mystery_ demiş ki:Geçende yine evde izledim, güzel film.. Hep bana o yaratığımsı şeyler LOTR'dan esinlenilmiş gibi geliyor olsada (büyük mamutlar, gargedanımsı şeyler gibi) başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
gorona_85 demiş ki:ya sinemada filmi bayaa önce izlemiştim. geçen gün oturup evde izliyim dedim. cd'sini aldım. çevirmeler farklı gibime geldi. yanlış hatırlıyorda olabilirim ama bana farklı çevirmeler gibi geldi.
örneğin (sinemada) filmin başlarında leonadis'in çocuğunu eğitirken verdiği ders onurlu olmak idi, ama cd'de resmen sohbet ediyolar. farklı 2 çeviri olmuş olabilirmi?
2.örnek o ucube kılıklı spartalının leonadis'le konuşmasının (sinemada)sonunda 'anne, baba, yanıldınız' deyişi ve sonradan 'hayır leonadis, sen yanılıyorsun' demişti. ama cd'de 'anne, baba siz yanıldınız' ve tekrar 'anne, baba yanıdınız' diyor. mümkünmü acaba 2 farklı çevirinin olması ?
Darius_Miles demiş ki:ya siz hiç fantastik roman okumadınız mı , frp falan oynamadınız mı?
sizin hayatınız hep kurtlar vadisi izleyerek , cs'de ona buna headshot çakarak mı geçti?
LOTR gibi fantastik kurgu 300. bazı şeyleri yok bu saçma falan derseniz ohoo , filme hiç gitmeyin bence. orc'lar , troll'ler de çok saçma ya , ne biçim filmler yapıyor şu insanoğlu. allah allah kafam almıyor yaeea.
panik_431 demiş ki:ya sen divx'nimi indirdin? indirdiysen genelde oluyor öyle farklı çevirimler.
morgaine demiş ki:Darius_Miles demiş ki:ya siz hiç fantastik roman okumadınız mı , frp falan oynamadınız mı?
sizin hayatınız hep kurtlar vadisi izleyerek , cs'de ona buna headshot çakarak mı geçti?
LOTR gibi fantastik kurgu 300. bazı şeyleri yok bu saçma falan derseniz ohoo , filme hiç gitmeyin bence. orc'lar , troll'ler de çok saçma ya , ne biçim filmler yapıyor şu insanoğlu. allah allah kafam almıyor yaeea.
nıye bu kadar sinirlendin kı fikirlerimizi ortaya attık.sonuçta persler orda fantastik kahraman değil saçma gelen o :!: