Şöyle Bi Başlık Olsun Canı Sıkılan Girip Saçmalasın...

burda da esp için diye belirtmemişsin. önceki satırlarda LP 100 den bahsedip üstüne bunu deyince LP 100 için öyle yazdığımı iddia ettiğini sandım hacı kusura bakma :D

Abi sen niye ota boka alınıyosun onu anlamadım ki :D
Neyse burası zaten saçmalama başlığı, söyleyeceklerin çoksa söyle sen s*kleyen yok ...
 
Rüyamda yaptığım gitardan önce bağlama sesi geliyordu, ardından gitarın kasası şişerek yavaş yavaş bağlamaya dönüşmeye başladı, sıkıntı çok büyük.
 
ha saçmalama başlığı senin gibi yalan söylemek serbest yani :) senin gibi mahalle karısı dedikoducularını da ben s.klemem zaten kardeş :)

Biraz yavaş! Saçmalama başlığıdır, tamam ama sövme başlığı da değil!

Murat, yokluğunda biraz kulakların çınlatılmış olabilir ama, bunları dedikodu, aşağılama vs. değil de espri olarak algılaman daha uygun bir bakış açısı olur bence. Zira ilk üye olduğunda insanların anlayacağı ortalama bir tarzdan çok, yanlış yorumlanmaya müsait, uçuk bir tarzda yazdığını sen de kabul edersin sanırım. E bu durumda da kulaklarının çınlatılması bırak ta normal kaçsın. En azından bundan sonra uslubuna dikkat edersen (şakadan, öylesine değil, gerçek anlamda dikkat etmekten bahsediyorum) kulaklarını çınlattırmazsın bence.

Biraz yakın tarihten, politikacı desturlardan ders alın en azından. Ne bileyim, "dün dündür bugün de bugün", "eskimiş profilin davası olmaz" gibi. "Yok sen öyle dedin", "yok ben böyle dedim" gibi çocuk kavgası söylemlerle başlıkları sidik yarışına çevirmekten daha verimli olur.
 
bundan 7 sene önce ilk elektro gitarı çalmaya stüdyoya gittiğimde marshall yazısının maşallah olarak okumuştum :D
İlk marshall amfimi aldığımda annemde öyle okumuştu, hatta babamda "görüyon mu oğlanı, imana geldi" demişti. :) Öhüm neyse..

Yazık kıyamam yaa. Dokunmayın be, bırakın takılsın, mutlu olsun. Onun da vardır kendince bir dünyası, hayalleri. Saldırıp, dalga geçip başına yıkmayalım dünyayı :)
Abi hayırdır fake hesap açıp sen mi yazdın yoksa :p
 
374073_494272593940791_1468620503_n.jpg



Beyler yok mu ingilizcesi olan hayırsever :D
 
Geri
Üst