Nefes (Rock) - İzmir

26 ekim gecesi perforemansı..nefes beni gene büyüledi.bu muziğin dinleyicisi olsun olmasın,anlamak veya anlamamak!!
HEY YOU!! Gelde ağlama..bu şarkıyı pink floydtan çok dinlemiş olsamda,o gece hepsi beni ağlattı..gzlerim kapalı müziğinizi dinledim..içime işledi..herkesi nefes dinlemeye çağırıyorum!!tanıtımlarınıda en kısa zmanda yapıcam..başarılar
 
teşekkür...

Ben size ne diyim yaaa...Çooooook iyisiniz....Biraz geç bir teşekkür olucak ama ancak ulaşabildim;
İzmir'de sizi izlerken sahneye ruhunuzu katmanızı ve amatörlüğünüzü seviyordum, istanbul'da hayal kahvesine giderken içim buruktu(bir izmirli olarak sizi istanbula kaptırmaktan dolayı) ama sahnede devleştiğinizi görmek, harika performansınız beni yine aldı götürdü.
Süper Gitarın ablası olarak, hepinizi sahnede izlemeyi çok özlemişim ama ne yalan söyliyim kardeşimin gitarıyla bütünleşmesini daha çok özlemişim :LOL:

Gürkancım bu arada web siteniz çok hoş elinize yüreğinize sağlık ;)
Daha iyi yerlere geleceğinizi biliyorum :)
 
herkese slm.lar...
the-hermit ve infanta ya övgü dolu sözleri için çok teşekkürler..tabiikide bu övgüleri hakettiğimize inanıyoruz ve devamını bekliyoruz :)
ayrıca NSS'a katılan biz değiliz..adaş grup nerden ve nezaman türedi bunuda bilmemekteyiz..
IbanezRB sanada ayrıca teşekkür ederim çok delikanlı konuşmuşsun :)
recep'cim ama bir ayrıntı var ,o mustang için katılmayı düşünmedik değil :) yani zor tuttuk kendimizi :)

herkese sevgiler....
 
Slmlar,
Hayal Kahvesi müdavimlerinden olmamama rağmen, Nefes'in performansını ilk kez izleme şansım oldu, ve inanılmaz beğendim. Benim için ayrıyetten özeldi, çünkü Muse isteğimi kırmadıkları gibi, Hysteria'yı çalarak beni ihya ettiler, Anıl'a çok teşekkürler,beni çok mutlu etti ;)

Umarım ileride, başka platformlarda, profesyonel dunyaya cok daha yakın bir konumda, müzik icra eden bir çok grubun içinde emekleri ve performanslarıyla şimdi sıyrıldıkları gibi, o zaman da sıyrılırlar..

Sevgiler..
 
Sanırım her cuma bir önceki akşam, program bitimine kadar kendilerini tamamen hissederek sessizce bir köşeden dinleyen (belki bir gün keşfedileceğini umudeden :p ) ve inanılmaz keyif alan Princess Jeremy, King Jeremy ve tayfasına bir kez daha bir kez daha ve bir kez daha teşekkür edecek :) .....
 
NEFES
27 Aralık çarşamba : Hayal Kahvesi-beyoğlu
28 Aralık perşembe : Hayal Kahvesi-beyoğlu
29 Aralık cuma : Voodoo bar-kadıköy
30 Aralık cumartesi : The Irish Centre-beyoğlu
**YILBAŞI GECESİ** 31 Aralık pazar : The Irish Centre-beyoğlu

saat: 00.00/03.00 arası sizlerle....

ayrıntılı bilgi
www.nefes.com.tr
 
cem adrian halt etmiş be sizin yanınızda. o nasıl bir gitaristtir öyle,sokak çalgıcısı gibi. üç akorla geceyi tamamladılar.nefesi dinlemeye kalamadım ya..!!!! ki anılın bana bi jeremy sözü vardı :) bidahaki sefere sizi zora sokmadan bi hey you ve jeremy beklioruzzzz..klip çalışmalarının başlayacak olması çok güzelken,her ne kadar tarzınızı yansıtamasanızda irishten kopmuş olmanıza üzüldüm..sizleri sebiooruzz..
 
Geri
Üst