Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Bu sıralar zıvanadan çıkmam nediyle bir çok alışveriş yaptım şansıma da şeker gibi insanlara denk geldim e hal böyle olunca al sat dur durak bilmiyor tabi.. Buradan da kendilerine teşekkür ederim haklarını yemek istemem..
@duru_s90 çok teşekkürler tertemiz alışveriş
@aiyiadam sağolsun çok hızlı temiz dertsiz tasasız alışveriş teşekkürler kendisine
@2013 Kadirle çok iyi bir arkadaşlığım oldu almayı satmayı bırak süper bir insan kendisi çok teşekkür ederim kendisinede
@Oguz92 Oğuzla zaten maliye peşimize düşecek yakında sağolsun çok temiz bir insan kendisi
@CrimsonKing Lamba alışverişimiz oldu (siparişin aklımda burdan da hatırlatıyım) çok teşekkürler
@sevketkaplan Şevket beyle de tuner alışverişimiz oldu sağolsun güvendi hızlı bir şekilde alışverişimizi tamamladık teşekkür ederim kendisine
@dream lamba alışverişi yapmıştık sonrasında da hoş sohbetlerim oldu kendisine tekrar teşekkür ederim..
@ascetic Hüseyin in dürüstlüğü konusuna özellikle değinmek istiyorum olmayan alışverişlerimizde bile kargo paralarını karşılayıp beni mağdur etmedi olan alışverişlerimizde tertemiz geçti teşekkür ederim kendisine
Güzel yorumun için teşekkür ederim Deniz abi.
 
@du riechst so gut da hibrit amplifikatör projemde kullanmam için fazlasıyla sıfır tüp soketi göndermişti, ücretsiz hem de. Proje başlığı altında teşekkür etmiştim kendisine ama, burada da afişe etmek istedim :) Ayrıca Tonal Amplifikatörleri'nin tasarımcısı olan şahıs da (Selahattin Süngü, belki üyeliği yoktur burada) Ankara'dan tüp soketi göndermişti. Çıkmaydı ama olsun, ona da sonsuz teşekkürler.
 
Chordsolo nikli arkadaştan nux mod force pedal aldım, hani derler ya sıfır kokusu üzerinde, aynen öyle. Ayrıca pedalı göndermeden önce küçük tanıtım videoları bana gönderdiği için teşekkür ediyorum hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu,güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaş..

@ChordSolo dan Pod Hd500 aldım. Evine gidip deneyerek aldığımdan diğer ekipmanlarını da görme şansım oldu. Kendisi ev stüdyosunda çalışan bir müzisyen olduğundan ekipmanlarına güzel bakmış zira benim aldığım Pod da tertemiz. Alışveriş yaparken rahatlıkla güvenebilirsiniz.

teşekkürler @skck
teşekkürler @sade_78
 
@ascetic ile pod hd500 alışverişimiz oldu. Sağ olsun evinde uzun uzun denetti inceletti yardımcı oldu. Eclipse 2 ve Jem 'i de denemiş oldum :) Sorunsuz alışveriş için teşekkür ediyorum.
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Bugün @Oramiral den eski yavrucuğumu, LP Greco'mu geri aldım. Son indirimi görünce dayanamadım, zayıf tarafımdan vurdu beni hayın :D

Alış verişte zaten sorun yok, gayet de hoşsohbet bir insan. Tanıdığıma, alış veriş bir yana, bir dost kazandığıma memnun oldum.
 
Bugün @Oramiral den eski yavrucuğumu, LP Greco'mu geri aldım. Son indirimi görünce dayanamadım, zayıf tarafımdan vurdu beni hayın :D

Alış verişte zaten sorun yok, gayet de hoşsohbet bir insan. Tanıdığıma, alış veriş bir yana, bir dost kazandığıma memnun oldum.
Gitari uzun zamandir(srv muzik) zamanindan beri takip ediyordum ozaman imkanlar pek elvermedigi icin alamamistim,en son satan arkadas Ozgur ile bir iletisimsizligimiz oldu o sirada da satilmis,neyse ki kiymetini bilecek bir insana gitmis.
 
@forbidden_city (kaan) kardeşimle alışverişimizi gerçekleştirdik . üslub , yaklaşım herşeyiyle 11 numara bir alışveriş oldu . güzel günlerde kullanması dileğiyle

Tekrardan çok teşekkür ediyorum, Mertkan için kesinlikle herkese diyebilirim ki alışveriş yapacaksanız böyle insanlarla yapın. Gözünüz arkada kalmasın. Son derece de tatlı dilli, cömert bir abimiz kendisi ayrıca :) Bir de iyi Cs oynar ama o başka konu.
 
Geri
Üst