45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

Borderlands'te hem aksiyon hem karikatürize edilmiş karakterler var ya. Hem oynuyorsun hem kahkahalarla gülüyorsun bazen :D O tüfekli cücelerin, baltalı saykoların bağıra çağıra üstüne yürümeleri falan şahane :D Gerçi ikinci oyunun hakkını verecek kadar oynayamadım henüz ama olmuş diyebilirim ben de.
 
F1 oyunları son baktığımda rezaletti. Ralli çok daha zevkli geliyor, ara sıra oynuyorum. Ama tabii F1 oyunları bu süre zarfında ne kadar gelişmiştir o konuda bilgi sahibi olmadan sallamak istemem.

Lakin yarışlarda gride bir bakıyorum, yani yıllar içinde takip mekanizması kırılıyor insanın, pilotları geçtim takımlar bile yerinde durmuyor. Eskiden konuya hakimdim şimdi ise hiç öyle hissetmiyorum, öyle olunca pek oynayası da gelmiyor insanın.

Ulan hayatımda neredeyse hiç online alışveriş yapmamıştım, araya bir de HD sıkıştırarak hayatımda yapmadığım alışverişi yaptırdım bugün.
 
Bunca yıllık fps oyuncusuyum, borderlands bazen çok zor anlar yaşatabiliyor, neredeyse % 100 headshot isabet oranım olmasına rağmen bazı bosslar aşırı kuvvetli, mermim bitiyor deli oluyorum :D neyse ki golden key ile chestten mor silah aldım da biraz rahatladı gidişat. sanırım oyunun asıl amacı co-op olduğu için durum böyle.
 
Oynayıpta delisi olduğum oyunları yazayım;

- AOE 2 (Çok küçük çocuktum, ilkokul 1e gidiyordum sanırım (1999-2000 yılı) [Evet ben size göre bebe sayılırım]. Knightı "kınayt" falan diye okuduğum zamalarda, ingilizceyi az da olsa öğretti bana. Saatlerce kalkmazdım, babam da bana taktik ve strateji verirdi :) )
- Delta Force - The Land Warrior - Yine aynı yıllar başından kalkamadığım fps oyunu. Bu arada fps oyunlarında çok kötüyümdür. Neden bilinmez.
- Half-Life - İyi olduğum tek fps oyunuydu. Aynı yıllar yine.

O yıllardan sonra oyunlardan bi kopuş yaşadım. Yıllar sonra tekrar ilgimi çekmeye başladı;
- Torchlight - Diablo 3 ü beklerken iyi gitmişti. Ama çabuk sıktı. (Diablo 3ü de sevmedim zaten)
- Skyrim - Hastalık boyutuna geliyordu ki bıraktım :) Yüzlerce saat harcamışımdır.
- Dota 2 - Millet deli gibi beta key ararken benim elimde bi 6-7 tane falan geçti bir anda :D Çok eğlenceli çok.
- Crysis 2 - Güzel oyun. Ama fps özürlü olduğumdan beni çok pis dövüyorlar. Bi de orjinal almayanlar da online a girebiliyorlarmış. Ayar oldum.
- Path Of Exile - Güzel bi aRPG. Diablodan daha çok bağladı. Üstelik sadece 10$ :)
- Dawn Of War 2 - Strateji sevenlere. Şu anki en iyi stratejilerden biri.
- Guild Wars 2 - Baya eğlenceli duruyor. Yeni aldım, fazlada oynayamadım.

Alshain Guild warsda hangi serverdasın?
 
Beyler, PSVita'sı olan var mı?
LittleBigPlanet-PS-Vita-box-art-300x381.jpg


Oyun bayağı yüksek puanlar almış. Ve PS Vita'nın dokunmatik gücünü sonuna kadar kullanıyormuş. Olsa da oynasak. :(
 
bir zaman sims oynamış ve sarmış olanlar sims 3'e hiç baktılar mı? oyunlardan uzak durmaya çalışıyorum, en kıytırık oyuna bile dalıp gidebildiğim için. bu sims 3'ten kendimi tam kurtardım derken yeni bir eklenti paketi çıkarıyorlar. habire ev yapıyorum ben mesela. oyunu oynamıyorum bile çoğu zaman. oyuncular önyargısızca şu sims 3 hakkında fikir belirtebilir mi?
 
oyun oyun oyun frp yüzünden üniversiteyi bitiremedim atıldım (sonra bitirdim ama :) )o ara illaki pc de oyunlar oynanıyordu.
en başta diablo II, oblivion, Dragon age, AOE II, şimdi diablo III acount aldım sarmadı tourclight II indirdim ona bakıcam. Skyrim oynamaya korkuyorum bi sararsam hatun beni boşar. Off off büyümeseydik iyiydi.
 
Dövüş oyunları olarak , Street Fighter her serisinde en iyisini tek elimle yenerim . Platform vede macera olarak , God Of War , Prince Of Percia , Tomb Raider serileri , Rayman.
 
Geri
Üst