Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

zen nickli arkadasımıza katılmamak mumkun diğil grubun fark yaratıcak hiç bir vasıfını görmedim sıradan oldugu konusunda hemfikirim kesinlikle arkadas,eş,dost yorumlarıyla bir yere gelinemez ben boyle bir hava sezdim burada.
saygılar....
 
vokal angel of deathi g.tünden cikarir o mesele deil..mesele encil of deth i bisi sanmak vokal olarak .. ya da akli baska enstrumanlara ermeyip vokale laf yetistirmek cünkü herkesin bir agizi var..ve ordan iyi kötü bir ses cikio...duslarda sarkilar solio...ki bu adam 40 farkli grbun 4090 farkli sarkisini ayni solemek zorunda degil...yorum yapmaktir onemli olan...
vasat anlayisini hep merak ediorum ... Can gördügüm en yetenekli adamlardan biridir..en güzel sese sahip olmayabilir bu zevk meselesidir ama yetenegi tartisilmaz..burda gelip 2 satirda vasat diyen adami ben yargilarim...bole msglari ilk gördüümde bu ise ilk basladiimda uyuyamazdim...niye bole dediler...neden vs...
ole kisilere olyle yorumlar gördüm ki..saolsunlar artik misil misil uyuyorum
 
testament_ demiş ki:
arkadas,eş,dost yorumlarıyla bir yere gelinemez ben boyle bir hava sezdim burada

Ulan ben bir de bunu anlamam ha. Ayıp bir şey sanki.
Evet, biz bu adamların eşi dostuyuz ama biz aynı zamanda Melatonin müziğinin de sevenleriyiz. Forumda eş ya da dostluk yapacak halimiz yok ya. Burada Melatonin sevenleri olarak yazıyoruz ve hak verirsiniz ki bir grubun sevenleri, sevdiği gruba haksız bir eleştiri yapıldığını düşünüyorlarsa onu savunmak isterler. Bundan doğal bir şey olabilir mi?
 
99 yılından bu yana kaç besteleri var.Tabi ki kendileri vermesi gerekir ancak aflarınsa sığınıarak söylüyorum.kaydettikleri 5 beste var.bundan başka birkaç besteleri daha var ancak bunlar bir demo cd'de göremedik.dikkat edilecek birşey var;melatonin kendi besteleri ankarada beğenilen bir gruptur.sürekli böğüren ve anlamsız gitar riffli gitar parçaları yerine yer yer duygulu parçaları ile vardır.Eş dost grubu olayına gelince eş dost grubu bir yere kadar dinlenilir.yani hatır için çiğ tavuk yenir,ancak her gün de kulakların içine eden berbat birşeyi dinlemek için geleceklerini sanmıyorum.melatonini barda dinleyipte sevmeyen ilk seni gördüm doğrusu.Zevktir,tartışılmaz.ancak(gerçi önceki mesajlarda belirtmişler)slayer vokali acaba çok mu zor.Ben öyle bişey hissetmedim.vokal tekniği zor parçaları melatonin başarı ile çalmıştır(bakınız hail and kill)melatonininin kendine has bir müzik zevki var,bunu da gerek coverlarında gerek bestelerinde gösterecekler.Ben de sürekli ac-dc motorhead çalmalarını istiyorum.o zaman :"can çapsızsın sen söyleyemezsin ac-dc motorhead"mi diyim.umarım anlatabilmişimdir.
 
Kayıtlı 5 besteleri var bilgisi biraz yanlış olmuş sanırım. Zira demodaki 5 parçanın yanı sıra geçen yaz kaydedilen Küçük İsmail şarkısını unutmamak gerek. :LOL:
Ayrıca grubu takip edenler bileceklerdir ki demoda olmayan besteleri konserlerde çalıyorlar, 2 Temmuz gibi...
 
Yazılanları okuyunca geçen seneki Alanya konserinde seyircinin Time After Time ın sözlerini hepberaber söylediği anki gibi hissettim... O zaman dediğimi yine söylüyorum... Demek ki biryerlerde doğru birşeyler yapmışız. Ama az ama çok birşeyler yapmışız. Yoksa hiç tanımadığımız insanlar neden bizi bukadar sevsin, yine hiç tanımadığımız bazı insanlar da bizden bu kadar nefret etsin....

Bir önceki sayfaya bakınca bu bir anda ortaya çıkan eleştiri furyasının bir üstündeki mesajda "arkadaş, eş, dost yorumlarıyla biryerlere gelmeye çalışan" Melatonin grubunun tabii ki "yine eş, dost yardımıyla" Barışarock ta 26 Ağustos Pazar Saat 19:00 da sahne alacağı yazıyor. Sağolsunlar biz 2004'teki RockStation ada eş dost sayesinde çıkmıstık. Bizde de ne eş dost var sa...

Aslında arkadaşımız güzel demiş kaliteli iş yapamıyorsan 88 yıl biryere varamazsın . Tamam işte niye meraklanıyoruz ki, kaliteli değil isek zaten bizden birşey olmaz, kimseye de sözde rakip olamayız (Zaten kimseyle rekabet ettiğimiz, kimseyi rakip olarak gördüğümüz yok). Yaptığı iş bizden kaliteli olan zaten bizi sollar gider.

kült is.Fr.:1. Tapma, tapınma 2. Din 3. Dinî tören, ibadet, âyin

Bu kült grup lafını da ilk kez duydum. Böyle bir adımız yada iddiamız olduğunu bilmiyordum, senden öğrendim. Ama şunu söyliyeyim biz yukarıdaki TDK tanımına uymuyoruz.

Son olarak biraz düzeltme. Her nekadar duymamış olsanız da kayıtlı şarkı sayımız 7 ye çıktı. Artmaya da Barışarock tan sonra devam edecek. Sayısal olarak merak eden varsa yarın parasını versinler 2 albüm çıkaracak parçamız var.
 
Melatonin olarak şu an Deniz Durdağ ile birlikte kayıt yapmaktayız. Şarkıları ikişer ikişer kaydedip, internet üzerinden yayınlayacağız. İlk etapta "Cut My Veins" ve "Küçük İsmail"i ( İsmailin askerden dönmesi şerefine yeniden) kaydettik. Kayıtlar muhtemelen Barışarock tan sonra myspace sayfamızdan dinlenebilir. Sırada 2 Temmuz ve Ö.T. var.

Ayrıca Melatonin olarak geçtiğimiz ay bir toplantı yapıp grubumuzun geleceğini tartıştık. Sonuç şu;
Kayıt, dağıtım ve pazarlama masraflarını şirketin karşılayacağı bir anlaşma ile "albüm" adı altında bir çalışma yapmaya karar verdik. Bunundışında çıkaracağımız hiçbir CD, bandrollü yada bandrolsüz, bizim için "albüm" anlamını taşımayacaktır.
"Siz kaydedin, biz dağıtırız" yada "5000 YTL verin olsun bu iş" türünden işlere ise kesinlikle yanaşmayacağız.

Herkese iyi günler.

PS: Aylardır foruma yazı yazmıyordum, iyi geldi...
 
neyse efendim hafta sonu barışarock festivalinde sahne alacağımızı zaten duyurmuştuk, eş dost kitlemiz sağolsunlar bizi güzel bir yere koymuşlar, biz de bunun üzerine farklı birşeyler yapalım dedik ve festivale 2 sürpriz parça yetiştirdik. bunlardan biri beste biri de güzel bir cover, şimdilik söylemeyelim neler olduğunu.
bu arada testament_ nickli arkadaşımıza da teşekkürü borç bilirim zira üşenmemiş ve sırf bizim foruma yorum eklemek için turkrock hesabı açmış hala sadece bir mesajı, sağolun sizlerle varız :) festivale de bekleriz.
 
Ankaralı metal gruplarına bir kontenjanlık yer ayıran nadide festivalimiz Barışarock'a gelmek, eğlenmek, Melatonin'i izlemek ve biraz da burnumdan gelen tatili orada geçirmek ister bu deli gönül ama cuma akşamları programa gelmemi engelleyen kurs zamazingosu bunu da engelledi.

Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım ulan!.. Bari videoya alınsın performans, Youtobe'dan izleyelim be abiler...
 
zen demiş ki:
merakımdan soruyorum barda kitlenin ısrarala slayer istemesi ve naralar atmasına rağmen metallica calmaya devam ettiler neden slayer çalmıyorlar vokal angel of death,
epidemic , bitter peace vs yorumluyabilicek kapasitede görmüyor mu kendini bunu merak ediyorum?

evet gerçekten bir metal grubu o an ne isteniyorsa onu çalmalıdır. çünkü sahneye yansıtılan, sahnede sunulan bütün o performans yarım saatte edinilen tecrübenin sonucudur. bir metal grubu,adı seyirciden yükselen her grubun her şarkısını çalamıyorsa adam değildir.
iki dakika insan olun.ayıptır yahu. insan biraz kendinden utanır. yıllardır birbirimizi yiye yiye kelaynak kuşu gibi on kişi kaldık. hala bu neyin çekememezliğidir, bu nasıl bir hazımsızlıktır. son kale olarak bir melatonin kalmış, bu adamlardan ders almak yerine bu adamlara çamur atmaya çalışmak ne demek. ilkokul kaçıncı sınıf mantığıdır bu.
 
zen demiş ki:
Bence bu grup son derece sıradan eğer kült bi grup olduğunu düşünsem bir dinleyici olarak hakettiği payeyi elbette verirdim zira yerli gruplara her daim destek verilmesi gerektiğini düşünmüşümdür.

İllaki beğenmek zorunda değiliz, grubun köklü olması bnm için ve tüm dinleyiciler için bişey arz etmez onemli olan grubun kurulduğu tarihten bu yana ortaya ne koyduğu yani işlevidir ben cok daha yeni ama çok daha kaliteli müzik yapan bir çok grup biliyorum körükörüne korunan ve kollanan grupların ise 88 yıl daha aktif müzik yapsa yerinde sayıcağından eminim.

Grubu tesadüfen dinleme olayına gelince Karakediyi tesadüfen dinlemiyoruz Solitude uda tesadüfen dinlemedik zamnında Witchrap ida aynı sekilde tesadüfen dinlemedik bu müziği hakkıyla yapan herkese sonsuz saygı ve desteğimiz var ama hakkıyla yaptığına inanmamız gerekiyor!

Sen bence Solitude'u tesadüfen dinlemişsin. Hatta hiç dinlememişsin. O kadar mantıksız yazılar yazmışsın ki sana cevap bile veremiyorum. Bu gece sırf sana cevap vermek için girmiştim foruma. Ama tarzın ve tavrın beni aştı. Tebrik ederim. Etrafında değerli olan her şeye saldırmaya devam et. Kendini böyle gerçekleştirebiliyorsan durma, sonuna kadar git. Her zaman yanında olacak birilerini bulacaksın. Ama her zaman arkandan kahkaha atacak birileri de olacak.

Bir daha Solitude grubunu kendi komplekslerine alet etme. Solitude ve Melatonin elemanları aynı kaba sıçmış kardeşlerdir. Kendi sağlıksız düşüncelerini desteklemek için benim hayatta yaptığım en güzel şeyi kullanmana izin vermiyorum.

Otur iyi işler yap. Herkesi kıslandırcak çalışmalar yap ondan sonra konuş.

Ya da otur insan gibi yazı yaz. Ben Solitude'u kuran adam olarak eksiklerimi biliyorum. Onları senden de duyayım ki sana saygı duyayım. Bu yazdıklarınla komiklikten öteye gidemiyorsun.

Hazımsızlık çekiyorsan soda iç. Burayı osuruk kokusuna bulama.
 
Bu mesajın altına yazı yazmamak gerekir ama arkadaş birazdan giripte Deniz'e sen solitude u ne kadar tanıyorsun derse cok gülerim :)

kayıtları dinlemek için sabırsızlanıyorum
 
denizdurdag demiş ki:
zen demiş ki:
Bence bu grup son derece sıradan eğer kült bi grup olduğunu düşünsem bir dinleyici olarak hakettiği payeyi elbette verirdim zira yerli gruplara her daim destek verilmesi gerektiğini düşünmüşümdür.

İllaki beğenmek zorunda değiliz, grubun köklü olması bnm için ve tüm dinleyiciler için bişey arz etmez onemli olan grubun kurulduğu tarihten bu yana ortaya ne koyduğu yani işlevidir ben cok daha yeni ama çok daha kaliteli müzik yapan bir çok grup biliyorum körükörüne korunan ve kollanan grupların ise 88 yıl daha aktif müzik yapsa yerinde sayıcağından eminim.

Grubu tesadüfen dinleme olayına gelince Karakediyi tesadüfen dinlemiyoruz Solitude uda tesadüfen dinlemedik zamnında Witchrap ida aynı sekilde tesadüfen dinlemedik bu müziği hakkıyla yapan herkese sonsuz saygı ve desteğimiz var ama hakkıyla yaptığına inanmamız gerekiyor!

Sen bence Solitude'u tesadüfen dinlemişsin. Hatta hiç dinlememişsin. O kadar mantıksız yazılar yazmışsın ki sana cevap bile veremiyorum. Bu gece sırf sana cevap vermek için girmiştim foruma. Ama tarzın ve tavrın beni aştı. Tebrik ederim. Etrafında değerli olan her şeye saldırmaya devam et. Kendini böyle gerçekleştirebiliyorsan durma, sonuna kadar git. Her zaman yanında olacak birilerini bulacaksın. Ama her zaman arkandan kahkaha atacak birileri de olacak.

Bir daha Solitude grubunu kendi komplekslerine alet etme. Solitude ve Melatonin elemanları aynı kaba sıçmış kardeşlerdir. Kendi sağlıksız düşüncelerini desteklemek için benim hayatta yaptığım en güzel şeyi kullanmana izin vermiyorum.

Otur iyi işler yap. Herkesi kıslandırcak çalışmalar yap ondan sonra konuş.

Ya da otur insan gibi yazı yaz. Ben Solitude'u kuran adam olarak eksiklerimi biliyorum. Onları senden de duyayım ki sana saygı duyayım. Bu yazdıklarınla komiklikten öteye gidemiyorsun.

Hazımsızlık çekiyorsan soda iç. Burayı osuruk kokusuna bulama.

Rahatsız edici,insanlıktan uzak,kolpa bi üslup ve lümpen bi karakter örneği..Öncelikle şunu belirteyim grup hakkında bi eleştiride bulunmadım doğrudan vokale yönelik bir eleştiri bu napalım yani beğenmediysek üst düzey olduğunu düşünmüyorsak bunu belirtmeyelim mi sürekli poh poh lanarak evt harika işte bu süpersin vs yorumlarla nereye kadar?Eleştiriyi algılamak incelik ve kavrama gücü gerektirir malesef eleştiriyiyle bok atmanın farkını ayırd edemiycek kadar boş çıktın sen bunun için sana bişey diyemiyorum ''gök tengri'' ye havale ediyorum seni o gerekeni yapıcaktir.Tanımadığın bi insan hakkında basit karakter tahlilleri yapman senin nasıl bi insan olduğunu ortaya seriyor.Şahsi kanaatim müzisyen olmakdan öte adam olmayı öğrensen cok daha faydalı olur senin açından!
 
eyyamcılıktan bir çıkarım yok ama senin yanlışlarını bulayım sen de bana para ver hiç fena olmaz... :LOL: tellaaam yaa...ipini koparan foruma girerse olacağı bu...
 
Anladım eyyamcılık karakter yapısında var çıkarsız yapıosun ilginç tabi bunu yorumsuz bırakıyorum: )Neyse grup topiğini bu tarz anlamsız ikili atışmalarla kirletmekten rahatsız oluyorum bu son mesajımdır TR de müzik işlerinin ne denli çarpık bi sistem altında yürüdüğüne malesef şahid oldum şu topikde..
 
zen demiş ki:
Anladım eyyamcılık karakter yapısında var çıkarsız yapıosun ilginç tabi bunu yorumsuz bırakıyorum: )
ben bu lafından sonra tekrar bunu hatırlatmak istedim..
Mike demiş ki:
zen demiş ki:
Rahatsız edici,insanlıktan uzak,kolpa bi üslup ve lümpen bi karakter örneği...
zen demiş ki:
Tanımadığın bi insan hakkında basit karakter tahlilleri yapman senin nasıl bi insan olduğunu ortaya seriyor.
:LOL: :LOL: kahve iyi gelir...açılırsın azcık :LOL:
akıl ve fikir iyidir , lazımdır
 
zen demiş ki:
TR de müzik işlerinin ne denli çarpık bi sistem altında yürüdüğüne malesef şahid oldum şu topikde..

dıt dıt dıııı dıt dıt dıuğğğ Arena ortaya çıkarttı müzik piyasasındaki çarpıklıkları....
-arkadaşım bu hamam böceğinin işi ne amfide?
-bir muz kabuğunda geldi hocam...
-otur sıfır....

bi de bu kadar saçmalıktan sonra özür dileyerek Onur' un doğum gününü kutluyorum...iyi ki doğdun Onur ellerinden öpüyorum...bugun gelemedik kusura bakma sebebini Gökhan biliyo... :)
 
Geri
Üst