45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

Age Of Empires serileri evet.
Klasik olarak bilinen Age Of I ve II'den sonra
Age Of Mythology (+ The Titans ek paket)
Age Of III (+ once The War Chiefs sonra The Asian Dynasties ek paketleri) oyunlari cikti. Bunlari da (Asian haric) hepsini oynayip bitirmis biri olarak siddetle oneririm strateji türünde oyunlar oynamayi sevenler icin.
 
Elimde sıfır Fifa 13 var. PS3 sürümü. PS3'ü alırken yanında verdiler. İlgimi çekmediği için satmak istiyorum. 80 TL fiyat biçtim. Almak isteyen varsa mesaj atsın.
 
Battlefield 2'yi aldim gecen. Nostalji yapayim hem de tekrardan zevkli bir oyun oynayim diye. Multiplayer'i da varmis sanirim.
15 gun falan oldu hala acip da yukleyecem :p
 
Bu aralar Closure, Dota 2, Counter Strike: Global Offensive, Far Cry 3, Shank 2 oynuyorum ben. Closure oynanış olarak çok zekice düşünülmüş, shank vur kır öldür metal slug tarzı. Far Cry 3' ün hikayesine gerçekten bayıldım. En son bir de The Walking Dead' i bitirdim. Diziyi sevenlere özellikle öneririm, film gibi yapmış adamlar.
 
Tatil için gezmeye çıkmış bir kaç zengin veletten biriyiz. Bangkoka falan gidip, en son free divingle bir adaya gidiyoruz. Orada korsanlar yakalıyor, fidye vs olayları oluyor. Bir şekilde kaçıyoruz ve onları kurtarmaya çalışıyoruz. Hikaye bu şekilde çok basit gibi gelse de, oyunun başında silah tutmaya korkan biriyken adanın bizi nasıl değiştirdiğini görmek gerçekten etkileyici. Oyunda seks, uyuşturucu, alkol falan her şey var. Cidden güzel oyun.
 
Hitman Absolution'da bir ayrı güzel olmuş ya. Çok büyük hayal kırıklığı olacak bir efsaneyi daha gözümde düşürecekler diye açtım oyunu (max payne , diablo vs. gibi) ama çok eğleniyorum baya iyi oyun olmuş. Skyrim'in yeri başka tabi. Skyrim'in online platformunun hazırlıklarını da sürdürüyorlar tamamlanınca sanırım insanlık olarak çıldıracağız. :)
 
Geri
Üst