JackInTheBox

adam sıkılınca sahneden indi :? vokali duyamayınca bizde sıkıldık eheheü,, olan seyircilere oldu adamlar o kadar yagmurda bekledi biz 5 sarkı calıp geciştirdik. :p
 
Konser:
11 Haziran Cumartesi
saat: 14.00
mekan: Roi Bar
giriş: 6 ytl


gelecek insanlara şimdiden "hoşgeldiniz" diyorum :) cumartesi günü için pek çok sürpriz söz konusudur, böyle patlayacağız ahah. herkesi bekleriz.
 
Evet bugun Alplerin yarısından sonra bile yorulduk.. O yuzden 4 cıkmanın dezavantajı olsa da yine iyi gibiydi.. Gerci bir süre sonra artık içerde kalmanın acısı dışarı kacırttı bizi ama olsun...

Sahte görevini iyi yaptı (((=

Başarılar...
 
overdrive demiş ki:
EsaT demiş ki:
Gerci bir süre sonra artık içerde kalmanın acısı dışarı kacırttı bizi ama olsun...
hmm o acı bizden kaynaklanmıyor inşallah?

yok kusura bakmayın yanlış kelime kullandıysam düzelteyim hemen
2 de başlayan bir org. da 4 grubun aralıksız caldıgını ve genelde de parcaların tempolu olduğun düşünürsek... bi süre sonra insan içerde bunalıyor ki bunu ben deqil coqu kişi dışarı hava almak için cıkma olarak karşılıyor. sizin sıra da o duruma geldi biraz. gerçi sırf siz deqil her hafta roi'de öyle oluyor da...

Sizin iyi çaldığınızı zaten arkadaşlarla gecen muhabbetlerde söylüyorum ;)

Düzeltelim..

Bir dahaki konserde yine sıra kavgası olmaz umarım konser başındaki..

Başarılar yeniden..

;)

Birde üstündeki Pink FLoyd t-shirtünü 2 dir görüyorum alıcam onu üstünden... :twisted:
 
Öncelikle bu günkü konsere, "son konserim"e gelen herkese tekrar teşekkürlerimi sunarım.

gruptan ayrılışımı, nedenlerini ve dileklerimi kısaca belirteceğim;

the valve ismiyle kuruşumuzun 1. yılına yaklaşırken, konserlere devam ederken ve beste çalışmalarında bulunurken gruptan ayrılma kararı alma sebebim; ortaya çıkanın içime sinmemesidir. geçirdiğimiz yaklaşık bir yıllık süreçte grubun ilerleme kaydedebilmesi için elimden geleni yaparken aynı zamanda kişisel olarak da teknik yönümü ilerletmeye çalıştım. ancak sonuç olarak gördüğüm şu ki, benim bu tip bir grup içinde gelebileceğim bir nokta yok.

bunların yanında karşıma çıkan meşguliyetler (tübitak, öss vs.) sebebiyle grup çalışmalarımdan birine veya ikisine son vermeye karar vermiştim, grup içi bazı huzursuzluklar da beni, bu kararımı en önemli olarak gördüğüm grup yönünde kullanmaya doğru itti.

bundan sonra progressive, jazz, blues gibi tarzlardaki projelerde yer alacağım, Jack In The Box'a bulacakları yeni gitaristle başarılar dilerim. Tek ricam hazırladığım bestelerin ve yazdığım bir kaç parça sözün, grup tarafından kullanılmamasıdır.
 
Gitaristimizin ayrılmasının sonucu olarak gruba yeni bi gitarist, ve bu gitaristle uyum sorunlarımızı atlatmak için uzun bi süre gerekecek... Bende 2 dersten sorumlu geçmiş ve ağustosta yapılacak sınavları vermek zorunda olan bi insan olarak bu kadar süre gruba zaman ayıramıyacağım görüşündeyim... Ayrıca getirdiğim berbat karne yüzünden 2 gün sonra şahir dışına çalışmaya yollanıyorum :cry: , yani buda grubun çalışmasına bi engel teşkil edecek... Bu şartlar altında benim grupta kalmam da grubun yeni gitaristiyle çalışmalarını aksatacak. Üzülerek söylüyorum ben de gruptan ayrılıyorum.
 
ciddi sok oldum ve cok sasirdim..
ancak anil ve burak arkadaslarima bundan sonrasi icin de hangi alanda ugrasacaklar ise basarilar dilerim...
nerde hangi isi yaparsaniz bi yerlerden izlicem sizi;>
 
s_hifty demiş ki:
dicek birşeyim yok keşke gelseydim bugünkü konsere ama jack in the box dağılmamalı EFE DUYUYOMUSUN

:)

Herkese merhaba,

öncelikle bu talihsiz olaydan ötürü tüm dostlarımızdan ve dinleyenlerimizden özür diliyorum. 7 aya yakın bir süredir bizi izleyen, destek veren insanlara şu ana kadar en azından biraz "zevk" vermiş olduğumuzu umarak olayın açıklamasına geçmek istiyorum.

Gitaristimiz Burak Budanur, işini iyi yapmaktadır bu su götürmez bir gerçek tabii ki. fakat grubun ilk kurulduğu andan itibaren tek sabit kalan kişiler bizdik ve burak ile hayal edemeyeceğiniz kadar çok emek ve çaba harcadık. Bizi ayakta tutan amatör ruhun verdiği korkuydu, endişeydi diye tahmin ediyorum ben. jib, kurulduğuğundan bu yana çok gelişti ve değişti. burak ile uzun süreli bir arkadaşlığım vardı, "ne yapacaksak beraber yapıcaz, beraber gelişicez" diyorduk. fakat ne yazık ki olmadı.

1. yılını doldurmaya ramak kalmış, elle tutulur besteler yapmış jack in the box, size elbette veda etmiyor;

en azından ben hala buradayım ve sanırım davulcumuz baran da (tam emin değilim gerçi :) )

Görüşmek üzere, hepinizi seviyorum. ;)


Grup dağıldığı için bir mal beyanı gerekiyor sanırım. Bakalım;

Dummy Punk adlı şarkının sözleri şahsıma aittir, düzenlemesi ve bestesi Burak Budanur tarafından yapılmıştır. Şarkının işinin en büyük kısmını Burak yaptığı için, tüm hakları ona aittir.
Would I isimli şarkının sözleri şahsıma aittir, farklı bir şarkı olmak üzere ana riffleri değiştirelecektir. Tüm hakları üzerimedir.
Zero Feelings adlı şarkının hakları bana ve İpek Candan'a aittir.
Take a look in the mirror adlı şarkının hakları bana aittir.
i'm dead and i'm pissed adlı şarkının hakları bana aittir.
Untitled adlı şarkının hakları bana aittir.
 
Geri
Üst