Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@behicayhan abimizden dekal aldim odeme konusundaki guveni icin cok tesekkur ederim

Ben teşekkürünü kabul etmiyorum Sayın Şakir Üze,hepsini geri gönder o decallerin
Elimde kalan son 10-12 parça decal i geri çevirmemek adına 40 TL gibi sembolik bir ücrete sana gönderdim. 40 TL yatırmamak için ya da beceriksizliğinden kaynaklı decalleriniz beş para etmez dedin ve parayı yatırmadın yeteneksiz adam.Hiç üstünde durmadım ama şimdi de sahibinden.com da beş para etmez dediğin decalleri 20 TL den satarak sinirimi zıplatıyorsun ucuz adam.
Bu decalleri zamanında izmir ve ankara'daki bazı luthierler,isim yapmış müzisyenler ve de birçok müzisyen arkadaşa verdim.Tek tek isimleri yazar referansta veririm. İstediği sonucu alanda,nadir de olsa kıvıramayanda teşekkür etti.Ayrıca kendi uygulamalarımdan da bazı örnekleri ekliyorum ki ebay de 30 dolar+kargoya alacaklarınız kadar ince waterslide baskıdır.
Bunların hepsi büyük marangoz Şakir ustanın beş para etmez dediği ama satmaya çalıştığı decallerdir. İlk önce insan olun,iftiranın kötü birşey olduğunu öğrenin,yapılan iyiliğe hainlik etmeyin,bu meziyetleri kazandıktan sonra sanat ile hobi ile uğraşırsınız. Beceremediysen abi yapamadım kusura bakma 40 TL benim için çok büyük para hediye et dersin mesela ahlaklıca kapanır.O paraya ihtiyacım olsa güvenip göndermezdim zaten, üstünde de duracak vaktim yok.Terbiyesiz adam dedim geçtim konuyu kapattım.Ama iyilik yapan insanları böyle enayi yerine koyarlarsa bu ahlaksızlığı da yazarım buraya.Buyrun bu da linki ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...hr-headstock-decal-waterslide-221766950/detay

İLANDAN ALINTI ; "Not: Bursa dışı havaleyle satış yapıyorum ürünü aldiktan sonra havale yapicam gibi tekliflerle kesinlikle gelmeyin alim satim in isleyisini bilenlere kapim acik".
Parayı peşin talep ediyor ama kendisi aynı veresiye teklifi yapabiliyor.
 

Dosyalar

  • 20150306_075048.jpg
    20150306_075048.jpg
    115.7 KB · Gösterim: 373
  • DSC01795.JPG
    DSC01795.JPG
    197.1 KB · Gösterim: 423
  • DSC04258.JPG
    DSC04258.JPG
    149.3 KB · Gösterim: 231
  • DSC05337.JPG
    DSC05337.JPG
    79.8 KB · Gösterim: 243
  • DSC05341.JPG
    DSC05341.JPG
    74.1 KB · Gösterim: 252
  • DSC05475.JPG
    DSC05475.JPG
    245.8 KB · Gösterim: 242
  • DSC05898.JPG
    DSC05898.JPG
    141 KB · Gösterim: 413
  • DSC06467.JPG
    DSC06467.JPG
    235.4 KB · Gösterim: 238
  • DSC07645.JPG
    DSC07645.JPG
    286.3 KB · Gösterim: 540
  • Fotoğraf-0008.jpg
    Fotoğraf-0008.jpg
    95.6 KB · Gösterim: 246
  • tele 04.jpg
    tele 04.jpg
    122.6 KB · Gösterim: 223
  • tele 10.jpg
    tele 10.jpg
    100.1 KB · Gösterim: 240
Son düzenleme:
Bu da sahibinden.com mesajlaşması (ilanı hemen kaldırdı) ;
  • Behiç Ayhan
    decalllerin hepsini geri gönder ahlaksız ucuz adam.
    22 Temmuz 2015
    16:31
  • şakir üze
    tamam
    22 Temmuz 2015
    16:34
  • şakir üze
    ver adresini
    22 Temmuz 2015
    16:34
  • şakir üze
    hepsini yolluyorum
    22 Temmuz 2015
    16:34
 
@behicayhan Kusura bakmayin ama adi urun satarak bu isler donmuyor forumda beni bilen bilir roknkor nickli korhan abiden de aldim ben decal arkadasim gibidir benim o hic onunla biyle bir sorun yasamadim size killandigim 2 decalin parasini yatirip decalleri geri vermeyi teklif etmedimmi siz de istemiyorum kalsin dediniz okadar mesaj atmama ragmen cevap dahi vermediniz kusura bakmayin ama kotu mal satarak sonra o bagirio cagirip zorbalikla kimse hakli cikamaz
 
Bırak laf cambazlığını,Teklifimi yineliyorum ;
Bana sapını gönder,signature gitarlar kadar doğal olmaz ise sana istediğin opsiyonlarda sıfır usa strat alacağım,ama olursa da sen bana alacaksın.kabul mü?Burada bir sürü adam var bu işten anlayan.Bakalım beş para etmeyen neymiş görelim?????Özelden yazarsın.

ilanında da belirtseydin ya şimdi yazdıklarını.
 
2 kurusluk dekalin icin demedin lafi birakmadin ozaman alacaktin geri ben sana parasini yatirayim dedim decalleri yolliyim kargo parasini bile ben verecektim beyefendinin sinirleri zipliyormus gelmissin 40 kusur yasina adi mal satmaya utanmiyorsun birde karsima gecmis beni sucluyorsun alisveris yaptigim arkadaslar yazarsa buraya sevinirim kimseye karsi en ufak saygisizligim DOLANDIRICILIĞIM olmusmu soylesinler
 
Ben sana degil sap aski pimi yollamam guvenip bu saatten sonra nerden bilicem hangi decalle neyle yaptigini bi kac dekalin disindaki kontur ler diger harflerden farkli renk yarisi silinmis harfler akmis flu sekilde bunu mu luthuerler kullaniyor
 
@kayitdisi nikli arkadaş ile Boss DD6 alış verişim oldu. Çok düzgün bir satıcı. Beklediğimden çok daha temiz bir pedal geldi. Kendisine teşekkür ederim.
 
@ChordSolo dan FCB1010 aldım. Anında kargolama yaptı. Kargo paketini o kadar güvenli yapmış ki, neredeyse açmak için çilingir çağıracaktım. :D Cihaz, mağazadan sıfır almışım gibi tertemizdi ve sorunsuz çalışıyordu. Alışverişten çok memnun kaldım, kendisine teşekkür ediyorum. (y)
 
Forumdan ilk alışverişimi dün @ChordSolo ile yaptım. Almış olduğum Nux Time Force'u bana detaylıca tanıttı kendi sistemiyle. İlgisi, samimiyeti ve dürüstlüğü için kendisine teşekkürü borç bilirim :)

@ChordSolo dan FCB1010 aldım. Anında kargolama yaptı. Kargo paketini o kadar güvenli yapmış ki, neredeyse açmak için çilingir çağıracaktım. :D Cihaz, mağazadan sıfır almışım gibi tertemizdi ve sorunsuz çalışıyordu. Alışverişten çok memnun kaldım, kendisine teşekkür ediyorum. (y)

teşekkürler @firatozeler
teşekkürler @sacthres
 
Çok uzun zamandır birikmiş bir referans listesi paylaşmak istiyorum. Zira içimde kalan bazı alışverişler oldu. Zamanında tam olarak nereye paylaşacağımı bilmediğimden bir süre sonra toparlaması güç oldu. Unuttuğum biri varsa lütfen hatırlatsın. Bulabildiğim ve hatırladığım tüm alışverişleri yazıyorum.


@OverDriver nickli üyeden sanalpazar üzerinden tc electronic corona chorus pedalı aldım. Sorunsuz şekilde alışverişi tamamladık.


@FATRUCCİ nickli Fatih abiden ibanez jet drive pedalı aldım. Daha önce de yorumlarda kendisi de yazdığı kadarıyla kozmetiğe önem vermeyen birisi. O yüzden almadan önce bir resim filan isterseniz iyi olur :D. Kargoda da biraz sorun çıkınca biraz moralsiz bir alışveriş oldu benim için ama Fatih abinin iyi niyetinden şüphem yok.


@TDemirdizen in bir arkadaşından Fender Highway One Strat aldım. Gerek kendisi, gerek arkadaşı yeterince ilgilendiler sağ olsunlar.


@fade2black nickli üyeden tele köprüsü aldım. Bayağı gereksiz muhabbet ile de başını ağrıttım. Buna rağmen bayağı yardımcı oldu. Bir de tele gövdesini alacaktım ama kendisi vazgeçirdi. Ayrıca halen hoparlörün resimlerini bekliyorum :D.


@depositorr kendisinden ms tank reverb aldım. Sanalpazar üzerinden gerçekleştirdik. Fakat maalesef pedal hakkında söylemesi gereken bilgileri elime geçtikten sonra öğrendim kendisinden. Benim için olumsuz bir alışveriş oldu. Denemeden almayın.


@answers nickli üyeye sanalpazar üzerinden ADD+ Tube Drive sattım. Çok hızlı ödeme onayı ile alışverişi tamamladık.


@ozgunkemalsoy ile behringer vamp 2 ve fender tex mex manyetik alışverişi yaptık. Vamp’ın jack girişinde jack ucu kaldığı için kendisinden geri aldım. Bu süreçte kendisi gerçekten çok mütevazi davrandı. Çok teşekkür ediyorum bu yüzden. Ha bir de çok uzun süre elindeki amfiyi satması için kendisini telefonla düzenli taciz ettim ama satmadı :D. Allahtan sonra temin ettim de kurtuldu benden.


@Puppet_master nickli üyeye digitech bad mankey sattım. Sorunsuz bir alışveriş oldu(yani sanırım... Çok zaman oldu umarım sorunsuzdur karşı taraf için de :D).


@seboizm nickli üyeden crybaby slash aldım. Biraz sorun yaşadım pedalla ama kendisi aldığım zaman bayağı kolaylık sağladı bana. Teşekkür ediyorum.


@bogieey nickli üyeden sanalpazar üzerinden crybaby dimebag wah aldım. Sorunsuz şekilde alışverişi tamamladık. Bir de vox için alıyorum deyip alamadım ama öncelikler doğdu maalesef, özür diliyorum.


@Darknesswithing den emg hz set aldım. Sorunsuz bir alışverişti.


@Ezo ya iki set daddario tel gönderdim. İki tel için telefonda yarım saat tuttum. Tahminen pişman ettim :D.


@YmcYsl a big muff pi gönderdim. Geri istiyorum!! Teslim almak için kendisi bayağı banka kuyruğu bekledi :D. Sağolsun bayağı da muhabbet ettik. Çok iyi ve yardımsever bir insan.


@sinatabanlioglu ya emg hz setleri gönderdim. Sorunsuz bir şekilde ulaştığını biliyorum. Umarım hoşunuza gitmiştir.


@Emre Namlı nickli üyeye Flashback x4 sattım. Sorunsuz bir alışveriş oldu benim adıma. Teşekkür ediyorum.


@2013 nickli kadir abiden cort x11 almak için aradım. O gün bu gündür konuşuruz. En sonunda o benden bigsby köprü aldı. Sağ olsun bayağı rahatsız ettim ama sıkılmadan etmeden anlattı. Bir nevi beni bu ekipman batağına da o sürükledi :D.


@oldiesngoldies nickli Onur ile corona chorus için bir takas gerçekleştirdik. Gerçekleştirmez olaydık. Ben Onur’la tanıştıktan sonra sosyal hayatım kalmadı. Resmen konuşurken öyle gaza getiriyor ki, içki, karı kız parasını basıyorum ekipmana. Onur yüzünden bir 10 yıl fazla yaşayacağım..A ayrıca en son bir de TC Hall of Fame reverb aldım kendisinden.


@BlackanDMe nickli üyeden sanalpazar üzerinden ms pozitron shakti aldım. Kendisi hızlıca kargoladı. Çok teşekkür ediyorum.


@benimadim26 nickli üyeden lace sensor gold aldım. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Çok teşekkürler.


@intruder nickli üyeden lace sensor blue aldım. Sorunsuz Şekilde geldi. Çok teşekkür ediyorum.


@daemonville nickli üyeden özür diliyorum celestion hoparlörlerine talip olup almadığım için. Tamamen aciliyet sebebiyle alamadım. Sonrasında parayı tekrar tamamladığımda satılmışlardı. İçimde kaldı buraya yazayım istedim.


@7r7 nickli üyeden gitar askıları aldım. Sorunsuz Şekilde geldiler.


@kerem yalçın nickli üyeye celestion seventy 80 hoparlör sattım. Sorunsuzca elden hallettik. Umarım ihtiyacı karşılamıştır.


@hakimamca nickli Bülent abiden whammy iv aldım. Bayağı uzun soluklu bir alışveriş oldu ama sorunsuz şekilde halloldu. Teşekkür ediyorum.


@egehanbirge ile 57/62 manytetiğim için bir takas gerçekleştirdik. Sorunsuzca halloldu diye umuyorum. Güle güle kullanın.


@taratur nickli üye ile birazcık kötü sonla biten bir alışveriş yaşadık maalesef. Kendisi benden fender highway one strat aldı. İçtenlikle söylüyorum ki sorunsuz olan gitarım kendisine ulaştığında tel değişiminden sonra yoğun şekilde bızlamaya başlamış. Geri iade talep ettim ama sanırım masraf olarak düşününce kurtarmadı. Gerçekten çok içime oturdu bu durum. Yeni alınan bir üründe böyle bir sorun oluşması düşününce kimsenin isteyeceği bir durum değil. Umarım sorun çözülmüştür.


@ecalkilic nickli üyeden phase 100 ve Marshall class 5 aldım. Nakit+pedal seklinde yaptık alışverişi. Pedal onun eline bugün ulaşacak, umarım sorunsuz şekilde tamamlarız alışverişi.
Bu sırada amfiyi ve pedalı bana kargolamak üzere aracı olan @hackeiommi hakan abiye çok teşekkür ediyorum. Teşekkür ettiğime bakmayın kendisi göz koyduğum her şeyi hunharca alıyor. Vallahi bir gün bir şey olacak benim gözüm yüzünden hakan abi söyleyeyim..


@cikilan nickli üyeden çok uzun zaman önce peavey classic 20 ve yakın tarihte de bir Marshall jtm30 aldım. Peaveyi alırken çok çektirdiğime eminim. Kusura bakma tekrar. İki amfiden de çok memnunum.
 
@ecalkilic nickli üyeden phase 100 ve Marshall class 5 aldım. Nakit+pedal seklinde yaptık alışverişi. Pedal onun eline bugün ulaşacak, umarım sorunsuz şekilde tamamlarız alışverişi.
Bu sırada amfiyi ve pedalı bana kargolamak üzere aracı olan @hackeiommi hakan abiye çok teşekkür ediyorum. Teşekkür ettiğime bakmayın kendisi göz koyduğum her şeyi hunharca alıyor. Vallahi bir gün bir şey olacak benim gözüm yüzünden hakan abi söyleyeyim..

@ogulcaan Pedal elime sorunsuz ulaştı. Hatta paketten pedala ulaşabilmek bir hayli zor oldu. @hackeiommi Hakan abi'ye de teşekkür ederim yardımları için. Sorunsuz bir alışverişti benim için. Umarım Oğulcan için de öyledir.
 
@ogulcaan Pedal elime sorunsuz ulaştı. Hatta paketten pedala ulaşabilmek bir hayli zor oldu. @hackeiommi Hakan abi'ye de teşekkür ederim yardımları için. Sorunsuz bir alışverişti benim için. Umarım Oğulcan için de öyledir.

Est. Ama iş tamamlanınca bana haber vermeyi unutmayın, pedalla amfi haciz memuru gibi elimde kalmasın. Zamanında kargoya vereyim. Dün bizim yamuk yokuşta ayağı da sakatladım sonunda, uygun koli meselesi de var hani. Sonra durduk yere ekipman hacizleyen adam olmayalım :)
 
Geri
Üst