para transferlerinin birkaç gün sürdüğü malum. Ürünü kaçırmamanız için Ebay işlemi transferin gününde yapıldı ancak tutarın Ebay'deki satıcıya ödenmesi 3 Haziran Cuma günü gerçekleşti. Ürünün alındığına ilişkin bilgi tarafınıza iletildi.

Ebay satıcıları ürünü gününde çıkarmayabiliyorlar, bu durum her müşterimize olduğu gibi size de iletildi. Dolayısı ile ürünün beklenenden daha uzun bir sürede ABD ofisine teslim edilmiş olması beklenmedik bir durum değildi. Kaldı ki araya hafta sonu da girdiğinden satıcının 3 haziran cuma günü anında kargo çıkarmasını beklemek anlamsız.

Demek ki 6 hazirandan önce satıcının kargoyu çıkartmaması gayet doğal.

Satıcı ABD'nin Şikago kentinde, ürünü Kaliforniya'ya kargolayacak, arada 5 eyalet var. Normalde 5-6 gün alan kargo süresinin uzama ihtimalinin mevcut olduğu bir durum. Ben size teslim alınmış, kontrol edilmiş ve sorunsuz olduğu bildirilmiş ürünün fotoğraflarını 14 Haziran salı günü gönderdim, tarih bilgisi size gönderdiğim e-postada mevcut.

Ürünü satıcının kargoya vermesinden, size fotoğraflarını gönderdiğim güne kadar geçen süre en fazla 7 gündür.

Oysa siz ne yazıyorsunuz bakın :

Şikayetinizden alıntı : "...Aradan 15 gün geçti ve herhangi bir telefon almadim onlardan, 16. gün beni aradilar ve amplinin resimlerini aticaz dediler bende sitem ettim neden herhangi bir haber vermediniz diye..."

Size halen saygı duymakla beraber, üzülerek yalan söylediğinizi tekrar belirtmek zorundayım.

MADDE 4 : "MÜŞTERİLERİMİZ NE ZAMAN ARIYORUZ"

Genel olarak önce ürün için ABD'li ortağımıza sipariş geçildiğinde, sonra ürünün alımı ABD'li şirket tarafından geçekleştirildiğinde müşterilerimize telefonla bilgi veriyoruz. Eğer telefonla ulaşamıyorsak, kısa mesaj veya e-posta yolunu kullanıyoruz, müşterimiz uygun olduğunda bize geri dönüş yapabiliyor.

Ödeme sorunsuzca gerçekleştikten sonra satıcı ürünü ABD'li ortağımıza kargoluyor. Kargo süreci tamamlanıp ürün ABD ofisince teslim alındığında kontrol edilir, fotoğraflanır, ürün kontrol raporu ve fotoğrafları tarafımıza gönderilir. Aradaki saat farkından dolayı müşterimize gerekli bilgi ve fotoğrafları 1 gün farkla iletebiliyoruz. Fotoğrafları e-posta yoluyla müşterimize gönderirken, telefonla da kendilerini arıyoruz.

Şimdiye kadar siz de dahil olmak üzere bunu dışında bir işleyişle karşılaşan bir müşterimiz olmamıştır.

Bunun dışında ürünü konusunda heyecanlı olan müşterilerimiz ne zaman isterlerse bizi arayabiliyorlar bu her zaman yaşadığımız bir durum. Eğer bizim standart iletişim sürecimiz dışında ABD içindeki kargo hareketine ilişkin ek bilgi almak istediyseniz bizi kolaylıkla telefondan arayabilirdiniz, kısa mesaj gönderebilirdiniz, e-posta atabilirdiniz sizi engelleyen mi oldu?

Şiddetle yanıltıcı bilgi veriyorsunuz.

MADDE 5 : "ABD-TR ARASI NAKLİYATTA YAŞADIĞIMIZ SORUN"

AMBAR Guitars Mart 2011 ile beraber aşırı pahalılaşan uçak kargosu yöntemini terketmiş deniz yoluna geçmiştir.

Yaptığımız bu değişiklik uygun fiyat politikamızı değiştirmemek ve müşterilerimizin ihtiyaç duydukları ürüne daha ucuz sahip olmaları için aldığımız bir karardır.

Yeni nakliye yöntemi için gerekli araştırmalar yapılmış ve bir süre sonra ilk nakliyat gerçekleştirilmiştir. Taşıyıcı firmadan aldığımız tarihlere uygun olarak ilk seferde sadece 3 günlük bir gecikme yaşanmıştır.

Ne yazık ki deniz yoluna ilişkin tecrübesizliğimiz yola çıkarttığımız 2. sefer ve sizin siparişini verdiğiniz amfinin de yer alacağı 3. sefere ilişkin süre hesabında hata yapmamıza neden olmuştur.

Henüz yeni bir şirket olmakla beraber, deniz yolundaki trafik artışının yaz aylarıyla beraber tavan yaptığını hesaplama hatalarıyla beraber öğrenmiş olduk.

Haziran sonu ulaşmasını öngördüğümüz 2. sefer temmuz sonuna, size 15 temmuzdan sonra gelmesini beklediğimizi belirttiğimiz 3. sefer ise ağustos ortasına kaymıştır.

Size benim hatamdan dolayı bu sonucun doğduğunu özür dileyerek bildirdikten sonra size 2 alternatif sundum.

MADDE 5 : "BENİM SİZE İLETTİĞİM ALTERNATİFLER"

1. Ödediğiniz tutarın tarafınıza derhal iadesi.

2. Gecikmeden dolayı $100 USD indirimle Ağustos teslimatı ve ek olarak teslimata kadar istediğiniz gibi kullanabileceğiniz sıfır bir all-tube amfi.

Emanet mal kullanmak istemiyorum dediğiniz doğrudur ancak benim bu sözünüz için size ne söylediğimi de eklemeniz gerek :

"Kırarsan kır sana feda olsun."

Sizinle daha önceden bir yakınlığımızın da olması size yaşattığım olumsuzluktan dolayı beni aşırı derecede üzmüştür, bu nedenle size teslimata kadar kullanmanız için göndereceğim amfiye zarar verip vermeyeceğinizi düşünmemiştim bile.

MADDE 6 : "SİZİN BANA İLETTİĞİNİZ ALTERNATİFLER"

1. Uçakla nakliye

AMBAR Guitars uçakla nakliyeden vazgeçti ise bu üzerinde etraflıca düşünülerek, fiyat politikamız ve insanlarımızın alım gücü hesaba katılarak alınmış bir karardır. Uçak kargosu pahalanmakta sınır tanımamaktadır. Önce Mısır, sonra Libya'nın karışması yakıt fiyatlarını artarak olumsuz yönde etkilemiştir.

Uçakla nakliye eğer efektif olsaydı, düzenle yaptığımız bir işten bilmediğimiz bir alana geçme riskini almaya hiç gerek yoktu. Bayım dertsiz başımıza dert aramıyoruz, uçak fizibil olmaktan çıkmıştı biz de yöntem değiştirdik.

Uçakla ithalatın gerçekleşmesinde masrafın ne olabileceği konusunda size yeterince bilgi verdim. Doğaldır ki pahalı olduğu için tercih etmediniz.

2. YASADIŞI ALENGİRLİ YOL

Bize yapmış olduğunuz ödeme, şirketimizin hesabından, çalıştığımız ABD'li şirketin hesabına transfer edilmiş, transferin açıklamasına siparişini verdiğiniz amfinin tedariki amacı ile paranın transfer edildiği yazılmıştır.

Finansal hareketler kayıtlıdır, kayıtlar denetime tabidir. Denetleyen hem Türkiye Maliyesi hem de ABD maliyesidir.

Gelelim sizin isteğinize :

Bir tanıdığınızın referansı ile adını anmama gerek olmayan sizin iyi bildiğiniz bir şirkete telefon açmışsınız. Bana ilettiğinize göre yetkili kişi size, olağan olmamakla beraber referansla gelen kişiler için özel bir uygulamaları olduğunu belirterek bir çözüm önermiş :

a. Konuştuğunuz şirketin yetkilisine sizin vekalet vermenizi,
b. Çalıştığımız ABD'li şirketin sizin adınıza düşük değerden fatura kesmesini,
c. Çalıştığımız ABD'li şirketin ürünü o firmanın yetkilisine teslim etmesini.

Bakınız, siz çalıştığımız ABD'li şirkete ürünü satın almak için para transfer etmediniz. Ürün için para transferini AMBAR Guitars gerçekleştirmiştir şirket ürünün faturasını AMBAR Gitars adına kesebilir. Eğer ürünün faturasını sizin adınıza keserek, vekalet verdiğiniz kişilere teslim edecek ise ABD maliyesine AMBAR Guitars'dan açıklamasında hangi ürün için aldığı belirtilmiş olan parayı ne diye aldığını ve malın nerede olduğunu nasıl açıklayacaktır? Size gönderdiğini belirtse sizden alması gereken para nerededir?

ABD li şirketler finansal hareketleri bankalara onaylatmadan kurum veya kişilere ürün kargolamamaktır. Bahsettiğimiz olay sadece finansal hareketin onayı değil, finansal transferi gerçekleştiren kişi ve kurumların adreslerinin de doğrulanmasını gerektirmektedir.

11 Eylül olayıyla beraber ABD'de finansal hareketlerin denetlenmesi sıkılaştırılmıştır.

Sanırım bu yazıyı okuyanlar arasında Ebay'de adresi onaylanmamış kişilere ürün satılmadığını bilenler vardır.

Bize ilettiğiniz ve ısrarla üzerinde durduğunuz yöntem "YASADIŞIDIR".

MADDE 7 : "VEFA MEŞHUR BOZACININ ADINDADIR"

AMBAR Guitars'dan daha önce bir Mesa Boogie Lonestar amfi aldığınız doğrudur. Hatta bu amfi aldıktan kısa bir süre sonra forumda satışa çıkarttığınız Mesa Lonestar'ın ta kendisidir.

Siz ilk Lonestar'ı sorunsuz aldığınızı belirten şu cümleyi yazmışsınız :

Şikayetinizden alıntı : "Benimde gayet başarılı geçen bir alişverişi oldu daha önce..."

Burada da yalan söylüyorsunuz. İlk Lonestar'da sorun çıkmıştır. Amfiyi Guitar Center'ın sayfasından beğendiniz. Sizin için bilgi almak adına Guitar Center şubesini arayarak amfi hakkında bilgi aldık.

Guitar Center teknisyenin bize anlattıkları gayet olumlu idi, sizin onayınızla beraber ürün satın alındı ve ithalatı gerçekleştirildi.

Amfi kontrolü için sayın Cihan Düşmez'e tarafımızdan gönderildi. Bilgisine, tecrübesine, yeteneğine ve doğruluğuna %100 inandığımız Cihan Düşmez’in kendisinin yaptığı incelemeye göre Guitar Center teknisyeni bize yanıltıcı bilgi vermiş, power tube kalan ömrünün teknisyenin söylediği gibi %90 larda değil %30 lar düzeyinde olduğu ortaya çıkmış.

Sayın Cihan Düşmez'in sizin bu amfiyi kullanamayacağınızı bize belirtmesiyle beraber şirketimiz sizin için SweetWater'dan Mesa Boogie power tube'lerinin siparişini ABD ofisine geçmiştir ve olabildiğince hızla sayın Cihan Düşmez'e ulaştırmıştır.

$ 100 USD’yi cebe indirmekle suçladığınız AMBAR Guitars Guitar Center teknisyenin yanıltıcı davranışının sorumluluğundan kaçmamış size ekstra masraf çıkartmamıştır.

İkinci Lonestar siparişiniz size teslim edilene kadar size dilediğiniz gibi kullanabilmeniz için sıfır bir all-tube amfinin verilmesi, teslimatta AMBAR Guitars'ın ceza indirimi uygulaması size yetmemiştir.

SONUÇ :

Bayım, işler bozulabilir normaldir, karşılıklı saygı kaybedilmeden taraflar ayrılabilir. Tarafımızdan işin devamını için gerekli çabanın gösterildiği inancındayız.

Size en son söylediğim, iş yapmamızın mümkün olmadığına yöneliktir. Sizin de bunu kabul etmenizle beraber AMBAR Guitars'a göndermiş olduğunuz tutar verdiğiniz banka hesabına derhal iade edilmiştir.

Bizim için iş ne yazık ki başarısızlıkla bitmiş, almayı planlamadığımız, sizin de bildiğiniz gibi satıcısının iadesini kabul etmediği bir amfi elimizde patlamıştır.

Ödediğiniz tutarın size iadesi ile beraber konu tarafımızca kapanmıştır. Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.
 
Sanırım Buragın Acıklaması Yeterli Olmuştur ... Herkese İyi alışverişler İyi geceler.. Benim Ambar Guitars a Ve SemizOtu(Mehmet)e Güvenim Sonsuz ...
Burak Öncelikle acıklamadan dolayı Teşekkür Ederim .. Size güvenen Cok sayıda müsteriniz var Bu kadar kaliteli gitarları bu kadar uygun fiyata getirdigin icin size Ve Calısma ortamındaki Sıcak , Saygılı ve Dürüst insanlara binlerce kez teşekkürler.. Türkiyede cogu kisinin müzisyenliklerinde belki profesyonelligindeki büyük adımlardaki köse taşlarını olusturuyorsunuz teşekkür ederiz ...

Saygılar. :)
 
Bu durumda her iki tarafda mağduriyetini belirti.

Bakın arkadaşlar durum ortadadır.Okhay nickli kişide, durumun muhatabı olan Ambar gitars sürekli iletişim halinde olduğum tanıdığım insanlar.Her alışveriş her iş düzgün olacak diye bir durum yok. Kaldıki semizotu demiş durmuşsunuz okhay nickli arkadaş semiz otu ile iş yapmadı bunuda belirtelim direk ambar gitars ile letişim kurdu. Alışveriş yaparken herkes memnun olacak diye bir durum yok.Ucuz almak için 1.5 ayda beklemek ve bunu anlayışla karşılamak zorundada değil. Siz herseyde olduğu gibi fanatiklik noktasıda kalarak objektif yaklaşamamışsınız olaya.Gidin beğendiniz yerden alın demeler laf atışmaları durumu bir yere getirmez.Andilyans arkadaşa katılıyorum hemen kızmaya bişeyleri yonlndirmeye gerek yok. Bu sekilde usluplar kişiler arasıda gerginlikten başka hiçbir sey yol açmaz.Sonuç ta taraflardan ambar gitar bile bile sizin kadar agresif yorumlar yapmamıştır.Kendisi ile ilgili olan noktaları dile getirmiştir.

Buraya kadar yadıklarım bu konu ile alakalı olmayan ve yorum yapan arkadaşlaradır.

Sonuç olarak Okhay olup biteni kendi ağından anlatmış.O ampliyi almak için kendi cihazını yok pahasına diğerini kaçırmadan alabilmek için sattı.Herşey uzaktan görüldüğü kadar basit değil.Ambar parayı geri gönderdi diye o attığı cihazın yerine aynısını koyamıyor.Hepimiz bazen cok istediği bir cihaz için bazen öldüm parasına cihazlar satıyoruz.Adamda bu durumdan mağdur olup düşüncelerini buraya paylaşmış.Tabiki Ambarda gelip düşüncelerini yazarak oda durumu izah etmeye çalışmış.Biz ne konuşmalar geçti ne oldu bitti her detayı bilemeyiz.Okhay nickli arkadaşımız cok istediği bir cihazı alabilmek adına yok pahasına elindekini sattı ve yerine aynısını koyamıyor bu durum üzüntü verici.Burak arkadaşımızda şu an ödemesi yapılmış cihazı geri veremiyor.

Ama hatanın kaynağı zamanlama hususunda soru yaşayan Ambar guitars ve zaten bunuda kabul ediyor çözümde sunuyor. Okhay nickli arkadaşda o cözümlere yanaşama hakkına sahip ve aldığı sözün yerine getirlmesini istiyor.Biz onu istediği için yargılama lüksüne sahip değiliz.Daha öncede dedim herkes ucuz yada iskontolu cihaz alacak diye beklemek zorunda değil diye.Emanet cihaz kullanmakta istemeyebilir saygı duyulmalıdır.İşte bu iş böyle, birisi evde kendi haline takılyordur bir süre bekler birisi bekleyemez.Okhay arkadaşın beklememesi ise hayatını bu işten para kazanan aktif müzik yapan birisi olmasıdır.Bir plan yapılmıştır o gerçekleşmemiştir.Bazen aksaklık olması ve memnuniyetsizlik olması doğal.Yeri gelir plan yapılır olmaz ben tolere ederim ama bir başkası etmeyebilir.

Aynı durum tedarikci hizmeti veren kendimde dahil olmak üzere kişiler içinde geçerli olmak üzere tam sorumluluk almak ve planlanan düzene uymak zorundayız.Eminimki yaşanan her aksaklık badire daha iyi neler yapabilirizin basamağı olacaktır.Sizlerde çok istediğiniz fakat elinize ulaşmamış bir şey için elinizdekini satarken iyi düşünün.Ambar guitars da gün ve zaman verirken daha opsiyonlu süre vererek cok daha sıkı bir takip yaparak müşterisini mağdur etmemeli ve plana uymalır.

Burada çoğu zaman taraflar bile anlaşırken diğer kişiler fikir düellosuna girecektir.Saygı duyarım ama zarar ateşten gömlektir ve üzerine giyeni yakar buda unutulmadan yorum yapılmalıdır.Kişiler yorumları yazılanları okur kendileri muhasebe ederler kendileri karar verirler...
 
O kadar yazmışsın aynen cevap vereyim ...

Bana hala istediğim cevapları veremedin...

Sorun şu neden yapamayacağın işe okey diyorsun.Sen madem ampliyi bana teslim edeceğin tarihi bilmiyorsun neden temmuz 15 diyorsun.Yada bunu daha önce belirtmiyorsun . Maksat sipariş almak mı yoksa insanların zamanını çalmak mı? Bu işler böyle yapılmaz sevgili ambar gitars sen insanla anlaşıyorsan soyledıgın tarihte söylediğin zamanda ben nasıl ödemeyi katlandığım ücreti veriyorsam bunu yapmak zorundasın.Geri kalan senin yaşadığın sorunlar ve amerikadaki iiş ilişkilerinle alakalı sorunlar bei hiç ilgilendirmiyor.Sen bunu yerine getirmedin bana seçenek bırakmadın.O söylediğin yasa dışı yol dediğini alabilmek için hangi firmayla görüştümü hatta ' burak abi böyle böyle dediler olabilirmi bu dediğimi ' çok iyi biliyorsun sen bana olayı açıkladığında benim sana verdiğim peki abi dediğimi de...Her işi böyle uzun uzadıya yazmakla çetrefilli cümleler ile insanların aklını karıştımayı çok iyi biliyorsun.Lakin koskoca bir firma başındasın bir aleti zamanında getirme derdini hiç düşünmüyorsun.Madem bu işeri bukadar iyi biliyorsun neden doğru düzgün yapamıyorsun.Zaten yazdığınız maddelerin hepsini attığım ilk mesajda yazmışıtım .Ama sen daha renkli olmayı deniyorsun....:d

Ben siparişime bakarım gerisi senin derdin ben müşteriyim bu 1
Bana temmuz başı ortaları gibi dediğinde ben o tarihi malı almak için beklerim gerisini düşünmem senin sorunun bu 2
Benden dolayı olmayan aksaklığın nedeni olarak hiçbir cümle yazmamışsın yani gemilerinin gelmediğini yada bulamadını neden yazmıyorsun.
Bu son zamanlarda aldığın siparişlerin kaçına para iadesi yaptığın ve siparişi iptal ettiğini yazarsan bu işi nekadar yapabildiğini görmemiz açısından daha net olur değilmi Lütfen yazarmsın onları da..!

Saygısızlık senin yaparım diye üstlendiğin işi becerememendir.Zaten bekleyen siparişlerini nezamn getireceğini ki ondada bir sorun yoksa nezaman teslim edeceğini göreceğiz.

Madde madde yazacağına yapamadığın işini öğrenip siparişlerini hazırlamalısın bence...Hani bilmiyorsan yapma...! yada birdahaki sefere insanlara düzgün tarih verde madur olmasınlar planları bozulmasın...

Sevgili mert beyin söylediği bu bir müzbir sebeptir olayınıda bir açıkla istesen 'beceriksizlik mi ' yoksa deprem mi oldu acaba...:D

Komik oldunuz çok şöyle bir düşünün yahu hem anlaşıp hem teslim edemeyip sırf parasını geri iade edip nasıl haklı olabiliyorsunuz :D:D:D

Ayrıca daha zorlasanız gayet ironik bir örnekde verebilirim .Ama sizin yönetişim anlayışınızda bunlar gayet normal olur kesin ...:D

Hayatınızda müzisyen olmadınız .Alet edevat beklemediniz size herzamn söylediğim şuydu 'keşke daha önce söyleseydin be abi ' ama bunlar yerine uzun cümleleri, seçmişsin .

Sizin aslında iyi bir insan olduğunuzda biliyorum çok samimiyim ama iş olarak başarısızlıklarınızı ani gafletlere düşerek müsşterilerinize yansıtarak hiçbir şekilde bir yere varamassınız .

Bu anlayışınızla yani beceriksizliğinizi sipariş iptallerine ve para iadelerine bağladığınızda BİR insanda olsa veya bir grupta olsa güven yitirirsiniz.Ki zaten kaybettinizde. İstediğinizi yazın çizin zaten gelen siparişlerinizi gene yetiştirmeyeceksiniz ve insanlar bu yazımı okuyacak. Bu yazdığım mesaj peşinizi hiç bırakmayacak çünkü aynı hataları gene yapacaksınız.

Son olarak O ampli elinizde patlamaz korkmayın satarsınız geçte olsa karınızı alırsınız.İşşallah bana inat bu işleriniz düzeltirsinizde insanlar mağdur olmaz ....:D

Hayırlı işler size...Verdiğiniz zaman kaybı ve sıkıntı için teşekkürler burak bey:D
 
Sanırım Buragın Acıklaması Yeterli Olmuştur ... Herkese İyi alışverişler İyi geceler.. Benim Ambar Guitars a Ve SemizOtu(Mehmet)e Güvenim Sonsuz ...
Burak Öncelikle acıklamadan dolayı Teşekkür Ederim .. Size güvenen Cok sayıda müsteriniz var Bu kadar kaliteli gitarları bu kadar uygun fiyata getirdigin icin size Ve Calısma ortamındaki Sıcak , Saygılı ve Dürüst insanlara binlerce kez teşekkürler.. Türkiyede cogu kisinin müzisyenliklerinde belki profesyonelligindeki büyük adımlardaki köse taşlarını olusturuyorsunuz teşekkür ederiz ...

Saygılar. :)
:d:d:d:d:d:d:d

Bu yazdığınızı cihan düşmez bir sonraki mesaj da çok iyi cevap verecektir kendisi yazar nedemek istediğimi:D:D
 
Tekrar merhaba,

Savlarınız ne yazık ki tutarsız. Herşeyden öte zaman konusunda bu kadar hassas bir alıcının nakliyatta deniz yolunu kullanan bir şirketi tercih etmesi alıcının tercihlerinde hata yaptığının da bir göstergesi. İzlenen yöntemler ve hesaplama konusunda bizim olduğu kadar sizin de hatanız söz konusu. Eğer kısa zamanda, spesifik bir tarihe dek ve aşırı duygusal tepkilerinizden anladığım kadarı ile olabildiğince çabuk ürününüze sahip olmak istiyorsanız tercihiniz biz olmamalıydık.

O zaman bizim gibi zamandan çok insanların alım gücüne yonelik iş geliştirme yöntemleri uygulayan, masrafları olabildiğince düşürerek siparişleri teslim etmeye çalışan bir şirketi değil, uçak yoluyla çalışan, en kısa zamanda teslimat güvencesi veren ve doğal olarak daha pahalı daha masraflı bir şirketle çalışsaydınız.

Ki böyle bir şirket size arkadaşlarınız tarafından önerildi.

Görünüşe göre siz hem olabildiğince ucuza hem de olabildiğince hızlı olarak ürününüzü almak istediniz. Bayım ya enerjiden feragat edeceksiniz ya yoldan.

Deniz nakliyatı en problemli, en zor yoldur, varış tarihlerine etki eden pekçok faktör vardır. Özellikle de İzmir'den İstanbul'a değil okyanus ötesinden gelen bir gemi söz konusu ise.

Deniz nakliyatında teslimat tarihini kesin olarak vermenin mümkün olmadığını, size sadece bir zaman aralığı verebileceğimi temmuz 15 itibarı ile geminin ulaşmasını bekleyebileceğimizi söyledim. Siz ısrarla temmuz 15'e mihenk taşı yerleştiriyorsunuz.

Sizin yazdıklarınız müşterilerimizin bize olan güveninde bir sarsıntı yaratıyorsa hemen yarın itibari ile yatırdıkları peşinatları iade etmeye hazırız, talepte bulunmaları yeterlidir.

Siparişi olan bütün müşterilerimiz gelişmelerle ilgili bilgilendirilmiş, varış tarihlerini uygun bulmayarak iade talep eden müşterilerimize peşinatları derhal iade edilmiştir.

Size saygılı olmakla beraber üstüne basarak vurgulamak istediğim bir nokta var :

Şikayet dizinizin ilk postundan alıntı :

"...diyerek hakaretlerini siraladilar ve telefonunu göderdigim parayi hesabina atiyorum diyerek hakaretler küfürler ile telefonu kapattilar...."

Ve bu da şikayet dizinizin daha sonraki bir postundan alıntı :
"...Saygısızlık senin yaparım diye üstlendiğin işi becerememendir.Zaten bekleyen siparişlerini nezamn getireceğini ki ondada bir sorun yoksa nezaman teslim edeceğini göreceğiz...."

Siz açık seçik yalan söylüyor, iftira atıyor, karalıyor sonra lafı çevirmek için manevra yapıyorsunuz.
 
Sanırım Buragın Acıklaması Yeterli Olmuştur ... Herkese İyi alışverişler İyi geceler.. Benim Ambar Guitars a Ve SemizOtu(Mehmet)e Güvenim Sonsuz ...
Burak Öncelikle acıklamadan dolayı Teşekkür Ederim .. Size güvenen Cok sayıda müsteriniz var Bu kadar kaliteli gitarları bu kadar uygun fiyata getirdigin icin size Ve Calısma ortamındaki Sıcak , Saygılı ve Dürüst insanlara binlerce kez teşekkürler.. Türkiyede cogu kisinin müzisyenliklerinde belki profesyonelligindeki büyük adımlardaki köse taşlarını olusturuyorsunuz teşekkür ederiz ...

Saygılar. :)

Bakın burada bir durum var ve iki taraf düşüncelerini dile getiriyor bazen kırıcı bazen ise iyi niyet içeren bir yaklaşımla.Burada sizin savundunuz Ambargitasın ne sizin övgünüze nede desteğinize ihtiyacı var.Bunun dışında yazacağınız her sey sizin taraf bizi taraf gibi ayrımdan ötye gitmez.Bırak kişiler yazsın oraya mağduriyetlerini sıkıntılarını birak muhatab olanlarda cevap versin onlarda açıklamalarını yapsın.Su an Okhayda Ambarda gergin.Yaptığın yorularında duruma bir faydası yok.Buraya herkes obektif olarak iyi yada kötü yazmalı insanlara okuyup kendleri karar vermeli o yüzden ne bana nede konuyla alakalı başka hiçbir sey yazma.Burak bey zaten yeterli bir şekilde kendisini ifade ediyor.Daha dikkatli okuyunca ortada birbirlerini yeteri kadar dinlememekten anlayamaktan yada yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar var.Eminim ki işler yoluna girecektir. Okhay beyde Burak beyde iyi insanlar belki alışverişin kişisel sıkıntıların üstüne gelmesi gerginanlarına gelmesi ve yanlış anlaşılmalar sorun teşkil etti. Çünkü zaten adam daha önceki alışverişinden menuniyetini Burak beyin iyi bir insan olduğunu belirtirken şimdiki işten memnun değil.Aldığı para ile geri alamayacağı sattığı cihaz var ve bir an önce elinine geçmesini istediği bir cihaz.Kişilerde sinirleri yatıştıktan sonra bence konuşmalılar.Arada bir hukuk var Burak bey ve Okhay arasında.Umarım sorun tatlıya bağlanır :(
 
'Savlarınız ne yazık ki tutarsız. Herşeyden öte zaman konusunda bu kadar hassas bir alıcının nakliyatta deniz yolunu kullanan bir şirketi tercih etmesi alıcının tercihlerinde hata yaptığının da bir göstergesi. İzlenen yöntemler ve hesaplama konusunda bizim olduğu kadar sizin de hatanız söz konusu. Eğer kısa zamanda, spesifik bir tarihe dek ve aşırı duygusal tepkilerinizden anladığım kadarı ile olabildiğince çabuk ürününüze sahip olmak istiyorsanız tercihiniz biz olmamalıydık'.

Sevgili Burak savlarınız nekadar tutarsız derken kendi acizliğini simgelemişsin

Sana diyorum ki ' Alıpta beceremediğin siparşilerden konuşalım neden para iadesi yapıyorsun oyalıyorsun insanları '

Duygusal diyorsun bide:D paraları alırken siparişleri sen duygusalsın:D:D ama amiyane tabirle konuşayım teslim edemeyince 'mmmmm tercihiniz biz olmamalıyıdık' Yok ya

Delikanlı olamalısın Burakcım adam olmalısın telefonda esip gürleyip burda 'AMAN İŞLERİM AKSAR' DİYE bayım demiyeceksin.Telefonda artist olup burda iyi satıcıyı oynamayacaksın.Telefonda cihan düşmeze ağlayıp burda gelip bana saldırmayacaksın.Sadece sen yaşamıyorsun bu hayatta herkezin sorunları var.

Bana demediğini bırakmayıp telefonu kapattıktan sonra hangi hikmetse Turkrockda banner reklamı vermek istemişsin hayırdır. Burakcım ne ironik değilmi.

Burakcım senin neyini karalayım allah aşkına zaten karasın distirbütör olduğun firmanın bile ürünlerini sokamıyorsun ülkeye ,siparişleri alıp veremiyorsun insanlara ve duygusal olmakla suçluyorsun.

Kendi mesajınla yazıyorsun üstelik gecikme değil bu ya 3 ay siparişmi beklenir.:D Arkadaş hadi oldun 45 gün üzerine 1 hafta gecikme bu zaten süre Çok uzun :D:D sevgili Burak senin gecikmelerin 1 ay sürüyo üstelik 45 gün üstüne ve siparişleri alırken açıklama yapmıyorsun.

Malı satın alman 15 gün sürebileceğini ve türkiyeye 30 günde gami ile gelemeyeğini hesaplaman gerekirdi ama sen siparişi gene aldın.

Siparişlerini çekmek isteyenlerin parasını hemen iade ederim diyorsun :D allah razı olsun Burak bide etmeseydin.Beceriksiz bir firma yerine ünvanına ' dolandırıcı' da eklenirdi o zaman...! (burayı kesin yanlış anlarsın sen kurdun ya kendini)

BURAK sana son kez yazıyorum... daha yazmayacağım bu başlığa sizden bıktım artık.....

İyi bir insansın ama gaflete düştün seni ben malımı istiyorum dediğimde azcık zorlandığında hakarete sarıldın.

Beni duygusallıkla suçluyorsun aslında bu senin ambale olup ne yapacağını bilmemen...

Kişisel sorunların var (sağlık vesaire...) geçmiş olsun ama benimde ,herkezinde sorunları olabilir ki sen benim sorunlarımıda çok iyi biliyorsun

Burası turkrock Burak burada benim senin atılman yönündeki lafımla kimse kimseyi atmaz herşey hakkaniyetli yürür.Yeri geldiğinde de banner reklamı almak istemen değil istersen bütün foruma ampli dağıt gene kurtulamazsın.(Ne çabuk sakinleştinde ticari strateji geliştirdin reklam istedin hala düşünüyorum:D)

Son olarak Burak ( son cümlelerimle sana burak diyorum çünkü 'abi' olayını yitirdin)

Bu kafayla o firma batar.Zaten işlerinin aksadığını sen söyledin ki cihana da söylemişsin inşallah düzeltirsin...!

Artık firma etiğinize ,yaptığınız işe saygınıza,ve kişisel tavırlarınız dolayısı ile her fırsatta sizi olumsuz olarak konuşacağım.

Alışverişi olan, düşünen tüm arkadaşlara dikkat etmelerini öneririm.

NOT:Artık sıkıldım yazmayacağım.Seninde sorunların varmış millet okusun ne çıkartıyorsa çıkartsın.Tamam artık yeter.
 
Tekrar Merhaba,

Sizinle olan geçmiş iş ilişkimizde bizim açımızdan sayın Cihan Düşmez'in konumu, kendisi ile olan servis anlaşmamız ile sınırlıdır.Oysa siz dedikodu mahiyetindeki yazınıza kendisini de katarak ne yazık ki onu da haketmediği zor bir duruma sokuyorsunuz.

Sizden rica ediyorum, konuyla direkt olarak alakası bulunmayan üçüncü kişileri, alakasız konuları araya sıkıştırarak okuyucuları yanıltmayın, başkalarını zor durumda bırakmayın.

Sizinle ticari ilişkimiz bize ödediğiniz tutarın banka hesabınıza iadesiyle kapanmıştır.

Hatırlatırım, en son bize telefonda paranızın yarım saat içinde hesabınıza yatırılmasını emreden bir üslupla, gereksiz bir kabalıkla söylediniz, biz de bu süre dolmadan iadeyi gerçekleştirdik ki bu bizim finansal konularda, para iadelerinde ne kadar hassas bir şirket olduğumuzu vurgulayan pozitif bir göstergedir.

Firmamızın ticari durumu, finansal gücü, Egnater Amplification ve Dar Amplification'dan sonra aldığımız 2 yeni Türkiye distribütörlüğünün tanıtımı için düzenlemeyi amaçladığımız reklam kampanyası için yazdıklarınıza yanıt verme gereği duymuyorum.

Sizi ilgilendirmiyor.

Sadece bir not olarak ve okuyucuları bilgilendirmek adına yazabileceğim şudur ki, AMBAR Guitars olarak TurkRock Forumuna reklam verme isteğimiz yeni değildir. Sizinle hiçbir alakası olmayan bu konudaki girişimlerimiz, çok uzun bir süre önce TurkRock Moderatörü HellHound'a başvurmamızla başlamıştır.

Tüm tahriklerinize rağmen üslubumuz başında olduğu gibi sonuna vardığımız şu anda da saygı sınırları dahilindedir, saldırgan ve edepsizce değildir.

Her iki tarafın da yazdıklarını vakit ayırarak okuyan üyelere teşekkür ediyoruz. Sizi veya bizi haklı görmek okuyucuların takdirine kalmıştır.

Baştan aşağı karalayıcı, iftiracı, yalan ve dedikodu ile bezeli, saldırgan mesajlarınıza karşı savunma hakkımızı kullanmış bulunuyoruz.

Son söz olarak özellikle vurgulamak istiyorum AMBAR Guitars tek bir amaçla kurulmuştur : Türkiye'de müzik üreten profesyonel veya amatör müzisyenlere, müzik öğrenme hevesi içindeki 7 sinden 75ine yeni başlayanlara kaliteli enstrüman ve ekipmanı bütçelerine en uygun şekilde ulaştırmak.

Hatalarımız olabilir, doğaldır, bazı işlerde başarısız olabiliriz. Siz de şikayetinizi herkesle paylaşmak ve yaşadığınız tecrübeye ilişkin bilgi aktarmak hakkına sonuna kadar sahipsiniz. Bununla beraber sizden özür dilenerek ve paranızın en kısa zamanda hesabınıza iadesiyle biten bir iş ile alakalı şikayet yazılarınızdaki ticari itibarımızı zedeleyici, iftira ve dedikodu dolu, yanıltıcı, çarpıtılmış ifadelerinizden ötürü sizi esefle kınıyoruz.

Saygılarımızla,

AMBAR Guitars
 
Burak ;

'Hatalarımız olabilir, doğaldır, bazı işlerde başarısız olabiliriz. Siz de şikayetinizi herkesle paylaşmak ve yaşadığınız tecrübeye ilişkin bilgi aktarmak hakkına sonuna kadar sahipsiniz. Bununla beraber sizden özür dilenerek ve paranızın en kısa zamanda hesabınıza iadesiyle biten bir iş ile alakalı şikayet yazılarınızdaki ticari itibarımızı zedeleyici, iftira ve dedikodu dolu, yanıltıcı, çarpıtılmış ifadelerinizden ötürü sizi esefle kınıyoruz. '

Şu yazından anlaşılacağından üzere 'Hatalarımız olabilir, doğaldır, bazı işlerde başarısız olabiliriz' sözünü benim ilk mesajımdan sonra yazsa idin herşey çok farklı olabilirdi, yapmadın.Zaten mesajının devamında söylediğin hakkı kullanıyorum! memnuniyetsiz dile getiriyorum.

Paramı özür dileyerek değil hakaret ederek iade ettiğini çok iyi biliyorsun çünkü içine sinderemediğin başka durumların patlamasını bende yaşadığını düşünüyorum.

Dünyanın hiçbir yerinde anlaşılıp tamam denilen bir alışverişin, başarısızlığında hakaretle gerçekleştirilen para iadesiyle , müşteri menuniyetsizliğinin söz konusu olmaması gibi bir durum yok.

Müzisyen olmadığınız için sadece kendi işinize odaklısınız.Benim nasıl para kazandığımı neyden para kazandığımıda biliyorsunuz.Lakin bu gibi aksaklıkların sebep olabileceği ve benim içine düşeceğim durumları kestirmeden sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz.

Bu tarz olaylar oldukça gerçekten müzik piayasası için yaptığınız bu önemli işin hiç bir ehemmiyeti kalmıyor!!!

Cihan Düşmez konusunda:

Kendisinin benim ağabeyim olduğunu buna rağmen bu gerginlikten dolayı nasıl üzülüp uğraş verdiğini biliyorsunuz.Hatta sizide ben tanıştırdım hatırlarsanız..!! O konularda içiniz rahat olsun. O beni tanır ben o 'nu..!

Son olarak;

İçinde bulunduğunuz durumu biliyorum (sağlık vs...) kişisel olarak geçmiş olsun diyorum.

Artık mesaj yazmayacağım bu aksaklıklardan dolayı oluşan durumlar zaman geçtikçe beni haklı çıkaracak.....!
Bu mesajları okuyan herkez iyi kötü bir sonuç çıkartacak ve bu zaman geçtikçe neyin ne olduğunuda ortaya çıkaracak...!

Firmanıza başarılar dilerim.!!!!!
Artık mesaj yazıp beni cevap için uğraştırmazsanız sevinirim... ! 7 den 77 ye yaptığınız bu güzel olayların sonuçlarını merekla takip edeceğim.

Turkrock camiyasına;

Kimilerine göre haklı kimilerine göre başka görüşlerin yer aldığı durumlardan dolayı herkezin bilgilenmesini istedim .Noktalama ve yazım yanlışlarımdan ötürü özür dilerim.Kimsenin bu tarz 'SORUN'lar karşı karşıya gelmemsi umudu ile...

Saygılar !

Cihan Bafra
 
dimebag nickli Sercan kardeşimle güzel bi alışveriş yaptık.prosesör aldım.parayı yatırmamama rağmen benden önce kargoyu verdi bende aynı gün parayı yatırdım bana güvendi sağolsun taş gibi paketleme yapmış.anlattığı gibi geldi elime tertemiz sağolsun.
bursky_ozbekov nicli (YANLIŞ YAZDIYSAM AFFOLA) Buğra kardeşimlede takas yaptık ürünü gerçekten çok güzel kargolamış ve sağlamca elime ulaştı.ona da teşekkür ederim.bu 2 arkadaşıma da sonuna dek güvenebilirsiniz.Teşekkürler.

Serdar.
 
dimebag nickli Sercan kardeşimle güzel bi alışveriş yaptık.prosesör aldım.parayı yatırmamama rağmen benden önce kargoyu verdi bende aynı gün parayı yatırdım bana güvendi sağolsun taş gibi paketleme yapmış.anlattığı gibi geldi elime tertemiz sağolsun.
bursky_ozbekov nicli (YANLIŞ YAZDIYSAM AFFOLA) Buğra kardeşimlede takas yaptık ürünü gerçekten çok güzel kargolamış ve sağlamca elime ulaştı.ona da teşekkür ederim.bu 2 arkadaşıma da sonuna dek güvenebilirsiniz.Teşekkürler.

Serdar.

Güzel yorumun için teşekkür ederim Serdar. Sen de aleti almadan parayı yatırdın zaten. Sen de sağol güvendiğin için. Zevkli ve sorunsuz alışveriş yapılan bir arkadaştır, zaten sesinden de güvenilir olduğu bellidir :)
 
"tadilat" nickli arkadaşa Fender Lonestar Strat sattım tamamen sorunsuz bir alışveriş oldu kendisine güvenebilirsiniz.
 
Geri
Üst