Dün buzlanmadan çok çektik... Gümüşsuyu'nda 2 otobüs ve 1 sivil araç yokuşun başlarında birbirine girince (allahtan yokuşun başında oldu kaza, yoksa denize kadar yolları var) bizim otobüsün güzergah iptal oldu. Mecbur Elmadağ üzerinden Osmanbey'e yöneldi, Halaskargazi Caddesi ilerisine kadar da dönüş yok. Yani saate baktım, Elmadağ'dan Holiday Inn Şişli'nin az ilerisine 1 saatten fazla sürdü gitmemiz.
İnsek yürünecek mesafe değil, göz karartıp taksiye bineceğiz desek taksi yok... Müzik çaların da şarjı bitti mk, Mille reyiz "Betra..." diye kaldı, "Betrayer" diyemedi. Pencerelerden de su girmiş, İstanbul bize fena bir şaka yaptı anlayacağınız dün akşam. Ha seviyoruz yine, o ayrı.
İstanbul, şıkşıkşık!
Ayrıca; eski mahalledeyken, okullar kar nedeniyle tatil olduğu bir gün, sıcacık yatağıma dönme şansımın istediğim her saniye elimde olmasının şımarıklığıyla sabah vakti pencereden bakarken, bıkkın adımlarla buzda yürümeye çalışarak işine giden ve içimden, "hehe, ben değilim ki o halde" diye çocuk kafayla dalga geçtiğim abim... Kim olduğunu bilmiyorum; fakat iki sabahtır seni anıyorum, seneler sonra özür dilerim.