Efsane Ilanlar :)

buyrun; lesli ne? bağlama ne alaka? şeklinde soruları düşünüp araştırdım. ulan phaser ve bağlama ne alaka diye baya uzun düşündüm sonra gittim youtube'a "lesli" yazdım. sanırım lesli dedikleri arkada gezen phaser efekti. oha lan, hani marjinal bizdik?

lesli dedikleri phaser özellikle kürt müziklerinde çok kullanılıyor. kürt düğünlerinde eleman elektro bağlama + lesli ikilisiyle düğün boyunca aynı ritmi çalıp herkesi eğlendirebiliyor :)
 
phaserlı elektrik bağlama duyunca feci şekilde gülesim geliyor, o ton yok mu o ton :D dil dil düvüvüvdil dil düvüvü
 
abi dayanamadım ve süper bi ilan görünce burda paylaşayım dedim ilanın açıklamasını okuyun, hepsini :) türkçe katli hatta ingilizceyi bile katletmiş adam :))

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-225-tl-101080991/detay?source=promotion_topl


benim yakaladıklarım = androit, androind (buna bittim=)), 1.ci (yani birincici) , beyenmediyiniz takdirde iyade edip deyiştirebilirsiniz, tüm kiredi kartina taksit yapmak dayiz, bizim tek amacımız müşteri kaz... (burayı anlamadım müşteri kazıklamak diyor sanırım :))
 
Sıkı durun!

Bu ilan, tam bir efsane!

http://www.ebay.com/itm/Boss-MT-2-M...180?pt=Guitar_Accessories&hash=item19de051bec




...



$(KGrHqZ,!o4FEh(idEg)BRu17c2kKg~~60_57.JPG
$T2eC16J,!)QE9s3HEESWBRu17esH(g~~60_57.JPG
$(KGrHqZ,!rQFGtk)9Zt+BRu17kUw2!~~60_57.JPG
$T2eC16Z,!wsE9suwyR1FBRu17wh4o!~~60_57.JPG
$(KGrHqJ,!q!FCrzcNDbhBRu174Kte!~~60_57.JPG
$(KGrHqF,!pEFEWCi+K,RBRu176oOd!~~60_57.JPG
$T2eC16R,!yUE9s6NFG)+BRu17+P)b!~~60_57.JPG
$T2eC16J,!)UE9s3wBnBoBRu18DqNKg~~60_57.JPG
 
sahibinden'de phaser pedalı satan gitarist bir arkadaşımız..
"lesli" pedal satıyorsan bağlamacılardan teklif gelmesi farzdır :D
arkadaşın tepkisine hak vermemek mümkün değil, nasıl bunalmışsa artık :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...gitech-hardwire-stereo-phaser-135241625/detay

.

yakın tarihte bcb-60 ilanım vardı sahibinden.com da. alet malum olduğundan temsili fotoğraflar koymuştum. bağlamacı abilerimizden biri temsili fotoğrafdaki pedallarla birlikte satıyorum zannetmiş. sadece pedal boardu sattığımı anladığında ''sen bunun kabına bu kadar para mı istiyon şimd ?'' tarzında bayağı bir kalaylamıştı. telefonu dolmuşta cevapladığımdan ben kulağımda telefon, koluktan yavaş yavaş gülerek kayarken millet de bana bakıp gülmeye başladı. (bkz: adam haklı beyler)
 
Hem İzmir'de (Basmane'de bir de) hem Ankara'da toplamda 5 yıla yakın mağazada satış tecrübem var. Bağlamacıları buna rağmen hala çözemedim. Aspava'dan çıkıyor geliyor adam "rüzgar gibi çekip bıragacak yeğen, yenilerinde olmüyür eski boslarda çok güzel oluyür çünkü japon" diye bir buçuk saat aynı haltı anlatıyor. Çalıştığım iki mağazada da boss checkpoint vardı (ne yazık ki). Gerisini siz düşünün, renk renk "lesli"ler... Kenara da not düşelim: Leslie bu arada sürekli olarak 360 derece dönen speakerdır. Phaser efektinin çıkış noktası yani...

fig2_300.jpg
Bu kunuya çok vakıf değilim ama dönen speaker olayı Phaser ise "Rotary" efektinin karşılığı nedir ?
 
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-kufurlu-sarki-bile-calinmadi-153697042/detay

küfürlü şarkı bile çalınmamış. açıklama da bir hayli enteresan. ''2 yıldır kendisiyle birlikte olmakla birlikte artık ilişkimizin monotonlaştığını düşünerek ayrılık kararı aldık yoksa bir sıkıntımız yok ''dan sonrasını okumadım.
Adam esprili bir açıklama yazmış yahu, sıkıntısı yok. :) Daha okunaklı yazsaymış iyi olurmuştu ama. :)
 
Geri
Üst