Origam (Metal) - Ankara

eyvallah teşekkürler ...
çeşitli aksilikler ve bizim bi kaç acemiliğimize rağmen biz de eğlendik çalarken ...
her geçen hafta daha iyi olacağız ve yeni parçalar ekleyeceğiz ...

Haftaya Salı tekrar görüşmek üzere :twisted:
 
Haftaya artık hatasız...Full gaz,tam gaz ;)

Sınavımızda yok tam yıkıma gideceğiz :twisted:

Mert kardeşime ayrıca bir teşekkür etmek gerekli :metal
 
İlk Programınız Hayırlı Olsun , Umarım Bunun Devamı Gelir.İlk Programdaki Seyirci Desteği , Performansınızla Beraber İyi Bir Başlangıç Yapabilmenizi Sağladı ;)

Bundan Sonraki Programlarda Daha İyi Olacağınıza Eminim.Her Hafta Salı Tüm Metal Severleri YOLCU ROCK BAR'A Bekliyoruz :twisted: :metalhead
 
öncelikle yeni bar programınız hayırlı olsun ;)
sınavlar yüzünden gelemedim ama haftaya salı mutlaka kafaları koparmak için orda olacağım :metal
başarılar arkadaşlar..
 
Hafta içi olmasına ve bir yandan finallerinde olmasına ragmen oraya gelip bizi yanlız bırakmayıp kafa sallayanlara tesekkürü bir borç biliriz , her hafta salı gorusmek üzere :)
 
@nevermore
hah... bende ondan bahsetmek istiyorum pek sevgili dostum.

Origam'ı izlemeye gelenler için söylüyorum, bu iş böyle olmaz... sorarım size, konserin oturarak izlendiği nerede görülmüş? nedir bu anlayış... orada çalan grup, Origam... adından ziyade belirli bir tarzları var.. genel itibari ile "THRASH" (+power)

yahu, Allah aşkına ben dünyanın hiçbiryerinde bir thrash grubunun oturarak izlendiğini görmedim... (istisnalar olabilir)

gelenlerin çoğuda uzun saçlara sahip, ağır abiler... o sahneye iki tane kısa saçlı adam yakışıyormuydu sizce? elbette hayır... neden kimse gelipte bu işi kitabına uygun yapmıyor? neden headhbang denen olağanı oturtamadık daha? bu işin zevki burada ki çoğumuz biliriz... bu hafta daha fazla eğlenebilirdik yolcu'da... neyse bitmiş değil Allah'tan.. önümüzdeki salı günü büyük ihtimalle yine orada olacağı(z)m... haydi toparlayın kendinizi ve salı günü orayı yıkalım... ne dersiniz? THRASH adına yakışan bir konser olsun...

yanlış anlamayın, kimseyi kırmak istemedim. ama yanlış anlayanlar olacaktır elbet, tekrar okumalarını tavsiye ederim.

önümüzdeki salı oradayız inşallah bir terslik olmaz ise... haydi Ankara'lı Thrash severler... Thrash adına sizi orada bekliyor olacağız!

bak bu kadar karaladım buraya, gelin hep beraber headbang'in sınırlarını zorlayalım... (bu arada hala boynum ağrıyor, ama o duyguya değer!)
 
nevermore demiş ki:
Hafta içi olmasına ve bir yandan finallerinde olmasına ragmen oraya gelip bizi yanlız bırakmayıp kafa sallayanlara tesekkürü bir borç biliriz , her hafta salı gorusmek üzere :)

Ben seyirciden aciip memnundum , ama memnun olacak yerlerim ağrıyordu :D Tam iyileşeceğim derken bu adamlar gel program var dediler bakalım hayırlısı , tam düzeliyorum derken bir başka işler çıkıyor haftaya salı da hastayım dersem sakın şaşırmayın üstüne bir de hadi canım çalışmamış , çalamıyor bahane bunlar da demeyin :D:D

Şaka bi yana ben gelen tepkiden de memnun kaldım , Origam bu konudan alnının akıyla sıyrılır gibi düşünüyorum :roll: :D
 
Neyse ya her hafta önceki güzel haftadan daha güzel olacak...

Her türlü orada o kafa kopacak yani :metal

Yani en azından bass ı hala ben çalıyorum :twisted:
 
nevermore demiş ki:
TryToStayAlive demiş ki:
sirkannnnn aldın benim prosesörü öttür bakam sahneleri ehauhaehea

Bu arkadasla sakın alım-satım olayına girmeyin , kendisi beni kazıkladı , bozuk processor yolladı benden söylemesi böylelerininde uzak durun :D :LOL:
heauhauehea :LOL: ondan mı sahnede benim pedalı kullanıon :LOL: şaka maka çok güzel gruptur origam beste zaten süper yeni bestelerde çok süper olucak gibi gözüküyo coverlara bişi diyemiyorum zaten efsane :twisted: kolay gelsin origama başarılar ;)
 
Ben bugün çok memnun kaldım seyirciden de saz arkadaşlarımdan da...Yani en azından metal severlerin gelmesi iyi geçiyordum uğradım yok :D bi arkadaşa bakacaktım..
 
evet kesinlikle güzeldi seyirci ve kalabalık çok eğlendik ama daha fazlasını istiyoruz daha çok insan gelsin daha çok kafa sallayan olsun !!! :twisted:
Haftaya Salı tekrar görüşmek üzere ...
 
yau öyle diyonuzda, boynumun ağrısından yeni kurtulmuştum tam da, dün gece sağ olasıcalar, yine ağrıyor boynum..

özet geçeyim kısaca,

T H A N K F O R T H R A S H :twisted:

yeterince açık konuştum zannediyorum :C
 
Destegini esirgemeyen ve hafta içi demeyip oralara kadar kalkıp gelip , kafa sallayan bizi yanlız bırakmayanlara tesekkürü borç biliriz :) Haftaya Salı gorusmek üzere.v ;)
 
Buyrun afiş hehe :)

origamharbiafis22fy.jpg
 
Geri
Üst