Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@izbanduth bu arkadaşla şehirler arası carbon copy delay pedalı satışı yaptım.kendisi kesinlikle ne odemede sorun çıkarttı ne de gereksiz saçma sapan sorularla alışverişimizi bunalttı.nakite çok ihtiyacım oldugu anlarda kendisiyle cok hızlı ve rahat bır alısverıs yaptık.kendisi güvenilir bir alıdır.bu arkadaştan ayrı olarak söylemek istediğim bir şey daha var.detaylı bilgi almak herkesin en tabi hakkıdır ama bazen okadar sınır bozucu sorular gelıyor ki.mesela dun birisi bana satışta olan gibson gitarımla alakalı bir mesaj atmış.hocam satış amacınız nedir diye sormuş.beyaz işine giricem demek istedim :) hayır sanane yani niye satıyorsam satıyorum sen aldığın ekııpmanın gıtarın durumunla ılgılensene :)
 
@Hakan1973 nickli Hakan beyden Line6 FBV Shortboard aldım. Gerçi alacağım dedim ama 15 Nisan'dan beri ikimizde İstanbul Avrupa yakasında olmamıza rağmen yoğunluktan denk gelemedik ve ancak dün bir arkadaşım vasıtasıyla alabildim. Bu arada ben alıyorum dediğim gün ilanını da kaldırdı. Üstelik ben daha parayı hesabına yollamadan arkadaşıma aleti verdi. Hem güveni hem üslubu için kendisine çok teşekkür ederim.
 
Hazır @welmour 'dan bahsediyorken, 2 hafta kadar önce forumdan başka bir arkadaşımız ile yaptığımız alışveriş için üşenmedi cumartesi sabahı erken saatte gitarı kontrol etmek için kargo şubesine geldi.

Kendisine buradan bir kere daha teşekkür ederim.
 
@sixfeetunder yani Tunç hocam'dan Boss Fender '59 Bassman pedal aldım, pedal söylediklerinden bile fazla temiz çıktı, çok iyi niyetli çok yardımsever bir insan, sanki uzun zamandır tanıdığım birisinden birşeyler alır gibi hissettirdi, benim açımdan herşey sorunsuzdu, teşekkür ederim kendisine.
 
@novadore kendisinden duo capture aldım.. dediği gün dediği saatte teslim etti. forumda tanınıyordur çoğu kişi ile alışverişi olmuştur diye tahmin ediyorum, fakat tanımayanlar için güvenilir olduğunu belirtmek isterim.. Umuyorum daha çok alışverişimiz olacak.
 
Geri
Üst