Nefes (Rock) - İzmir

sexynurcan34 demiş ki:
Ya cocuklar sizi bulmak nekadar zor bi iş yaaa Nefes izmir yazıyor forumları okumasam wallahi sizi bulamam
şunu istanbul diye değiştirin
Mod'laradan rica edilirse düzenli program yaptıkları şehirlerin ismi yazılabiliyor grupların..Dilerlerse bunu yapabilirler,sahsen izmir'den çıkmış bir değerli müzisyenlerimizin direk İstanbul'lu olarak anılmasını istemem ;) .. umarım Nefes de böyle düşünür..
 
Re: PacMen

zillah demiş ki:
dünya evine giren bassist arkadaşımıza ve eşine bir ömür mutluluklar dilerim..
gubozi demiş ki:
zillah arkadaşımada iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim..
notswinnot demiş ki:
Yüzügünü gördüm calarken feci güzel bi fender jazz bassı var fecide calıyor onu izlerken dikkat ettim parmagına kocaman alyans var :)
Hahah eed basistleri evli ve çok güzel (saçlarına bayılırdım hala öyleyse tabi bilmiyorum ama)bir eşi var çok uzun seneler beraber olduktan sonra evlendiler (hatta yakın arkadaşlarının bir kaçı hala inanamıyor evlendiklerine).
Bir ömür boyu koccaman mutluluklar diliyorum..
 
site hos olmusta sarkilar yarim yarim tam hayran hayran dinlerken kut diye kesiliyo , bunun icin bisiler yapilir umarim !
 
yahu uzun zaman sona yeniden habr aldım sizden...voodoo süper olmuş...dönemin ii isimleri çıkmıştı orda...hayırlısı olsun...hafta sonu istanbulda dinlemek üzere ii kalın...
 
afis%20copy.jpg


olamiş abi ya.
oğlum anıl bune saç böle ya..yapıştırmışsın kafana
...eski halin daha iyiydi..ayrıca tşörtünde yakıyo(ışın kılıcımı sopasımı o)
ya siz niye böyle alakasız bakmışsınız
daha saycam bikaç şeyde neyse..
bence olmamış...
 
Bu ne biçim afiş böyle 8O çok amatör işi olmuş yakışıyo mu hiç sizin gibi profesyonellere, altta deniz dalgaları üstte bi arkadasın dediği gibi ışın sopalı tişört falan daha gider bu böyle OLMAMIŞŞŞŞŞ HAKKET :(
 
Geri
Üst