Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@wolkN ile hizli ve sorunsuz bir alisveris gerceklestirdik. Cok ozenli paket yapmis ve cok hizli bir sekilde
kargoya verdi pedallari. Sorularima da sabirla cevap verdi. Kendisine ilgisi icin cok tesekkur ediyorum.
 
@zelfor nickli uye ile daha onceden pedal alisverisi yapmistik. Bununla beraber baska bir pedali da denemesi icin vermistim. Kendisi de pedalin hosuna gitmedigini, geri vermek istedigini soyledi. Daha sonrasinda kac defa bulusma yeri ve zaman araliklari belirlesek de gedi donus olmadi. Baska bir alici ile anlastik ve kendisinsen almak icin sordum. Gayet lakayit davrandi. Daha sonra kargo seklinde halledelim dedik ve kendisi tamam deyip, yine sarkitti. Karsi tarafa cok mahcup etti beni. @oldiesngoldies Onur sagolsun yardimci oldu, arkadasin evinin oradan gecerken teslim alip kargoyu cikardi. Ama gercekten cok kucuk meblaglik bir alisveris yuzunden hem bu kadar sorun yasatip, hem de karsi tarafa beni mahcup ettigi icin yazmak istedim.

@Stratmtrat nickli uye ile de bir urun icin anlastik. Kendisi bir hafta icinde kesin alacagini bildirdi. Kendisine guvenerek ben de baska bir aliciya olumsuz donus yaptim. Uzerinden de bayagi hafta gecti. Fakat bir cevap yazma geregi bile duymadi. Ben daha sonradan durumu sormak icin mesaj attim ama kendisi forumda gozukmesine ragmen bir cevap yazmayacak kadar da umursamaz oldugunu gosterdi. Bu kullaniciya guvenip alisveris yapmayin.
 
@zelfor alsancaktan alabilirim dedim, tamam uygundur bu hafta icinde hallederiz dediniz. Getirmediniz. @AykanKK nin studyosuna birakin o zaman dedim, tamam deyip getirmediniz. Ardindan size yakinsa babamin isyerine birakin dedim. Tamam dediniz, getirmediniz. Bu sureclerin aralarinda hic ses seda bile cikmadi sizden. Ardindan satis durumu oldu ve aradigimda sehir disindayim dediniz. Olabilir, gayet normal bir durum sorun bu degil. Ama tavriniz o kadar garipti ki. Ama o kadar konusmadan sonra ne kadar zaman gecti. Evet oncesinde o kadar zaman varken de dediginiz gun ben musait degildim ki bayram gunleriydi. En son sizinle kargo konusunda anlasmistik. Siz ozellikle o gun kargo cikabileceginizi soylediniz. Ben de o sekilde konustum alici ile. Bana da ucreti havale gecti. Sonra arayip, su an paketleyemem yarin yaparim dediniz. Oysa ki Onur da sonraki gun okula gitmeden halledip gondermisti sabahtan. Bazi durumlar kucuk de olsa tavirlar onemli olabiliyor.
 
Kçöpçüleri nickli üyeden iki adet pedal satın aldım. Sorunsuz sıkıntısız ve uygun fiyatlı bir alış veriş oldu,güvenilir ilgili bir arkadaş kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
 
@behicayhan ile çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Müthiş derece sağlam kargolanmıştı ürün zaten tertemiz idi.

(not: ayrıca sanırım hemen yukarda bahsettiği pedallara aynı gün bende talip olmuştum. Kaçırdım. hayırlı olsun)
 
Osmancigil'den bir set gotoh akor burgusu aldım. Gayet sorunsuz bir alışveriş oldu. Ürünler ilanda bahsettiği gibi, paketleme çok iyi. Hatta kargoyu da kendisi ödemiş ve beni mahçup etti. Kendisine burdan tekrar teşekkür ederim.
 
@behicayhan ile çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Müthiş derece sağlam kargolanmıştı ürün zaten tertemiz idi.

(not: ayrıca sanırım hemen yukarda bahsettiği pedallara aynı gün bende talip olmuştum. Kaçırdım. hayırlı olsun)
Miller,güvenin ve sohbetin için ben de sana çok teşekkür ederim. Talip olduğun pedalları aldığım arkadaşında sana verdiğim amplide gözü vardı :).2. el dünyasının cilveleri...
 
@caramon adlı üyeden joyo crunch pedal için anlaştım. Malüm seçimdi bayramdı tatildi, sanırım pazartesiye kalır dostum diye mesaj attım. Ama bu güzel insan daha ben hesabına parayı yatırmadan pedalı kargoya vermiş bile :) Gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz, teşekkürler.
 
Geri
Üst