Origam (Metal) - Ankara

doğum günü çocuğu :) kutlu olsun doğum günün...

eskişehirdeydim yazamadım arkadaşlar ama konser tahmin ettiğim gibi muhteşemmiş.Orda olmak vardı a.q. demekten başka yapacak bişey yok :( bi dahaki icon a artık :)
 
aiolos demiş ki:
aramam falan yetmedi burdan da söyleyim bari,iyiki doğdun başımın belası :D şimdi bu mesajı da geç oldu diye beğenmez ama olsun ;)
bilmez misin aiolosum,o bişeycik beğenmez zaten kolay kolay..
(bi beni beğeniyo işte :LOL: )

iyi ki doğmuşsun,iyi ki yaşamımdasın ve yaşamımı anlamlandıransın.. ;)
 
çekimde sesin boğuk çıkmasına,çeken arkadaşın zıplamalarına ve sürekli bir kıpırdanma halinde oluşuna rağmen.....
ÇOK İYİ ;)
 
yorumlar için çok teşekkürler profesyonel kayıt elimize geçince herşey daha iyi anlaşılacak ;)
bu arada şimdi baktım dosyayı 148 kişi indirmiş ama sadece 2 yorum var ...
lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar ...
 
Valla bu eklenen video adeta Murat ve Anıl az birazda Serkan videosu olmuş ;) ama güzel olmuş özellikle Murat' ın vokali ne kadar güzel yaptığı aletin kalitesi düşük olsa bile belli olmuş.

O günkü ses düzeni gerçekten çok iyiydi ben kendi adıma davul başındayken sanki CD veya mp3 üzerine çalıyormuşum gibi hissetmiştim ;)

Bu hafta içinde de bizim kendi mini DV kamerayla yaptığımız çekimi PC ortamına aktaracağız inşallah ( Çekim için Ceren' e bir kez daha teşekkür ederiz ;) )

Onuda aktarır aktarmaz net ortamına atıp sizlerle paylaşacağız. Pentagram elemanlarıyla olan footlarımızıda inşallah alabilirsem ( ki alacağım artık çok uzadı! ) buradan sizlerle paylaşacağız. O güzel konserdeki, güzel anları gelemeyen arkadaşlarımız içinde ölümsüz kılacağız inşallah :)

Şimdilik böyle... Görüşmek üzere ;)
 
Geri
Üst