Catafalque

TheGoddessAbigail demiş ki:
yukarıdaki josephpetrozza arkadaş kafamı karıştırdı - hem gotik kavramını iyi bilmediğini söylüyor hem de klişeleşmiş cevapları anlam yüklü derin cevaplardan ayırt edebiliyor, e nasıl yani???

şöyle yani: herkesin az çok,üstü kapalı olarak bildiği kadar bende biliyorum ,sen birine bişey sorduğunda aldığın her cevapta tatmin olabiliyomusun,hepsine eyvallah mı diyon, ben de o akşam duyduğum cevaplardan pek bişey çıkartamadım,onlardan öğrenmek için de geldim buraya yazdım,kafa karıştırıcak bişey yok ;)
 
ya arkadaşım sen ne diyosun alla alla...

bi diyosun:
hem gotik kavramını iyi bilmediğini söylüyor hem de klişeleşmiş cevapları anlam yüklü derin cevaplardan ayırt edebiliyor, e nasıl yani???

bi diyosun:
yüzeysel cevapla daha tatmin edici cevabi ayirt edebilecek kadar birseyler biliyor olmalisin

hem sen benim muhattabım mısın ki gelmişsin bana şekillere girip "aferin öğren" ayaklarına yatıyon....

herkes kendi işine baksın kardeşimm :evil:
 
Hem bayan hem erkek vokal gerçekten çok iyi. Tüm albümlerini dinledim şarkıları da tatmin edici düzeyde güzel. Anathema öncesi canlı seyretme fırsatı bulduğum bu grubun performansını da çok beğendim. Türkiye den böyle grupların çıkması hoş bir şey. Yeni albümlerini merakla beliyorum bende :)
 
Turkiyenin en ii gruplarından biri bence
canlı performanslarıda gusel
vokaller super kısacası dört dörtluk bi grup Turkiyede böyle grupların olması cok gusel
inşallah daha ii işler basarırlar
 
catafalque müzigini o kadar titizlikle yaratiyor ve icra ediyor ki benim gibi bir death/thrash/black ve her türlü extreme metal fanina bile kendini cok sevdirdi.
bu yorumu yapmama sebep olan sey "aman sevmezsem ayip olur" gibi bir düsünce asla degil. yakinligimiz sadece grubu dinlememe (yoksa herhalde bastan sans vermezdim tarzimin cok disinda diye) ve konserlerine gitmeme sebep olmustur. ama gerisini müzigin kendisi halletti. ikinci albüm ciksin diye sabirsizlaniyorum bile! kendim bile sasiyorum bu ise :)
 
catafalque diniliyordum yazayım dedim.. tr de bence en kalite grupalr arasında .. çok beğeniyorum ben... bugün yabancı bi hatunla konuştum dediği sözler aynen şu :

Catafalque is an amazing turkish band ^_^ I love them.
cant wait for new releases of them. =]

bunu da paylaşmak istedim =)
 
Video umarım Archangel's Touch performansıdır.Bloodia'da biraz sorunlar olmuştu diye hatırlıyorum senkronizasyonla ilgili...

Bu arada Dialectique'yi heyecanla bekliyorum ben...Bu adamlardan boş iş çıkmaz.
 
grubu bende ilk canlı olarak yükxexesde izledim-dinledim.. harbi sağlam bi alt yapısı var şarkıların.. bundan sonra favorilerim arasında olucak kesinlikle..

birde yüxexese çıkan bu tarz gruplar adlarını daha ii duyuruyolar die düşünüyorum.. kimi kesimler hala daa güveni sevmeselerde, türkrock alemine çok şey kattı kanımca..

ayrıyetten; lucy fear ve False in Truth'uda görmeyi çok isterim o programda.. en son bu 2 grubu geçen sene sepulturada alt grup olarak izlemiştim.. aynı millettim mi olsa gerek bilmem sepulturadan daa çok coşturmuşlardı beni..
 
Selamlar,

Catafalque 09 Aralık 2006 Cumartesi günü 15:00 - 16:00 saatleri arasında Lütfi Kırdar Sergi salonunda düzenlenecek olan Trend Show 06 da, Yüxexes Standında İmza Günü düzenleyecektir.

Tüm Catafalque severleri bekliyoruz..
 
Geri
Üst