strinzi demiş ki:geçen gün gittim bu filme film kolik olarak daha farklı bir film bekliyordum ama yinede iyiydi.
strinzi demiş ki:Ya birde filmde anlamadığım 300 spartalı diyorlarda ama toplasan 40,50 tane adam varmış gibi duruyor bir türlü film boyunca onu çözemedim. 😀
o zaman 300 gibi duruyorlar ama genelde daha az görünüyorlar hadi tamam sonlara doğru bazıları ölüyor ama genelde 300 den az adam izlenimi bıraktı bende.marzaleka demiş ki:strinzi demiş ki:Ya birde filmde anlamadığım 300 spartalı diyorlarda ama toplasan 40,50 tane adam varmış gibi duruyor bir türlü film boyunca onu çözemedim. 😀
leonidas ve askerlerinin spartadan yola çıkarkenki haline dikkat edince 300 kişi gibi duruyorlar.
marzaleka demiş ki:eğer anlatılanlar doğruysa bu spartalılar çok gururlu insanlarmış ha
ya onlar 10 kişi de olsa efsaneler 😀strinzi demiş ki:Ya birde filmde anlamadığım 300 spartalı diyorlarda ama toplasan 40,50 tane adam varmış gibi duruyor bir türlü film boyunca onu çözemedim. 😀
gorona_85 demiş ki:marzaleka demiş ki:eğer anlatılanlar doğruysa bu spartalılar çok gururlu insanlarmış ha
ben sadece 300 gururlu kişi gördüm.
marzaleka demiş ki:gorona_85 demiş ki:marzaleka demiş ki:eğer anlatılanlar doğruysa bu spartalılar çok gururlu insanlarmış ha
ben sadece 300 gururlu kişi gördüm.
ben 301 kişi gördüm.300 asker+kraliçe...
SPAWN-THeUndead demiş ki:Sonlarda kral mızragını pers sulagına atıo ya(adamın ne boyu ne eli var ya )orda agzını yandan sıyırdı ya.Tam agzının ortasından delip arkaya saplansa coşcaktım lan 😀
En sondada 10 bin spartalı persleri artık karşılarkenki görüntüler güzeldi.O sasvaşda sahnelense coşcaktım :d
doğruyu gören bir arkadaşımız daha 😀morgaine demiş ki:Tekrar ızlemş bulunmaktayım fılmı evimde.ve ben nasıl beğendim fılmı dıye düşünür oldum.pek çok eksiği var.bi kere persler yaratık gıbı gösterılmiş.savaş sahnelerı yavaşlatılmış kanlar hiç gerçekçi değil.ve kralımızda tutku göremıyorum adam resmen böğürüyor yanı bir william wallace dakı tutkuyu alamadım..herneyse ızledıkçe soğuyorum fılmden :!: