A.B.E.S. - Ankara

teşekkürler, 25 ocak'taki olay muse-placebo gecesi şeklinde, 51 promil'le beraber sahne alcaz..
saat kaçta başlıyo, biz kaçta çıkıyoz wala ben bilmiyom şu an ama öğrenince yazarım ya da bilen birine yazdırrım artık :)
 
Evet herkesi bekliyoruz!.. Sanırım organizasyon 22:00 civarı başlayacak..Canlı performansların yanında bir iki sürprizde olabilir..İlk biz mi siz mi haberim yok ancak 22:30 civarı çıkılır sanırım..Yarın eğleniriz umarım :) Herkesi bekliyoruz..başarılar..
 
23 Şubat Bronx'daki organizasyonda Abes grubu cikmayacaktir.
Hörmetler.

gerekce: 9 gruptan sadece bir gruba para veriliyor.Ankaradan 5 kişilik bir grubu ekipmanlariyla birlikte getirmekte belirli bir masraf olmadan mumkun degil.
İstanbuldan cikicak gruplara başarilar dilerim
 
ulen o banner'ı yapana kadar canımız çıktı :p alla allaaa... yaptırıyoruz kardeşim logo işte... profesyonel birine hem de :) sitede açık olmayan iki bölüm de (resimler ve videolar) yakında açılacak... öyle işte..
 
slmlar meraba...öncelikle gruba slmlarımı iletiyorum.ekremi mersinden yani cok eskilerden beri tanıyorum,demolarımızı alırkende bizleydi onada ayrıyeten basarılar diliyorum.sağlam kalın arkadaslar...
 
nicegirl_fb demiş ki:
bende ekrem'in fotoya davul çalmak yakışıor:)

Teşekkürler efendim tevecuhünüz :oops:

Suphicim sizlerede başarılar çalışmalarınızda kolay gelsin...

Hazır gelmişken birde haber veriyim bari.A.B.E.S. yeni bi bestesini bitirmek üzere.En kısa zamanda kayıdını alıp burdan sizlere duyururuz umarım...

Desteğeniz,ilginiz ve sevginiz için teşekkür eder.Sabahın 4:37 sinde sizlere iyi uykular dilerim efendim :D
 
Geri
Üst